Tomtegröt

Idag och jag och Tess slappat hela dagen. Jag gick hem till henne vid tolvtiden, och hemma hos henne fick jag smaka på hennes hemmagjorda risgrynsgröt! Som jag längtat! Dom äter inte det här vid jul.. eller överhuvudtaget, så min jul blev nu fulländad! Resten av eftermiddagen låg vi och kollade på Sex and the city avsnitt! Nu har jag precis ätit middag och ligger och kollar på Beverly Hills. Elin kommer snart hit och vi ska börja tagga inför imooorn!
Jag har allefall bestämt mig för den lila klänningen imorn.. den passar bäst med skorna ;)


put on that dress, i'm going out dancing

 Klänningarna jag väljer mellan..

Forever 21, Forever 21 och Urban Outfitters


Armband, Juicy Couture


Örhängen, Juicy Couture


Guldhalsband


Skor, Michael Kors

Så vilken klänning ska jag ta?

30 december

Jag kan inte förstå att det är 2009 redan, om två dagar.. helt stört vad tiden går fort. Imorn drar jag och Elin till NYC :D Vi ska möta Linda som bor i Stamford, CT. Det blir ingen shopping, eftersom det kommer vara galet mycket folk och vi inte vill släpa på massa saker, så vi ska bara gå runt central park och lite sånt, äta middag och sen ska vi uuut :) Jag har nog bestämt mig vad jag ska ha på mig, men jag är inte heeelt hundra än på vilken klänning. Kan visa er min nyårs outfit senare, men nu ska jag upp och äta frukost! ♥

Jag fick en alldeles underbar idé...

Ni som känner mig som inte sett mig sen jag flyttade tror jag aldrig har sett mig så blek som jag är nu, eller allefall inte på tre år. Jag har varit för lat här för att åka och sola, när jag annars hemma bara går in till ett annat rum.. så nu ska jag ta tag i saken för jag vill inte se ut som ett albinobarn på nyårsafton. Lösningen är SPRAY TAN! Kom precis på den geniala idén, så så fort Jim kommer hem med bilen är det jag som åker iväg till smarttan och kommer hem brun och freeesh. YES!

HEY, STRIPPER!


Lägesrapport..

Fick en lägesrapport/julkort av min kära vän Cissi idag som hade kommit med posten från Sverige. Tack raring, blev jätteglad :)

Loon Mountain



Lynne

Amy, Jim och Lynne

Jag och den fina utsikten


fin dimma va? ;)

Underbart

Har precis kommit hem från skidbacken nu. Det var perfekt skidväder idag, inget regn, ingen vind, sol och varmt. Hur bra som helst. Vi trodde inte att det skulle vara bra i början för när man var nere vid slutet av backarna så var det jättedimmigt, men när man väl paserade dimman så var det solsken och man kände genast värmen. Jim och jag ska åka hem om några timmar.. vet inte vad vi ska göra fram tills dess, men fyra timmars skidåkning räcker för mig allefall.. nu började det bli så mycket folk i backarna också. Ska lägga upp lite bilder sen, talk to you later..

Dear rain..

...please don't disturb our skiing tomorrow.

Dagen har varit riktigt trevlig, om man bortser lite från vädret. Som jag sa tidigare så gick vi upp vid sju, och vid åtta stog vi och hade köpt liftkort och hade lämnat av Haley på skidskolan. Hemma går ungarna i skidskola typ en timma, max två.. här tar dom hand om barnen heela dagen, från åtta till tre på eftermiddagen. Då tar dom såklart lite pauser också, äter lunch och sånt. Jag, Jim, Lynne, och tre till personer som jag inte kan namnen på åkte hela förmiddagen, och vid tolvtiden så börjande det regna rätt mycket, så då satte vi oss och åt lite lunch. Ingen hade någon lust att åka mer så vi åkte hem och jag vilade lite.. två timmar typ :p var helt slut!
Ikväll så ska vi köpa kinamat och åka hem till deras kompisar här och äta, eller om vi skulle äta på restaurangen... tror inte dom har bestämt sig riktigt. Nu är dom allefall och tar några drinkar och jag är i stugan med Chaz och kollar på tv. Skidstället vi är på heter Loon Mountain och ligger i Lincoln, NH. Det är ett rätt okej ställe, Lynne sa att det är inte det bästa som finns, men det är bra backar för Haley så därför åker dom hit.. annars skulle hon hellre vilja åka till Vermont där det tydligen ska vara bättre. Men jag tycker att det duger, i stort sett samma nivå som hemma!

Hoppas alla har det bra hemma.. eller i Thailand, vart ni än är! ♥

Ska hyra skidor varje dag här

Lite change of plans, fick med mig datorn endå och vi har internet i stugan.. så jag kan blogga, underbart.. var lite tveksam i början ifall jag skulle överleva utan bloggen.
Nu har vi allefall kommit till stugan och vi har också hunnit med en biofilm och hyra min skidutrustning. Vi såg Marley and me, och den var heeelt okej.. lite sorglig faktiskt. Är jättetrött, så ska försöka somna tidigt ikväll.. för imorn ska vi upp tidigt och jag ska försöka vara pigg och redo att slänga mig ut i backarna klockan åtta. Lääängtar, tihihihi

C yaaa ♥

Förresten, jag vet nu vart alla söta killar hänger här i USA.. dom jobbar på skidbutiker!! Så jag ska nog gå och hyra nya skidor varje dag här.. allefall gå dit och klaga lite ;)

New Hampshire here i cooome

Nu drar vi till NH. Jag kommer inte ha datorn med mig så jag kommer inte kunna uppdaterna min blogg men ni får såklart höra allt när jag kommer tillbaka om några dagar! Ciao! ♥

Trötter..

Idag är jag trött. Haley väckte mig halv åtta imorse och vi samlades i vardagsrummet och öppnade en del av presenterna. Vid tolv kom Bah, George, Uncle Pat och Carrie och vi samlades igen och öppnade resten av presenterna. Jag skämtar inte när jag säger att Haley hade säkert 30 paket att öppna, haha.. så mamma, jag har insett att jag är inte så bortskämd som du säger att jag är ;)
Fick allefall massa fina saker av Lynne, Jim, Haley + resten. Bl.a. jättefina mysiga tofflor av Haley från kate spade. Sen presentkort, kläder och Carrie's hemmagjorda chokladtryffel.. mmmm! Dagen har allefall varit jättetrevlig, vi har ätit god mat och spelat massa nintendo wii. Imorgon är det after christmas-sale i alla butiker, ännu mer rea än tidigare dvs, och jag som tyckte att dom hade mycket rea tidigare, så jag och Lynne ska iväg rätt tidigt imorn och hinna shoppa lite innan vi åker till New Hampshire. Det är sjukt hur mycket reor dom har överallt. Hemma börjar reorna efter jul, här börjar dom långt innan.. och det är bra reor också.. typ 40-70% på allt.

Hoppas alla där hemma haft en trevlig jul!
Tack mamma, pappa + släkt för julklapparna! Och såklart familjen Milton och Richardsson.. men dom läser ju inte min blogg ;p
Nu ska jag äta upp min chokladtryffel! ;D


24 December!

Känns skumt att inte ha firat jul idag.. men vi har allefall varit på middag med massa släktningar, det var god mat och trevligt folk. Åt kött med sparris och någon slags potatisgratäng, sen blev det lite glass till efterrätt. Så nu har jag precis kommit hem och ska försöka somna lite tidigare än vanligt.
Åkte till Natick mall i förmiddags för jag ville köpa en ny klänning till middagen ikväll. Så hittade jag en, eller två faktiskt men en ska jag ha på nyår tror jag ;) Så kommer jag hem och testar klänningen som jag hade köpt till middagen.. och det var inte alls samma känsla som jag hade när jag testade den i butiken. Helt plötsligt var den jätteful och inte alls min stil. Så jag bestämmer mig för att åka tillbaka till mallet och lämna tillbaka den och försöka hitta någon annan, det var ju inte det roligaste eftersom det är dagen innan jul = mycket folk i mallet = svårt att hitta parkering. Men det gick smidigare än jag trodde och jag hittade en annan klänning i samma butik, så det gick fort och jag var hemma igen 1½ timma senare.

Har precis satt på filmen The Women, hoppas den är bra. Imorn ska jag upp tidigt, Haley kommer väcka mig när det är dags att öppna julklapparna.. och om jag känner henne rätt så blir det säkert runt sjutiden.. precis den tiden jag själv ville öppna första paketet när jag var liten. Herregud var ivrig man var då.. fast det där har inte ändrats så mycket om jag ska vara ärlig ;)

God jul! ♥

mustmustmust

Lite julmust innan man ska sova är alltid goott!

Merry Christmas!

God Jul Sverige och alla andra vart ni än firar jul. Här har vi som sagt inte jul än, man firar ju lite den 24:e, men den stora dagen är 25:e.

Hoppas eran julafton bli mysig!


J*vla målare

Jag håller på att bli galen. Jag börjar tänka hemska tankar nu!

December 22

Två dagar kvar!! Woho!
Jag har varit ute och slirat på vägarna idag. Man får lite sälenkänsla när man går utanför dörren, för det blir sällan så här fint hemma i slaskiga Stockholm. Har hittat lite skidkläder eftersom jag lämnade mina hemma, tyvärr, sen så har jag jagat parkering utanför Roche Bros eftersom peanut ligger hemma och har JÄTTEONT i halsen och ville ha cinnamon buns, typ kanelbullar. Haha. Det är underbart väder ute, perfekt skidväder.. så jag hoppas att det håller i sig nu tills vi ska åka. Vill inte ha mer snöstormar! Ska iväg lite senare igen och leta efter lite fler grejer, Lynne behövde bilen nu så får sitta inne ett tag. Hoppas ni har lika mycket julkänsla i kroppen som jaag! ♥


It's a f***ing xmas tree!!

It's a xmas tree, it's a xmas tree, it's a xmas tree and it's a xmas tree.
It's a xmas tree, it's a xmas tree, it's a xmas tree and it's a xmas tree.

J som i jul, G som i gran, J som i julegran
J som i jul, G som i gran, J som i julegran
Julegran och Rudolf med mulen, Julegran och Rudolf med mulen
Julegran och Rudolf med mulen, Julegran och Rudolf med mulen

Var är tomten? Där är tomten!
Var är tomten? Där är tomten!
Var är tomten? Där är tomten!
Var är tomten? Där är tomten!

Övertrött

ärdetintekulattväldigtmångagåruppdärhemmanärjagskagåochläggamig.hahagodnatt

Tråkiga söndag

Jag har jättetråkigt.. har ingenting att göra. Tvn slockande nyss pga av snö och oväder och Jims föräldrar ska inte komma hit heller för att vägarna hit från dom kan vara riktigt jobbiga att köra på nu. AAAAAAH

Jag har bestämt mig..

för att inte förlänga mitt hår... I like it short

♥ Daphne

I fell in love

Jag har aldrig varit så mycket för puttenuttiga söta saker.. men när jag såg dom här blev jag kääär.


Så söt detalj!

Saturday in Boston..

Igår åkte vi in i Boston trots att det snöade och var kallt, men det var mysigt. Tyvärr glömde jag kameran och kan inte visa hur fint det var när man gick genom Common park. Vi hittade allefall lite småsaker och vid halv sex träffade vi Elin och Kathrine på en sushirestaurang på Newbury st. Efter middagen skulle dom två gå och se Nötknäckaren på Boston Opera House.. jag valde att inte se baletten för några dagar sen när dom bokade biljetter, så jag och Tess gick på bio och såg Quantum of Solace! Den var huur bra som helst, precis som en bondfilm ska vara :)


Idag har jag inga planer, ska nog bara ta det lugnt.. det snöar fortfarande (!!), så det är säkert 1 meter snö utanför huset! Jims föräldrar kommer nog hit snart tror jag.. så jag ska få träffa dom för första gången.
Nu är det bara tre dagar kvar till juuul! Ni anar inte vad jag längtar.. fast jag förstår inte riktigt varför. På fredag åker vi till New Hampshire och åker skidor, sen så kommer jag hem perfekt till nyår i NYC!



Hej då pappa och Pontus.. ha så kul i Thailand, hörs om tre veckor!! God jul och Gott nytt år!

Stoor jordgubbe


Bergis en halvmeter snöööö

Nu har det snöat konstans i ett dygn säkert.. hur kul som helst för det är jättemycket snö!! Jag ska ut och leka! Nej det ska jag inte.. skojade bara. Ifall Haley var hemma kanske jag skulle det.. men nu är hon inte det, så jag ska kolla på Batman The Dark Knight som Jim hade köpt igår.. såg den på bio innan och kan ju säga att man blir verkligen inte besviken ifall man kollar på den. I eftermiddag ska jag in till Boston som jag säkert nämnde tidigare och äta middag och köpa de allraallra sista julklapparna.. har två kvar, två småå!

Ciao!

Grattis min underbara Isabella! Nu är det bara ett år kvar till systemet, och den födelsedagsfesten ska jag inte missa! Saknar dig ♥


Chaz ute i snön

It's snowing!

Hej mina söta vänner. Här snöar det, mycket. Det ska tydligen komma en snöstorm snart.. men den har inte kommit än. Bara massa snö, men jag klagar inte :)
Idag hade Haley halvdag så jag var uppe "tidigt" och tränade, sen åt frukost sen åkte jag iväg och hämtade henne vid tolv. Gissa vad jag vaknade av idag? Målaren som pratade i telefon!! Det har han förövrigt gjort hela dagen, och han är spansk så han pratar på spanska, och högt! Väldigt irriterande när man försöker fokusera på något annat. Dom bestämde sig för att få ett till rum målat så han är kvar :(
Jag ska nog bara vara inne idag just pga att det kommer en snöstorm, imorn ska vi till Boston och sen ut och äta sushi eftersom lilla Elin fyllde år häromdagen. Det ska bli trevligt.. sen om jag får som jag vill så ska Tess och jag se Quantum of Solace, den nya bondfilmen som ingen har velat se med mig! Ha en rolig fredagkväll alla där hemma.. ♥

Julfest, woho

Vi var ju som sagt på julfesten igårkväll, och det var väl helt okej. Var kul att träffa alla allefall, men dom hade inte ordnat något direkt. Vi kom dit, åt lite mat och sen bytte vi julklappar.. sen åkte vi hem. Juste ja.. dom som ville fick sjunga julsånger också. Det är så gulligt att höra när thailändare sjunger julsånger! I mitt paket låg det ett ljus, och eftersom jag älskar ljus så kunde det inte blivit så mycket bättre. Elin, jag hoppas du kommer använda dina strumpor och din fina mössa ;)
Haha, sjukaste var ändå att dom hade ringt dit en tomte som alla genast skulle fotograferas med! Förstår inte riktigt.. alla blev helt galna och ville fotas sittandes i tomtens knä, haha. Precis som 5-åringar. Det var lite lustigt.
Fick ingen bild på tomten, men här är Elin.. minst lika fin! ;)




Kristin, Kathrine, Anna, Mary, Kathrine igen och min fina julklapp ;)



Och så här vackert blev resultatet..


Nu ska det rullas bollar..


Först ska jag doppa dom i choklad sen i kokos, yummie!

Ser ni vad jag ser??


SNÖÖ!

December 17th

Usch.. jag hatar när man drömmer något och så mår man helt konstigt när man vaknar.

nu ska jag sova..

försöka allefall..

god natt ♥

Skärpning Sverige

Tänkte på en grej nyss.. här är alla människor så trevliga mot varandra hela tiden.. okej, inte i alla situationer men i stort sett hela tiden. Dom har en helt annan syn på service här om man jämför med sverige. Alltid när man går in i en klädbutik så säger någon ur personalen hi, how are you? och kommer alltid fram och frågar ifall du vill ha hjälp med något. Hemma i sverige när man går in i någon klädbutik så är de flesta kassörsker typ bittra och bitchiga.
Ifall man skulle råka stöta in i någon här i en folksamling så säger man genast förlåt.. hemma så blir man sur och fortsätter gå. Här är heller inte folk rädda för att ge komplimanger till folk. Ifall det är någon som tycker att du har något snyggt på dig så låter dom dig oftast veta det. Och att börja prata med någon som man inte känner finns inte i Sverige. Här börjar folk prata med en dagligen om olika saker. Varför ska vi svenskar vara så fega och reserverade hela tiden? Allt är pinsamt för folk, och alla har någon "jag är bättre än dig"-attityd.

Ibland är inte Sverige bättre.

Grattis babe!

Idag har Elin blivit 19, Grattis min lilla täbb! Har precis kommit hem från henne där jag har proppat i mig massa glasstårta. Jag, Elin, Kristin och Kathrine var i Burlington mall en stund också, men jag kom faktiskt därifrån tomhänt.. om man inte räknar med kakaon som jag köpte till mina chokladbollar jag ska göra till julfesten imorn ;) Dom ska bli det bästa alla spanjorer och tyskar någonsin ätit, yes!

Idag sa målaren till mig att dom blir klara på torsdag, trodde aldrig att den dagen skulle komma.. har tagit hur lång tid som helst! Ska bli skönt att inte ha personer som springer omkring överallt.
Händer inte så jättemycket här annars nu.. vi ska boka bussbiljetter till NY imorn, och hitta någon bra restaurang att äta middag på. Vi ska träffa en annan svensk tjej där också som åkte med oss från Sverige.. Linda och hennes kompisar från Stamford. Hennes kompisar kände några promoters i NY, så vi kommer förhoppningsvis in på någon klubb :)
Nu ska jag sova tänkte jag.. behöver energi till alla chokladbollar som ska göras imorn, haha.. sov gott!


Fina födelsedagsbarnet!


Vinter?

Ni skulle känna den värme som blåser på en när man går utanför dörren. Det är säkert 15 grader här idag, helt sjuk. Känns som våren ska komma nu. Chansen att vi får snö här på julafton är nog väldigt liten vid det här laget, men vem vet.. det kanske sker ett litet mirakel ;)

Tess var förbi här för några timmar sen och vi gick ut och tog en promenad.. sen har jag tränat lite, ätit lunch och nu ska jag åka och hämta Haley i skolan. På onsdag ska alla au pairer på en julfest, så jag och Tess ska mallet ikväll för att hitta en present för 10 dollar som man sen ska byta med någon. Sen ska jag ta med mig någon svensk dessert.. men jag har svårt att komma på något jag vill göra som är svenskt.. någon som har nått förslag?




Wellesley Hills finfiiina playground


Tess och jag hittade tomten instängd i en bubbla. Det blir inga julklappar i år :(

Lösgodis!!

Kom hem från Tess för en halv timma sen typ. Vi har haft filmkväll med, hör och häpna, SVENSKT lösgodis!! Hennes mamma hade skickat det till henne och massa annat gott. Tyvärr fanns det inga ferraribilar i påsen, men det fanns lite annat gott ;) Vi kollade på Love Actually, såg den filmen för flera år sedan och då tyckte jag att den var rätt dålig.. men den är faktiskt helt okej.. man skrattar mycket allefall!

Som ni ser i inlägget nedanför har vi fått upp julgranen i vardagsrummet.. i morse kläddes granen, sen har dagen bara bestått av träning, liiite shopping och filmtittande. Köpte två julklappar till mig själv.. det var jag värd efter alla julklappar jag köpt till alla andra!!
Imorgon är det måndag igen.. en ny vecka, och två månader i det här landet för min del.. 10 dagar kvar till jul... eller 9 om man räknar svensk jul, men här i usa får inte paketen öppnas förrens på morgonen den 25:e. Man firar typ två dagar här, både den 24:e och 25:e.

Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott! ♥

14 december


11 dagar kvar..

Saturday

Klockan är tre och jag orkar verkligen inte röra på mig.. har legat i sängen nu och kollat på OC och 90210 sen Elin åkte vid halv tolv.
Men.. det skadar väl ingen ifall jag ligger här ett tag till ;)

heeey

Blev lite ont om blogginlägg igår, sorry.. hittade ingen tid att blogga, som ni vet så är mitt liv här vääldigt stressigt så ibland hinner jag bara inte. Så nu sitter ni där hemma och undrar vad som hände igår.. 5 min efter jag vaknade så var jag påväg till Paulina för hon ville ha skjuts till frisören, jag hann precis hem tills hon ringde och jag skulle hämta henne igen. Vi åkte till Whole Foods och köpte lite guacamole och nachochips, som är ett bra tips på en väldigt bra frukost/lunch, och satte oss i hennes soffa och kolla på tv. Åkte igen vid halv två för jag skulle färga håret, och sen vid tre kom Elin och vi åkte tillsammans och hämtade peanut i skolan. Lynne kom hem igår från NYC, och Haley hade en playdate så det blev inte så mycket jobb för min del... så på kvällen sprang vi bara omkring och sminkade oss och sånt som alla tjejer gör innan dom ska ut ni vet. Vi hämtade Paulina vid sju, och sen hade Lynne beställt sushi, och det var inte helt fel.. fire dragon roll.. mm! Vid nio skjutsade Jim oss till tunnelbanan och efter 30 min var vi på Dave's "Prom", som han hade valt att kalla det.. det var baltema så det var några som hade kört på det och kom i balklänningar och kostym.. men det var inte så många.
Det var allefall en rolig kväll.. vi bestämde oss för att inte dra vidare till klubben utan stannade där. Det var en väldigt trång lägenhet för 50 pers, men det var kul att komma ut lite och träffa amerikanare!


Elin och någon kille körde ett spel med muggar och en pingisboll, kuuuuuuul



Han hade väldigt fin utsikt från hans takterrass



Idag ska jag bara ta det lugnt, ska till Paulina ikväll och ha filmkväll. Förresten.. det är 12 dagar till JUUUL, YES!

Plaaaster fun time, woho

Idag har jag haft en bra dag trots att det har öst ner regn exakt hela dagen. Dagen började med att jag, Tess och Paulina åkte till Starbucks en snabbis. Sen åkte vi vidare till posten för jag skulle få iväg paketet hem till min kära familj, äntligen. 50 dollar gick det på att skicka det till Sverige... heeerregud.

Vid tre hämtade jag upp Haley och vi åkte, efter en snabb visit av Danielle och hennes bror, till Plaster Fun Time. PFT är ett ställe där man målar gipsskulpturer.. man väljer vilken skulptur man vill ha.. finns olika storleker och olika prisklasser. Så betalar man för den och så sätter man sig där och målar den. Färgen får man gratis och sen när man är klar så kan man välja ifall man vill ha sin skulptur glittrig, shiny, matt eller pärlig. Det var faktiskt kul.. men vi fick stressa lite därifrån för att hinna med allt annat som Haley skulle få gjort.. läxor och sånt. Hon valde allefall en korg med tre kattungar i, en av de största dom hade (såklart) och jag valde en av dom minsta dom hade, en lite ängel som man hänger i granen :)
Jim kom hem lite senare än vanligt idag och Lynne är i NYC med jobbet så vi hade lite myskväll efter läxorna och middagen. Vi satte på hennes favoritfilm, åt lite glass och jag satt och målade hennes naglar :)
När Jim kom hem så åkte jag väg till Starbucks med Tess.. så nu är jag hemma igen och har precis lagt mig i sängen, så good night sweden!



Godmorgon

Idag är det torsdag tror jag.. ja, det är det.. hoppas jag. Har precis vaknat och ska snart upp och träffa Paulina. Vi ska åka och äta någonstans, sen vid tre börjar båda jobba. Imorgon är det fredag och vi ska uuuut. Ska bli så jäkla kul. Först ska vi till en kompis till Paulina, Scott's kompis Dave som fyller 22, som ska ha en jättestor fest i hans lägenhet i Boston. Ifall det är tråkigt där så ska vi fortsätta till en klubb som ligger rätt nära han, men ifall vi har kul så stannar vi säkert kvar.
Igår hade jag en rätt tråkig dag.. det ösregnade typ hela dagen, så jag var inte så jättesugen på att gå ut. På kvällen drog allefall Paulina och jag till Starbucks och satt där några timmar. Nej.. orkar inte skriva mer, ska upp och äta fruuukost!



yaay


Acaibärskapslarna har anlänt!!

I’m such a crybaby

Har precis kommit hem från en jättegod lunch och shoppingrunda i mallet med Tereza. Hittade äntligen min julklapp till Jim, så nu är jag nästan klar med alla julklappar.. kom på att jag kanske ska köpa något till Debrah också eftersom dom kommer spendera julen med oss. Idag kommer Danielle hit så jag spenderar väl eftermiddagen och kvällen med henne, ska försöka hinna med en timma på löpbandet också.

Igår efter gossip girl avsnittet var jag helt förstörd typ. Det var ett väldigt starkt avsnitt, ni som sett det förstår, så jag började grina och slutade nog inte grina förens jag somnade.. haha. Det var kanske inte bara avsnittet som gjorde det, men det känns bra idag :) Nu måste jag vänta till den 5:e Januari eftersom det är juluppehåll.. tack så jättemycket för det.


Så här snygg var jag säkert igår..

kära vänner..

Alla ni där hemma (syster) som tror att jag har gått upp i vikt här.. ledsen att göra er (dig) besvikna, men det har jag INTE! ;)

jag som skulle sovit..

Imorse vaknar jag hemskt irriterad av att målaren håller på men någon maskin som lät jättehögt. Kunde såklart inte somna om så jag inser att jag lika väl kan gå upp. Hade huvudvärk och kände mig inte alls så pigg men det försvann efter en runda på löpbandet.
Under dagen har jag bara tagit det lugnt.. gjorde som sagt ett pepparkakshus med Haley men annars inte så mycket mer. Idag har det nog varit den kallaste dagen hittills här.. var säkert -1 eller nått.. så jag försökte hålla mig inomhus så gott det gick.

Nu är det bara 20 min kvar till Gossip Girl.. förra avsnittet slutade med att en olycka hade hänt.. men man fick aldrig reda på vad som hade hänt, så jag väntar med spänning ;)



Julklaaaapp!

Fick min första julklapp idag hemifrån från mamma :) Kommer bli svårt att vänta till den 25:e med att öppna den..


Pepparkakshus

Idag har jag och Haleys gjort ett jättefint pepparkakshus. Vi fuskade lite.. Bah var förbi tidigare idag med ett färdigt pepparkakskit så det var bara att blanda icing och fästa ihop delarna... sen dekorera såklart :)


Visst blev det vackert? ;)

Min söndag...

Idag kom Tess över till mig när jag jobbade.. eller jobbade och jobbade.. satt och titta på tv medans Haley och Jillian var upp och lekte! Sen åkte vi iväg till Target och köpte lite grejer till Tess och lite andra ställen. Vi hamnade tillslut i min säng framför Pretty Woman med en massa glass. Senare på kvällen ringde Paulina och vi bestämde oss för att åka till mallet en snabbis. Så nu har jag precis kommit hem och är jättetrött. Ska bli så skönt att få sova! Men först ska jag kolla klart på Desperate Housewives :)
Sov gott

Nobody puts baby in a corner

Paulina och jag hade en jättetrevlig kväll igår.. vi såg Dirty Dancing eftersom hon aldrig hade sett den. Dirty Dancing måste man ha sett minst en gång, inget undantag!
Julmarknaden igår var okej.. var mycket hantverk och sånt, men jag fick allefall med mig Marabouchoklad för 15 dollar ;)
Alla svenska tjejer var ju med i ett Luciatåg som dom hade anordnat, och söta små barn från svenska skolan.

 

Dom hade någon svensk julmust jag aldrig sett innan, någon som känner igen den?

Linnea äter svenska våfflor!

En svensk tjej där hade bakat massa glutenfria saker!

Still alive!!


Efter julmarknaden tog jag, Linnea och Frida en runda på stan. Satans vad kallt det börjar bli nu! Som ni ser på bilden ovan hade jag bara min skinnjacka.. jag hade glömt min halsduk i bilen, så ni kan förstå att jag frös. Ska bara använda min vinterjacka nu!!


Tjejerna och vår bil som vi färdades med




Första snön har fallit!!


Lordagkvall..

Jag har haft en trevlig dag pa julmarknaden och har precis kommit hem till Paulina med take away mat. Vi ska bara ta det lungt och se en film tankte vi. Lagger upp bilder fran julmarknaden lite senare. Ha en trevlig kvall hemma :)

Twilight igen

Igår hade jag som sagt bestämt mig för att vara inne och ta det lugnt.. men så blev inte fallet då Paulina ville gå på bio. Hon ville se Four Christmases, men jag ville verkligen inte se den så på nått konstigt sätt så blev det Twilight... IGEN! Men jag måste erkänna att filmen var mycket bättre nu andra gången jag såg den.. och jag gick ifrån biosalongen mer förälskad än tidigare. Det blev en trevlig kväll allefall.


Vår fina biograf

Paulina hatar att vara med på kort



Nu ska jag om några minuter åka in till Boston och gå på den svenska julmarknaden.. hoppas det är lite kul allefall. Hörs mer seeeen! Ciao

Tack

Fick mig nyss ett väääldigt gott skratt, tack sui!

hahaha

Blue Satin


Gillar ni mina nya mörkmörk blåa naglar? ;)


19 dagar kvaaar

Jag hade satt klockan på åtta imorse och hade tänkt att gå upp och träna lite tidigare idag. Men den tanken var inte lika lockande när jag väl skulle gå upp imorse.. varför skulle jag gå upp klockan åtta när jag inte har saker att göra förens elva? Så jag låg kvar.. det var mysigt men vid nio vaknade jag och ville inte somna om för jag hade en skum dröm. Elin kom hit vid elva, och då åkte vi och hämtade Paulina och åkte till Natick mall och tog en runda där. Klockan tre skulle jag hämta Haley och eftersom Elin inte började jobba förens fem så skulle hon följa med att hämta henne. När klockan redan var två kom Elin på att vi hade glömt bort att göra det hon faktiskt kom hit för att göra.. åka till MassBay och skriva upp henne på samma kurs som mig! Så vi var tvungna att skjutsa hem Paulina, åka till MassBay (där dom är riiiiktigt sega btw) och skriva upp henne och sen vara vid Haleys skola klockan tre.. allt under en timma. Så när klockan var fem i tre åkte vi från MassBay och fem minuter senare stog vi på parkeringen vid hennes skola.. och kutade till skolgården så hon inte skulle bli orolig. Men hon hade precis kommit ut när vi kom.. så bra gjort Liselott. Våra au pair liv är fyllda med spänning som ni ser ;)
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt.. laga någon god middag och se på någon film.. Elin jobbar som sagt, Tess är sjuk den stackarn.. kanske ska ta en runda till mallet igen.. hittade en riktig nice affär men hann inte vara där så länge!

jag och mina vänner

Ha en mysig fredag!

Det var bättre förr

Jag blir upprörd när jag kollar på årets julkalender (svt play). Den är ju verkligen jättedålig! Jag tycker synd om alla barn som har suttit och väntat på julkalendern och så får dom titta på det här. Pinsamt!
Det är ju bara att lyssna på namnet.. "Skägget i brevlådan"! Varför kan dom inte visa något roligare som Mysteriet på Greveholm eller När karusellerna sover? Jag älskade julkalendern när jag var liten.. men det hade jag verkligen inte gjort om dom hade visat Skägget i brevlådan. Stackars stackars barn.


Jag jobbar idag!

Goodmooorgon! Idag är det torsdag... och jag är faktiskt rätt säker på det den här gången för städerskorna är igång där uppe. Det är även målarna som inte är klara.. och Chaz som skäller hela tiden = det går inte att sova. Men det gör ju inget för mitt nya liv har börjat.. jag ska upp och träna nu, har laddat upp med ny bra musik som gör det hela mycket roligare. Får se hur det blir med det där absint-thet.. är inte så lockande just nu!

Dear Augustana


Aldrig fel med gratissaker..

Handlade en del på Victoria's Secret förra veckan och ifall man handlade för en viss summa så fick man ett presentkort med en hemlig summa på. Summan fick man inte reda på förens den 1:a december.. så jag åkte dit idag för att se vad som var på mina kort.. hade två. Det lägsta man kunde ha på korten var 10 dollar.. och tyvärr så innehöll båda 10 dollar, men det var inte fy skam det eftersom jag fick med mig fina undies'ar hem och jag la bara till 10 dollar.


Tog även en sväng till Sephora och köpte deras underbara super supreme body butter som doftar Mango. Tror att man kan beställa den i deras webshop för er hemma i Sverige :)


21 dagar kvar

Jag har sån julstämning i kroppen.. nu är det bara 21 dagar kvar till jul!

förvirrad..

haha, jag jobbar ju inte alls idag. Det kom jag på när Bah kom in genom dörren nyss. Det är ju onsdag.. inte torsdag! Har gått runt hela förmiddagen och undrat varför inte städerskan har kommit och förberett mig på att hämta Haley klockan tre. Har tydligen ingen koll på dagar längre.

Nu kör vi!


Det här är något mystiskt te som ska stimluera min kropp och göra så att jag blir snygg.
Det smakar nästan som absint, helt ärligt. Om jag tror på det? Såklart. Acaibärskapslarna är också beställda.. nu finns det inget återvändo.


Go Babson!

Har inte orkat eller hunnit skriva idag under dagen så får ta och göra det nu. Jag har precis lagt mig och kollar på Polarexpressen.. det är nått som jag bara älskar med den filmen. Idag har jag, Paulina och Tess ätit lunch på ett mexikanskt ställe, tränat och sen tog jag äntligen tag i studiegrejen och åkte till MassBay College och skrev upp mig på kursen. Så nu är det bestämt, i Januari ska jag läsa en kurs som heter Journey through North America. I kursen ingår också en resa till Kanada.. Quebec.. och dit reser vi den sista Januari.. ska bli kul :)

Kvällen har vi spenderat på en basketmatch i Babson College. Paulina drog med mig och Tess och det var väl helt okej endå.. det var roligare att kolla på basket än amerikansk fotboll. Tyvärr så förlorade Babson.. men det var inte så konstigt för det andra laget var mycket bättre.
Har inga planer imorgon än.. ska jobba för en gång skull, så jag ska nog ta det lite lungt innan jag ska hämta henne och bara slaaaacka. Nu ska jag sussa!

12 grader och solsken..

1 december och det har varit 12 grader och solsken idag.. inte konstigt att man mår så bra. Snön är mysig ifall den kommer en vecka innan julafton, sen försvinner i Januari så man ändå hinner åka skidor. Här är chanserna nu att vi får se snö på julafton 50/50.. så det är bara att hoppas på att det kommer snart.. det haglade faktiskt igår, så vädret här har lite humörsvängningar som ni märker. Dagen har jag spenderat med att handla julklappar, och jag lyckades hitta väldigt bra presenter om jag får säga det själv. Jag läängtar så mycket till julafton nu.. men det kommer vara lite jobbigt att inte kunna öppna paketen den 24:e, här öppnar alla sina julklappar på morgonen den 25:e. Ifall ni vill skicka en julklapp till mig är ni varmt välkomna att skicka ett paket till;

Liselott Svensson
44 Whittier rd
Wellesley 02481

Önskar mig ferraribilar och glutenfria lussebullar ;)


Har precis tränat lite och nu sitter jag i det nymålade vardagsrummet och kollar på Beverly Hills, det gamla hederliga 90210 såklart ;) Blev riktigt fint här inne, kan visa lite bilder imorgon. Hoppas att resten av rummen blir klara snart så man faktiskt kan vara på övervåningen. Nu ska jag fokusera på mat som jag kan fylla min söta mage med, och om två timmar är det gossip girl.. äntligen!! Sov gott alla söta vänner där hemma, hoppas ni inte saknar mig för mycket!

RSS 2.0