Sista Mars!

Nu står det massa killar i våran trädgård. Dom sköter om allas trädgårdar här i området.. går och blåser bort löv m.m. Känns lite skumt att massa skumma människor springer omkring runt huset... dom är typ fyra stycken.. haha.

Kvart i åtta kom Haley ner till mig och ville att jag skulle göra en hästsvans.. som vanligt när inte Lynne är här. Efter bara 6 timmar sömn så ville jag somna om igen.. men det gick inte så bra.. blev pigg rätt fort så jag gick upp och kollade på tv och åt frukost. Hade legat ute och solat om jag kunde.. men det är lite halvklart så det är lite molnigt.. alltså inget bra solväder. Ska upp och träna lite snart så fort jag har smällt min lunch litegraaannaa. Blev lite ham steak.. haha, är för lat för att laga mat idag. Nu är det bara 10 dagar tills mina underbara vänner kommer hiiiiit! Oh vad jag lääängtar!

Deklaration

Gud vad kul att deklarera, 1862 kronor får jag tillbaka i år. Jag som trodde jag skulle få betala flera tusen.. bra, då slipper jag det!

Och så var det tisdag..

Haha! Kul att en stor lastbil har lämnat av massa plank och grejer här. Jag skrev på pappret och log. När han åkt härifran ser jag att det står WHITING rd och inte WHITTIER på lappen! smartass till chaufför! Men jag tyckte det var kul, haha! 

Någon som vill köpa? kompiiispris?

träna.träna.träna.

Vill bara få bort mina tankar på något annat.

Rainy day..

Det regnar ute.. det är rätt mysigt faktiskt. Allefall när det är en söndag. Jag och Elin kom precis hem från Natick mall där vi strosade runt lite.. och nu har jag precis fått i mig en sen lunch. Ska kanske träna lite senare ifall jag känner för det.. men eftersom det är söndag så är det heeelt okej ifall jag inte gör det, kör 1 timma powerwalk imorn annars :)

Fire and Ice

Middagen igår var jättetrevlig!! God mat och trevligt sällskap. Jag och Elin åkte in till Cambridge vid halv fem för att vi tänkte dra till en bar först där dom skulle visa någon svensk match, inteeee så intresssaaaant, men när vi kom dit såg stället skumt ut så vi gick aldrig in. Vi drog vidare till Harvard Square, parkerade och gick till Starbucks. Dit kom också Tess och hennes familj så där satt vi tills vi skulle till restaurangen som låg precis mittemot.


Grattis!

ooorkar inte gåå upp. Det är så mysigt att bara ligga och dra sig i sängen.. för tro det eller ej, men jag gör inte det alls så ofta här fastän jag kan varje dag. Har gått upp nio-halv tio varje dag. Har precis pratat med ellanbellan och hon ska bara äta lite lax och semla så kommer hon, sen ska vi in till Harvard Square och kolla på någon fotbollsmatch (?), sen stanna kvar där inne eftersom middagen är där också i samma område.
Ska faktiskt ta med kameran idag.. har blivit lite dålig på att ta med den känner jag! PUSS

GRATTISGRATTISGRATTIS TESS! ÄNTLIGEN 20!

Get Smart

Har precis kommit hem från Frida. Vi kollade på Get Smart och åt glasssssss, B&J's Half Baked froyo, min favooorit! Imorn fyller Tess 20 så det blir middag på en (förhoppningsvis) god restaurang i Cambridge som heter Fire + Ice, tror det är lite mongolisk buffé över det hela.. men kanske mer amerikaniserat.. vet faktiskt inte så mycket men har hört att det ska vara jättegott!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn som jag har spenderat alldeles för mycket tid med den här veckan.. imorn ska jag sova läääänge. Eller allefall ligga i sängen till tolv, fast om det är fint väder så måste jag gå ut och sola vid elva... SOV GOTT.

HA!

Gud vad glad jag blev när jag fick reda vad att det hade snöat i Sverige igen.. MOHAHAHA! Det får mig att känna att JUST IDAG är jag på rätt ställe allefall ;)

TGIF

mmmm.. säkert mer än 20 grader i solen och snart heeeelg. 

theBostonchannel.com

"Fire officials said that a package was found at the Star Market on 448 Washington St. Police cordoned off a section of Washington Street running from Abbott Road past the grocery store as the bomb squad investigated the package, police said. NewsCenter 5’s Jorge Quiroga reported that a second suspicious package was also left behind by a robber who held up a Bank of America located at 342 Washington St. The bank, which FBI detectives said was robbed at about 4:00 p.m., is located less than a mile away from the Star Market."



 These surveillance photos of the robbery was taken by Bank of America.

"Investigators released a series of photos taken by a surveillance camera inside the bank that show a masked man holding a gun during the robbery. The man is also wearing a dark jacket, gloves and a hat. It is unknown whether there is a connection between the two packages. The bank and several surrounding buildings were evacuated after the robbery. Representatives from Bank of America said that no customers or employees were harmed during the robbery. At a news conference on Thursday evening, police said both devices were detonated. There has been no evaluation to determine if they were actual explosives or hoax devices, police said. The suspect, who is still at large, stole an undetermined amount of money from the bank, according to police."

"Officials said that Washington Street was reopened to traffic at about 7:30 p.m. following the incidents. Investigators would not comment on whether there was any connection between the package found at the Star Market and the package left at the scene of the bank robbery. Jeff Fine, a witness in Wellesley who heard about the device at the Star Market, reported that he saw several police officers heading from the Star Market toward the bank after the second device was discovered."

Bankrån och bombhot!

Det har precis skett ett bankrån här i Wellesley, läskigt! lilla wellesley! På samma bank som jag alltid går till. Samtidigt har det skett ett bombhot på Starmarket som är en mataffär lite längre bort, så dom antar att det finns en koppling. Mycket mer vet man inte än. Alla vägar har typ stängts av sa det blir ingen simning for Haley ikväll.. vi åkte ut på walnut st och såg trafiken och sen vände vi igen.. haha. 

Glajssss


Vet inte hur väl färgen syns, men dom är mintgröna.. grrrrrrrrr.

090326

Vaknade kvart i tio imorse och tog på mig träningskläder och promenerade bort mot Frida. Vi skulle mötas halvvägs men det blev mer borta hos henne ;) Vi gick bort mot Wellesley Center och tillbaka. 1½ timma tog den rundan från mig.. ska kanske börja göra det istället för löpbandet varje dag.. speciellt nu när det är fint väder och börjar bli varmt.
Nu sitter jag och äter lunch, omelett med kalkon, advokado och tomat, yuum.
Tänkte lägga upp bild på mina fina glajer som jag köpte igår.. bara för att färgen är så grym.. ni ska få seeeee. Men inte nu.. nu ska jag äta klart.

Min dag. Bara min.

Träffade söta Frida idag vid fyra-tiden. Vi hängde hos mig ett tag, åkte och hämtade YAMA-mat åt Lynne och vid sex åkte vi bort till mallet där vi skulle hitta en fin bal-klänning till Frida. Hon ska nämligen på bal i Washington DC om en månad och måste ha en passande klänning ;) Vi åt middag på Salad Creations och sen kom Anna och Jennie också dit. Vid nio åkte vi bort mot Starbucks och hängde där till 10. Har precis bäddat ner mig och ska försöka sova.. jag hoppas på varmt väder imorn för jag vill ligga ute och sola.. det gjorde jag förresten idag med.. men när det blåste till så blev det lite kyligt.. jag vill ligga och steka.. svettas.. bli bruuuun. Mjau.

16 dagar!

Jag har äntligen lyckats somna i tid (tidigare, allefall) de senaste dagarna. Det är så mycket lättare att somna om man bestämmer sig för att lägga ifrån sig datorn vid nio och bara kolla på tv. 

Nu kan jag knappt bärga mig tills några av mina favoriter kommer hit. Lite synd bara att dagen dom kommer, 10 april, så ska vi ha en "vårfest" här hos oss för Haley har ingen skola.. sa jag kan inte komma till NYC förens pa kvällen. Wiiii vad kul vi ska haaa!! ♥♥♥



Q


"One day your life will flash before your eyes. Make sure it's worth watching"




Time flies

Dagen har varit lugn och skön. Somnade till vid 12 igen och vaknade vid halv två och gick upp och tränade. När jag var klar hade dom kommit hem igen och Haley var redan på kalaset. Jag gjorde mig i ordning och åkte till Elin och låg och kollade på lite Gossip Girl-avsnitt som inte hon hade sett ännu!
Kom hem igen vid halv sju och då var Bah och George här, Lynnes föräldrar. Vi åt en jättegod kycklingmiddag.. det var väldigt trevligt. Nu har jag gått ner till mitt lilla krypin (hahaha, kommer ni ihåååg.. luunarstorm) och ska kolla på femte Harry Potter filmen som jag ännu inte sett, mohaha.. I'm a geek, I know. Imorn är en ny vecka, skönt.. här går det undan!

Godmorgon

Oh jag vaknade upp för en halvtimma sen med ett jättetungt huvud. Varför får man det ibland? Det är inte direkt huvudvärk utan mer huvudet som har legat konstigt.
Har varit uppe och städat bort lite disk som jag hade samlat under gårdagen.. ska upp och träna snart om jag bara kan slita mig ur sängen! Ska kanske äta lite innan.. jag är huuungrig.

Lunch


090321

Halv tio vaknade jag idag (bra!!) och gick upp och åt frukost och kollade på tv. J, L och H har åkt iväg till New Hampshire men dom kommer tillbaka rätt tidigt imorn för Haley ska på kalas klockan två.
Kom precis hem från Toys 'r us där jag fick i uppgift att köpa en present, så jag köpte nått Polly Pocket-set med bil å greeeejer, jag skulle bli glad ifall jag var 8 ;) Polly Pocket's har förändrats sjukt mycket sen jag var liten! Jag älskade det när jag var liten men då var det en helt annan grej.. små ihopvikbara hus med småsmå dockor som man kunde sätta fast i olika hål i huset.. nu är det bara lösa dockor, större dockor som man kan byta kläder på och bilar.. börjar ju likna alla andra saker.
Nu ska jag sätta igång med min lunch som ska bli baconlindad kyckling med fetaost och sallad, yuuuuuuuum.

Duplicity..

.. var filmen vi såg. Den var okej. Inte den bästa filmen, men handlingen och skådespelarna var rätt bra. Tyvärr så var biosalongen rätt gammal och likaså stolarna så jag fick sjukt ont i rumpan. Asså inte 60-tal gammalt, men endå inte dom här nya stora maffiga stolarna med nackstöd å grejer.
För 50 min sen släpptes Twilight på DVD, det har varit ett väldans snack om det och just nu pågår det tom massa privata realesefester runt om i hela USA. Asså filmen är ju jättebra.. men att sitta uppe och vänta för att gå och köpa en dvd?
Nu ska jag sova! Hejhej

Vår?

Hallåå sweets! Det är kallt ute idag... inte braaa

Seg post!

Tack farmor och farfar, fick erat vykort idag! Haha, snacka om att det tog lång tid för en vykort att skickas inom samma världsdel!

you can't say no to me

Idag har jag haft en trevlig dag! Började som sagt med att gå upp väääldigt tidigt. Tränade 40 min sen vid 12 tiden åkte jag till Natick mall där jag träffade Tess och hennes familj. Där blev det en god wok till lunch och fick med mig två jättefina oversizade tunna tshirtar med en ficka på ena bröstet. Vid tre hämtade jag Haley och har jobbat tills för en timma sen. Har varit på hennes simning med henne och det är alltid lika ruuuuligt för hennes tränare är en såån H-U-N-K! Efteråt blev det glass på Truly Yoghurt och nu ligger jag framför tvn. Orkar inte åka och göra något ikväll, får bli imorn istället.. Elin och jag kanske går på bio eller nått! Sleep tight
 
Blev en i vitt och grått :)


 

Be healthy


Soon we're close

3 veckor kvar, snart ses vi ♥





090319

Jag är trött. Jag vill bara sova, men för att kunna gå och lägga sig tidigare måste man göra så här. Och jag passade på att göra det i samma veva som jag verkligen var tvungen att gå upp. Jim var tvungen att åka till NYC idag och jobba och Lynne är i Miami, så jag var tvungen att köra henne till skolan, ge henne frukost och allt det där. Ville verkligen bara gå och lägga mig igen när jag kom hem men sen ringde Jim när jag hade lagt mig och jag började bli hungrig så nu sitter jag här i soffan istället och ödslar massa tid framför datorn. Klockan har redan hunnit bli halv tio, så jag har varit vaken i 2½ timma!
Städerskorna borde komma snart.. eller jag hoppas inte dom kommer snartsnartsnart.. utan om ett par timmar, man vet aldrig exakt när dom kommer.

Nu började jag gäspa.. det kommer ju sluta med att jag somnar i soffan och så kommer jag inte kunna somna förens två inatt.

Hello my name is Haley and this is Caroline

HAHA, idag kom Haley fram till mig och säger;

- Lisa, are you an adult or a teenager?
- Well, i'm 19, so i'm still a teenager!
- Ok, then i wanna tell you someting but you have to promise not to tell my mom and dad!
- Sure, what is it?
- Me and Jillian.. have.. hihihihi, namned our vaginas.
Guuud vad jag började garva. Sen fortsätter hon..
- I've namned mine Caroline and Jillians namned hers Allison. DON'T tell anyone!
- hahaha, I promise!

"You'll be my queen, I'll be your king, And I'll be your lover too"

Vädret är underbart idag!! Har på mig mina chinos, linne och en tunn jacka bara :)
Tog en powerwalk direkt när jag vaknade idag, och sen fick jag skynda mig till Haleys skola klockan 12. Det är halvdagar på onsdagar, men det är första onsdagen jag jobbar här någonsin så det kändes lite konstigt att gå dit redan vid 12.. var rädd att jag skulle glömma bort det först. Bah är i Arizona så hon kunde inte komma hit idag. Efter hon hade fått i sig lite lunch gick jag med Haley och Jillian till parken idag igen. Det var jätteskönt, förutom att Chaz ville gå därifrån heela tiden. Träffade Emma också med hennes små skruttar. Nu har vi kommit hem igen och snart ska jag köra hem Jilly och Haley ska iväg till hennes religionslektionsgrej, sen ska jag till banken! Ciaaao!

lalaleeey

-Gud så kul det är med listoooor

Blond eller brunett
Hemmakväll eller utekväll
Svart eller vitt
Bärbar eller stationär dator
Glass eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Bio eller bowling
Enkel eller dubbelsäng
Blyerts eller bläck
Spray eller vax
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Brunögd eller blåögd
Osminkad eller sminkad
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Silikonbröst eller naturliga
Skridskor eller skidor
Sommar eller vinter
Snowboard eller slalom
Scream eller Scary movie
Iste eller te
Varm eller kall o’boy
Kaffe latte eller cappucino, nejtaaack
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Stereo eller TV


Summerfeeling

Fick lite lust att ändra utseendet på bloggen, vad tycker ni? :)
(btw, kan ta ett tag innan den nya designen syns)


"Walk on over, yeah to this bit of shade, I will wrap you in my arms"

Idag jobbade jag ju som sagt.. visste inte att jag skulle göra det men det var kul att träffa Haley igen och umgås med henne! Jillian kom över, dom spelade Mariocart sen gick vi bort till Warren Park där dom träffade massa kompisar som dom lekte kull med. Vi gick hem igen vid halv sju och åt glass. Även fast Jim var hemma kände jag för första gången att jag verkligen ville vara med henne och inte för att jag jobbade. Hon saknade hennes mamma och hon var arg på Jim.. så då känns det bra att jag finns där för henne. Vid halv nio sa jag Godnatt till henne och åkte iväg och hämtade Tess och hennes bror och åkte till Starbucks. Nu har jag kommit tillbaka och äter mina caaaashewwws. Men dom är slut nu :(

M-Ä-T-T

Nu har Jim och Haley kommit tillbaka. Dom här dagarna gick fort, men på fredag åker dom igen! Inte för att jag inte gillar när dom är hemma.. men det är bara sååå skööönt att bara vara ensam. Jag och Teresa åkte och käkade på Minado, och mätta blev vi, herregud. Nu jobbar jag till sex, ttyl!

Tuesdiii

Nu har jag precis tryckt i mig två kokta ägg till frukost, med KAVIARRRR.. som jag köpt på IKEA här ;)
Om några timmar ska jag äta lunch med Teresa någonstans här i Wellesley.. eller kanske åker bort till en restaurang i Natick som heter Minado.. japansk mat och suushi!! Nu måste jag duscha!

10 min kvaaar..

...till GG!! Har satt det på autotune så nu kan jag verkligen inte missa det :)
Har precis tränat, dushat och fått på mig myskläder. Nu ska jag göra något snabb middag! Poss hej

17.10

Sitter och kollar på Wife swap. Det finns helt otroliga skumma familjer där ute. Hahaha, just nu är det en medeltidsfamilj som lever precis som på medeltiden.. de två barnen har inga vänner. Killen påstog att han hade många vänner och sa "My dog.. and my other dog". Stackarna! Men dom verkade vara lyckliga.. inga mobiltelefoner eller något sånt. Dom gick runt i medeltidskläder, hade påhittade medeltidsnamn och blev hemskolade. Den mamman i den familjen ska byta familj med en annan kvinna som var värsta workinggirlen.. jobbar 24/7 och hennes barn går i en public school, KATASTROOOF.
Det här är ju lika mycket underhållning som Den rätta för Rosing, hahaha

Det kanske märks att jag inte har något att göra?

100 frågor!
1.Vad är klockan:15.15
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Liselott Helena Svensson
3. Smeknamn: Lisa, annars inga värda att nämnas :p
4. Vad heter dina föräldrar: Tomas och Pia
5. Antal ljus på din senaste tårta: Dum fråga
6.Husdjur: Här i USA, katt och huuuund
7.Hårfärg: Mörkbrunt. Min riktiga hårfärg är väl ljusbrun skulle jag tro.
8.Favoritfärg: Hallonröd, svart och aprikos.
9.Piercing: Har tagit bort de flesta jag haft, bara dom i öronen är kvar.
10.Tatuering(ar): 3 st. Nacke, armled och revben.
11.Födelseort: Huddinge
12.Bostadsort: Huddinge, eller just nu Wellesley i Boston
13.Nuvarande bostad: Villa
14. Har du varit kär: Jag vet inte, svår fråga.. men jag tror bara jag har varit förälskad.
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Alla förutom Australien.
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, om jag inte räknar med att mamma har krockat ;)
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Vems bil? Min drömbil? två!
18. Kaffe eller glass: Glass såklart.
19. Snuttefilt eller kramdjur: HAHA
20. Salladsdressing: Olja vinäger eller ceasar, yuuum
21. Färg på strumporna: Svarta
22. Lyckotal: 6
23. Favoritfilm: Just nu Twilight, men det där ändras. Stepbrothers är en annan favorit.
24. Favoritcitat ur en film: Inget jag kommer på fort nu.
25. Bästa semestern: Oj, det är svårt att välja.
26. Favoritmat: Lasagne, sallader, sushi, thai, gillar maassa olika saker.
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: Spotlight
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Gossip Girl
31. Favoritrestaurang: Här i Wellesley, YAMA
32.Favoritblommor: Blommor har en tendens att dö i min närhet, men rosor är fina
33. Tycker inte om: Att det är 21års gräns på klubbar här i USA
34. Sport att titta på: Helst ingen
35. Snabbmatrestaurang: Hmm.. McDonalds är gott om man håller det till några gånger per år.
36. Senaste sjukhusvistelse: Någon månad sen när jag hade ont i halsen
37. Favoritdricka: Vatten och Te är det jag dricker mest. Jucie ibland.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita här i Boston
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0
40. Var är du om 10 år: Jag har hunnit tjäna mycket pengar och har en fin etagelägenhet i Stockholm med min pojkvän.
41. Vem fick du senast e-mail från: Expedia
42. Är du dömd för något brott: Haha nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Varuhus, typ NK eller Åhlens
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sånt här tydligen, haha. Tränar, kollar på tv.. ÄTER
45. Fras/ord du använder (för) ofta: ?
46. Vän som bor längst ifrån dig: Alla mina vänner hemma nu eftersom jag bor på andra sidan jordklotet
47. Vad retar du dig på: Människor som är sega i trafiken när jag har bråttom :p
48. Det bästa du vet: Skärgården, sen festa och umgås med vänner på det!
49. Läggdags: Olika, men här har det tyvärr blivit lite för sent. 1-2 varje dag.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Svara på vadå?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: ??
52. Vad är klockan:15.33
53. Favorit beatle: Alla var fula
54. Favoritlek: fyllelekar är dom enda leker jag leker.
55. Favoritfilmmusik: Lätt. Night at the Roxbury, grym 90-talsmusik. Men just nu många låtar från Twilight, dom har några riktigt bra låtar i filmen.
56. Skostorlek: 37
57. Syskon: Linda 21 och Pontus 20
58. Favoritpålägg: Leverpasteeeej med smörgåsgurka!!
59. Om du skulle skänka bort S: S?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Vet inte
61. Bästa bok du läst: Haha, Lill-Kitty när jag var 8. Har inte läst så många böcker efter det!
62. Är du internetberoende: Jag sitter ju vid datorn varje dag och kan bli galen ifall internet inte funkar.. men jag klarar mig ju utan dator flera dagar utan problem, så inte beroende.
63. Favoritdjur: Har inget
64. Gillar du snö: Jo, när man åker skidor. I storstan? Nej, där blir det bara slask
65. Favoritglass: Choklad, cake batter och ännu mer choklad
66. När köpte du något åt dig själv sist: Mat idag, Kläder förra veckan.
67. Är du långsint: Nej, det skulle jag väl inte säga att jag är.
68. Favoritgrupp/artist: Många!
69. Vilken är din bästa egenskap:
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Komma in på medieinstitutet
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: För 20.000? Nej.. alldeles för lite.
72. Vad gör du: Sitter framför datorn kanskeee
73. Mest intressanta stad du varit i: Hm.. den storstad jag gillar mest är utan tvekan New York, älskar energin där.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med:
75. Vad fascinerar dig hos andra människor:
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Var nog två år sen
77. Favoritgodis: Choklad blir det nog, fast nötter är gott också men det kanske inte räknas som godis.
78. Spelar du nåt instrument: Nej tyvärr
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Skidor, enda jag är bra på och gillar
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Just nu Robert Pattinson. Jag skulle vilja se han uppträda. Brad Pitt annars.
81. Vilken film såg du på bio senast: Seven Pounds, fast bara halva, haha
82. Senaste köpa skiva: Det kommer jag inte ihåg.. tror det var Ryan Adams för några år sen.
83: Roligaste konserten: Har inte varit på så många konserter överhuvudtaget. Fick några biljetter till Enrique Iglesias för nått år sen, gick med Suuiii och Carrrrooo och jag tror vi hade det rätt kul.. haha!
84. Bästa känslan: När man är förälskad, och känslan när man köper eller får något man VERKLIGEN ville ha. Tyvärr så håller inte dne känslan så många dagar :p
85. Samlar du på något: Nej, inte nu.
86. Isåfall vad: Bokmärken när jag var liten allafall.
87. Är du feminist: Tror inte det
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Men vilken sjuk fråga.
89. Favoritskiva: Jag äger inte så många CD skivor längre, de flesta har jag slängt. Men Uggla kanske.
90. Bästa kompis: Har många fina vänner ♥
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Ingen aning, kan ju ni svara på?
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att cashewsarna är i köket och inte brevid mig
93. Favoritlåt: Just nu lyssnar jag sönder Spotlight med Mute math, Broken med Rob Pattinson, Bloc Party - Signs och Flux
95. Har du en mobiltelefon: Ja, två LG
96. Vem är du kär i just nu: Ingen
97. Vad är det vackraste som finns: Kärlek
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Hawaii
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 15.56

94:a var visst borta.

16 mars

Igår innan jag somnade kollade jag på Valkyrie, eller Valkyria som dom så fint heter på svenska men jag föredrar att säga Valkyrie för Valkyria låter som någon porrstjärna. Filmen var allefall väldigt bra tycker jag.. absolut värd att se. Den är baserad på en sann historia!
Idag var det inte soligt ute som jag hade hoppats på.. typ raka motsatsen, ett stort täcke med moln över hela himlen. Jag har verkligen inte vaknat på rätt sida heller.. redan klockan sju imorse börjar Chaz skälla och slutar inte förens jag går upp och släpper ut honom, vilket var efter 10 min. Han sprang ut i några sekunder sen sprang han in igen för han ville leka. Jag går ner igen och vid nio-tiden , börjar han skälla igen huuur mkt som helst och jag släpper ut honom men vill bara leka.. så jag sätter in honom i hans bur och där fick han sitta i två timmar tills han insåg att han inte kan väcka mig klockan sju på morgonen som han alltid gör med Jim! Men Jim går typ alltid upp fem, vilket är väldigt onormalt då han åker hemifrån vid åtta.. en normal människa skulle ju gått upp vid sju då. Men inte Jim.. han låter alltid Chaz få som han vill. Inte med mig.

Idag har jag inga stora planer direkt.. ska träna lite, sen blir det kanske en sväng till mataffären. Sen vid åtta är det jag som spikar mig framför tvn!!!!! ♥


Twilight

Nu har jag precis kollat på Twilight och ätit middag, tomatsoppa. Nu ska jag ut med hunden sen träääna, ciao!

äntligen

weeeey, imorn är en stor dag. NYTT GG-AVSNITT!
soooom jag har väntat!

Looovely sunday!

Tjena hallå. Hejhej, Tjeeeena.
Nu sitter jag ute och solar.. sooooolar. Så sjukt skönt och varmt ute! Chaz tog precis min vattenflaska och springer runt med den.. han insåg precis att det kommer vatten ur den.. haha, han ser rolig ut för han försöker dricka samtidigt.
Har precis skjutsat Teresa och Burcin till Burcins hus för dom skulle dra in till Boston. Det är St Patrick's day här idag (?).. så det är någon stor parad i Boston.. men jag har sjukt ont i mina ben så jag ville hellre sitta här ute på altanen och bara njuuuuta med musik i öronen. Det här är det bästa som finns.. efter att vara ute i skärgården då. Fast bäst är att kombinera båda. Båt, sol och muuusik. mjau.

Igår så fick jag träffa Therese föräldrar. Vi åkte till flygplatsen och hämtade dom runt 5-tiden, förbi deras hotell och sen till Bertucci's. Kul för henne att se dom nu efter 8 månader!
Efter det så kom Teresa och Burcin hem till mig, vi gjorde oss i ordning och sen tog vi bilen in till Cambridge. Det var först ett dormparty vi skulle på.. asså studentfest typ.. Linda och Emma som var här från Stamford och tre andra svenskar som var här på besök kom dit också.. Vid halv tolv förflyttade sig festen till ett sororityhouse. Ni vet ett sånt där Gamma Kapa mama papa hus ni vet, haha.. med massa lustiga tecken på huset.. vad kommer dom ifrån egentligen?
Det var inte direkt som i alla filmer man ser.. det var typ 70% asiater.. tydligen så går det mycket asiater på MIT.. det var där vi var förresten.. Massachusetts Institute of Technology, en skola för smarta människor. ;p Men kul hade vi allefall :)
Nu ska jag fokusera på att bli bruuun! Oh jag livet känns underbart ibland! ♥





Löööördag

Den här IBM-reklamen såg jag nyss på tv. Jag sitter inte direkt och lyssnar på reklamen överhuvudtaget utan sitter med datorn i knät. Men så reagerar jag direkt för det lät som svenska på tvn helt plötsligt! Så jag var tvungen att kolla upp på you tube ifall det var det.. och det var det ju ;)


Nu har jag precis vaknat.. ska upp och träna snart!!!!!!!!!!!!!

toodilo

Har precis varit och fått en jättebra manikyr med Lynne och Haley, det finns vissa fördelar med att vara au pair ;) Ikväll ska jag träffa Elin och Kathrine tror jag, ätaa suuushi.. men jag är så hungrig nu så jag får se ifall jag äter hemma istället. Kul att det är fredag den 13:e igen förresten.. scaaaary!

fredaaag hela veeeeckan

Heeelg. sköönt. Familjen här åker till Florida i några dagar så jag är ensam, fast min lilla cuddlebug Chaz är ju här.. de e bra. Fast jobbigt när man ska gå upp tidigt och släppa ut honom.. och det går inte att komma undan för han står där och gnäller utanför min dörr. Och oftast är det inte för att han måste ut och kissa utan för att han vill leka.. han har inte riktigt förstått det där med rutiner.. eller inte mina rutiner, att jag aldrig går upp tidigare än 9!!!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. har tränat nu en timma och dushat och gjort mig fiiiiin. Solen skiner ute som vanligt, men man är inte så sugen på att lägga sig och sola för det är lite kyligt ute idag. Ska allefall till banken så fort Lynne kommer med bilen. Nu ska jag fortsätta med min sallad.. kyycklingsalllaaaaad. MUUUMSSSSSSS

I surrender, sleep tight

Har kollat på Twilight nu 5 kvällar i rad, så normal är jag. Men den är så grym att jag kommer se den 5 kvällar till. Första gången jag såg den på bio var den inte lika bra.. då kände jag mig typ besviken.. men sen gick jag och såg den en gång till och då blev jag helt förälskad.

Idag har jag hjälpt Lynne med lite saker som hon fortfarande inte klarar av att göra p.g.a brösten.. när vi kom hem satt Elin och Kristin i vardagsrummet och kollade på tv, Ellanbellan ville klippa sig så vi hoppade in i bilarna och så visade jag vägen dit hon skulle. Kunde tyvärr inte stanna så länge för jag skulle börja jobba klockan tre, så jag hann aldrig se hur slutresultatet blev ;)
Vid sex åkte jag till Boston sports club med Haley för hon skulle simma, och efter det blev det glass som vanligt på Truly Yoghurt. När vi kom hem så började Lynne och jag prata om lite allt möjligt bl.a semesterplaner i sommar och hon visade mig Jims pärons hus i The hamptons som vi ska besöka i sommar.. typ vaarje helg, NAJS. Deras hus ligger 10 meter från stranden och jag får t.o.m ett eget beachhouse när vi är där!! Gooosh vad jag längtar till sommaren nu! Har bara inte fått något bra tillfälle att säga till dom att jag vill åka hem två månader innan min 12:e månad.. fast det kanske inte finns något bra tillfälle för sånt, plus att jag åker ju inte hem för att jag inte trivs hos dom utan för att jag vill börja plugga.. men det ska väl vara lungt.. tror jag oroar mig i onödan.

Haha.. förresten.. jag hade totalt glömt bort att jag har ett au pair möte imornkväll. Vi ska tydligen åka till någon rullskridskobana 30 min härifrån. Vem träffar jag på sportklubben idag då? Ute.. min counselor! Med ett leende på läpparna sa hon att det skulle vara kul ifall jag kunde komma på åtminstonde ett möte under min vistelse här, haha. Hon sa allefall att jag kunde åka med henne ifall jag ville.. men jag sa bara att jag mejlar henne imorn och säger hur jag gör.. oj, genast börja jag känna mig jättesjuk. *hosthost*

Nu var klockan visst nästan halv två, ciaaaaaao

you set my soul alight

Nu har jag städat, tagit ett långt bad och lyssnat på sorglig musik. Nu känner jag mig bättre. Vet inte vad som gjorde det men bättre känner jag mig. Imorgon ska jag ägna min dag åt att träna, sen ska jag försöka komma någon vart med min ansökan till medieinstitutet. Måste komma fram med en bra idé på bilder som ska berätta en historia.. och jag har bestämt mig för att ta bilderna själv! Det kommer bli grymt!




fandå

Det känns som jag håller på att bli gaaalen. Jag håller på att kvävas. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.. känns som jag heeeela tiden ständigt går och väntar på något bättre.
Vet ni hur jobbig känslan av att man konstant väntar på något är?

raaaain

Gud. Efter att ha tittat ut genom fönstret idag så vill jag bara gå och lägga mig igen. Det är regnigt och verkligen gråått. Sverigegrått snackar vi om nu. Det är faktiskt väldigt sällan det är sånt här väder här.. hemma är det typ tvärt om. Där är det väldigt sällan man ser solen vissa perioder på året. Men snön har typ smält bort igen.. något bra allefall.

Lynne ligger utslagen där uppe i hennes säng eftersom operationen nu. Den gick bra allefall. Elin kommer hit om ett tag, sen får vi väl se vad som händer och sker i denna underbart roliga förort. yay

spunkskunk

Euw.. jag körde nästan på en skunk nyss.

Dagarna går fort..

Trodde det var måndag idag.. men det var det ju inte. Skönt det då kanske veckan går fort. Lynne ska operera brösten (förminska, inga jevla sillisar) imorgon så jag kommer få vara hemma och hjälpa henne i veckan eftersom hon kommer ha gaaanska ont. Jobbigt för henne bara att dom ska flyga till Florida på lördag :p 

Igår kom snön igen. Jag har aldrig varit på ett ställe där vädret ha så stora humörsvängningar. Nästan 20 grader och sol enda dagen och snö och minusgrader nästa. Så jag hade ingen större lust att gå ut så jag var hemma och tog det lungt hela dagen, tränade, färgade håret, pratade äntligen ett ordentligt samtal med min syster och låg och kollade på film. Jag behövde inte jobba igår.. för Haley skulle med en kompis hem och sen var dom ute och åt efteråt. Idag jobbar jag inte heller, men Danielle kommer ju hit så jag vill umgås med henne och Haley. Ska upp och träna nu sen ska jag få i mig lite lunch.

hejhej

sussa sött

Har precis kommit hem från en mysig fika med Teresa på Brighams, en fin glassbar här i Wellesley. Dom har en jättegod fettfri black raspberry (skogsbär?) yogurtglass som är jättegod!! Dagen har bara svischat förbi idag.. hoppas det blir lika fint väder imorn, för då är det jag som ligger ute och steker ;)


All snö är nääästan borta!

Första pizzan på säkert ett halv år, om inte mer!!

Skorna jag köpte igår, och jackan.. men jackan ser rätt ful ut på bilden.. men den är skitsnygg på ;)

Hej vår!

Det är vår idag! Så sjukt fint vårväder!!! Jag är så lyckliggggggg. Har tränat lite sen har Tess och jag har vandrat runt lite i Wellesley center, och nu har vi satt oss ner med piiiiiizzzzzaa! Snart kommer Teresa hit också, får se om vi kanske åker och köper glass eller nått! C yaaa

Ännu en helg lider mot sitt slut..

Hallåååååå bloggen. Nu ska jag sova.. klockan är tjugo över ett en lördagkväll.. jag älskar mitt liv.. eller inte. Men jag har inte haft det föör tråkigt allefall. Jag har Teresa har varit hemma hos mig hela kvällen och haft det jättetrevligt faktiskt.. har kollat på Bring it on, haha, och Forgettting Sarah Marshall.
Dagen på skönhetssalongen var trevlig, så nu känner jag mig frääääsch.. mohaha. Fast jag fick inte mitt hår så kort som jag ville ha det så jag ska tillbaka och klippa det snart igen tänkte jag. Efter det så åkte jag och Frida till LF store som är en butik här i Wellesley.. sjuuukt fina grejer men rätt så dyrt, allt kostar typ mellan 150-700 dollar! Men nu hade dom lite rea så då är det bara att passa på.. jag fick med mig ett par finfina skinnstövlar och en ny jacka! :)
Imorn ska jag hänga med Tess.. hoppas dagen imorn blir lika skön som idag.. vi har haft en skön vårdag :)

Gonaatt ♥

Söt hund

Det låter som hunden gråter.. haha :)

it's friday!

Jag har bestämt mig för att låsa in mig ikväll, sliska pizza(?) och ligga i soffan.. läääänge. Fan vad myyyysigt.
Imorn ska vi ut till någon Bar.. Bill's bar tror jag den heter.. men jag har inte riktigt bestämt mig än ifall jag ska dissa Bill eller ifall jag ska följa med.. får se vad jag känner för imorn. Eftersom jag ska fixa håret, tassarna och ansiktet imorn så kanske det känns lite kul att gå ut och visa världen vilket jävla kap jag är istället för att sitta hemma och tråka.

Nu ska jag bestämma exakt vad jag ska köpa för mat.. skulle vilja ha pizza.. men sen känner jag för sushi också.. eller thaimat.. plus att ifall jag köper pizza så kanske jag kommer in i någon ond cirkel och börjar köpa pizza hela tiden. Har inte ätit pizza på ett halv år nu.. så min kropp vet ju inte att det existerar längre.. Det här kommer ta lång tid känner jag..

Twittwitt

Nu har jag börjat twittra, roligt ord. Fan vad jag ska twittra, som en liten fååågel.

Sånt här kan man göra när man har tråkigt


Snart är det vååår, wiihii

Fredag imooorn, gööött. Det betyder ensam helg igen, skööönt. Dom drar till New Hampshire, och jag ska gå med Tess och få vårat hår fixat, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr.. inte helt fel! Sen blir det såklart pizza på det! ;)

Idag har jag tränat sen åkte jag och Tess till California Pizza kitchen.. åt en seafood salad som var okej, kommer nog inte ta den igen. Hämtade Haley klockan tre och sen har jag varit med Haley på hennes simning och ätit glass efteråt. Hon är helt otroligt duktig på att simma.. hon är snabbast i hennes grupp!!

Nu ska jag fortsätta på min paradisask.. den är slut snart.. haha, herregud vad man kan äta mycket choklad.. INTE BRAAAA

miiihi

Fan va taaaggad jag är nu! Har hittat en utbildning som jag vill helst skulle vilja börja med nu direeekt.. nu ska jag satsa stenhååårt!

Onsdag

Både Elin och jag har ledigt idag, så vi har än så länge varit i Burlington mall och köpt en present till hennes värdpappa och ätit en jättegod omelett med massa goda saker på.. champinjoner, tomat, paprika, ruccola och fetaost.. yuuuum. Samtidigt har vi kollat på Den rätta för Rosing. HAHA, asså vilket skämt det programmet är! Killen som hon håller på med mest är 19 år!!! Helt sjuuuukt, fattar hon inte att alla som är där vill ha publicitet bara! Tycker synd om henne, men hur seriös är hon på en skala ifall hon skulle gå och bli tillsammans med en 19-åring?

Nu ska vi dricka lite chaite och gosa i hennes soooooffa, hihihii.

Nu ska jag jaga

Prinsen är singeeeel, det här tillfället har jag väntat på i flera år nu. Pappa.. jag kommer hem!


Sommaren 2010

kill her.

Fan vad jag hatar Olivia! Hemska människa! Pratar om The city, för er som inte kollar på det.. börja! Hur kul som helst!
Idag gick jag upp tidigt, hallelujah, för Haley kom ner till mig och ville att jag skulle göra en hästsvans på henne, så istället för att somna om gick jag upp och satte mig med frukost och mös i soffan. Sen tränade jag lite, hade ett rätt långt samtal med mamma och vid lunch så åkte jag och Tess till IKEA och åt lunch. Eftermiddagen har jag spenderat med Haley, Danielle och Alida i huset och bara tagit det lungt. Känner mig mycket bättre igen, så det känns skönt.. fast det är fortfarande en känsla långt under allt annat som skriker efter sthlm. Men den kommer jag nog aldrig bli av med.
Nu ska jag lägga mig och kolla på Burn after reading, Sleep tight!




GRATTIS MAMMA OCH GRATTIS JENNIFER!
HOPPAS ERAN DAG VA PRECIS SOM NI ÖNSKADE! ♥

okejrå..

grattis mamma!

grrrr...

Jag kom på att inte alltför många har sett mig osminkad med fett hår i mina übersnygga glajjer, varsegoda! Inte alla som får se det ;) 


Ingen snödag..

Haley hade skola idag endå.. haha, skönt.. eller det var det jag tänkte när jag vaknade imorse vid åtta tiden och bara ville ligga kvar.. låg bara och vänta på att dom där små fötterna skulle komma nerspringandes för trappan och hoppa i min säng, men sen så hörde jag henne skrika där uppe så då förstog jag att hon hade skola. Stackarn.. Jim hade gått hela dagen igår som värsta meterologen och sagt att hon inte skulle ha skola för att det skulle bli snöstorm, så har hon skola endå.. nee.. då kan man låta henne vara kvar hemma!

Update: Tydligen så var det en snowday allefall.. men hon hade åkt iväg tidigt idag till Jillian och varit hos henne hela dagen ;) Det var snällt av dom att inte väcka mig allefall! 

How do you dooo


Söndag

Idag har jag mått bättre... känns nästan lite som jag vet vad jag vill nu. Skönt. Tess kom över vid tio och gjorde mig sällskap vid frukosten.. sen har vi bara tagit det lungt idag, har inte haft tillgång till bil.. vi hade annars åkt iväg till IKEA och köpt massa goda saker. Men nu blev det Stepbrothers istället.. och det var ju bra för Tess hade inte sett(sätt? hur fan stavar man det?) världens bästa film än.. men jag somnade mitt i filmen, förstår inte varför men enligt mina beräkningar fick jag bara 9 timmars sömn inatt istället för 10, hahaha. Jag tränade lite senare på eftermiddagen för att piggna till.. sen fick jag i mig en god sallad och nu ligger jag här igen och ska kolla på Tillsammans tänkte jag.
Ikväll ska det bli en snöstorm här, förhoppningsvis den sista också, så Haley har nog ingen skola imorn.. men det är kul när hon är med mig en hel dag :)

Godnatt

Jag har bestämt vissa saker ikväll. Bl.a. att det inte blir någon roadtrip i sommar.. tyvärr. Jag har kommit på en bra lösning som gör att jag mår lite bättre nu allefall. Guud vad jag längtar till 10 april nu! Tvillingarna och Camilla kommer juu för fan... 6 helger kvaar sen ses vi på JFK!! eller är det dit ni åker? ;p

RSS 2.0