sommar ♥

Då var det måndag igen, underbart! Dagen har gått rätt fort. Promenad med Tess, truly Yoghurt med Haley och Amanda, soool och gossip girl!
Fick också min beställning på en klänning och skor.. klänningen var perfekt, likaså ett par skor.. är däremot liiite tveksam till det andra paret, dom sitter bra men jag är osäker på färgen.. jaaaaaaaaja.

meeeeep


sunday as it always should be.

Vilken underbar dag det var igår. Det var huuur varmt som helst, måste varit lite över 30. Familjen kom ju hem i lördagskväll och igår spenderade jag mestadels av dagen med dom. Haley hade fotbollsträning som Jim coachar, det var första träningen så jag, Bah, Pat, Carrie, Lynne, Jillian och Caroline satt och kollade på. Efter fotbollen åkte alla hem hit och vi hade en lite barbeque. Stooora feta köttbitar för typ 30 dollar styck la vi på grillen, här är det inga fjantiga entrecotebitar som gäller... haha.
Vid åtta kom Tess över och vi drog till White Mountain och åt glass... där kom vi på den braiga idén att åka til AMC och se ifall det gick någon bra film.. och det gjorde det. 17 again blev det, och den var rätt okej. Godkänd allefall.

Idag har Lynne åkt iväg till Bryssel och sen skulle hon till London, så hon är borta tills på fredag. Ska träna lite, sen lägga mig ute och sola idag.. det fina vädret kommer hålla i sig några dagar till så man får ju passa pååå!




ser du storleken på den där hunden? Duke är 1,5 år gammal och kan pussa mig utan att ställa sig upp. haha.


ansökaan klaaar!

Sooool. Igår kom den och nu är den nog här för att stanna ett tag hoppas jag. 27 grader har det varit idag och mer blir det imorn, helt underbart. Sitter framför Dr.T and the women just nu och funderar på vart jag kan ha lagt bilnycklarna. Som tur är finns det ett par extra nycklar plus en till bil så jag är inte helt strandsatt.. men det är sjukt för jag förstår verkligen inte vart dom kan ha tagit vägen! Har letat överallt.
Idag har jag, förutom solat såklart, blivit klar med min ansökan. Mina betyg som pappa har skickat kom idag, så på måndag så skickar jag iväg hela ansöken till tulegatan i stockholm, där man så många gånger förr varit (dvs nästan varje dag i tre år).  Känns skööönt att allt äntligen är klart.

Nu ligger Chaz och verkligen grinar i hans bur.. han sitter där för att katten är tillbaka i huset.. och därför grindarna också upp till övervåningen, och självklart klarade han inte att hålla sig ifrån övervåningen. Men nu har det gått 30 min så han borde få komma ut nu :p

Imorn tänkte jag åka iväg och lägga mig vid något mysigt ställe istället för att bara ligga på altanen... Wellesley college kanske. ttyl

segast

Hemskt vad seg jag har varit idag. Jag skyller på att jag inte sov tillräckligt! Nu blir det Bride Wars, sen långpromenad med hunden!

Då var det roliga slut

Gud så det blåser ute idag. Det knakar ute i träden. Har för några timmar sen lämnat av tjejerna på bussterminalen i Boston och sagt hej då :(
Vi har haft två jättetrevliga dagar. I tisdags regnade det som sagt hela dagen.. blev en rundtur i Wellesley, Natick mall och god mat. Igår så gick vi upp rätt tidigt och enligt metrologerna skulle det regna igår också, men det var fint när vi vaknade så vi försökte åka in till Boston så fort som möjligt ifall att regnet skulle komma senare. Visade runt dom och under de timmarna vi var inne i Boston var det solsken och varmt, vi hade tur. Fick stressa till bilen i slutet, för parkeringstiden skulle inte räcka till ifall vi hade sööölat. När vi kom dit var det 5 min kvar, så det var skönt.. vill helst inte få någon böter just nu.
Vi drog över lite till Cambridge men vi åkte bara runt för vädret började bli lite sämre, så vi åkte hem igen och i stort sett när vi hade kommit innanför dörren så började det regna.
Vi åkte till Roche Bros och handlade saker till hamburgare. Hittade kycklingburgare också som vi var tvugna att testa, det var riktigt gott! Kvällen spenderade vi framför tvn och Twilight, för ingen av dom hade sett den tidigare.

Det var tråkigt att säga hej då allefall. Nu längtar jag till helgen.. för då ska jag soooola. Imorgon ska det bli 20 grader, men på lördag och söndag ska det bli 30!! Helt sjukt eftersom det bara är April.. haha. 



det reeegnar

Mina tjejer är här med mig nuuuu, wiiiiiiiiiiiii... vi har spenderat dagen i wellesley och natick mall, har visat dom lite allt möjligt. Nu har vi precis fått i oss massa sushi och indisk mat och kollar på första säsongen av sex and the city.. ikväll är vi kvar hemma.. reeegnar som bara den ute, B&J's half baked froyo och film är det bästa som finns när det regnar uteeee. PUSS

Just another monday..

Nu har jag spelat massa nintendo wii, wiiiiii. Och så lunch på det, fick bli lite pad thai rester.. jag vet, inte nyttigt.. men det var bara en handfull mat plus att jag orkade inte göra något annat. Nu ska jag upp på löpbandet och svettas.

Klippte mitt hår igår, bara för att något skulle hända. Det blev kort.

Då var man ensam igen. När jag satt nerkrupen i fåtöljen igår kväll så började jag fundera på ifall man till slut kan bli galen på riktigt av uttråkning och rastlöshet. Det kryper ständigt i mina ben känns det som. Jag skiner upp som ett litet barn ifall jag ska iväg och hämta kemtvätt eller något liknande. Det måste ju vara höjden av uttråkning, eller? Jag är chockad över att alla andra jag pratar med här inte känner likadant. Visst så jobbar jag inte lika mycket som många andra, men jag jobbar ju endå lite varje dag.. och gör ärenden åt Lynne m.m. Alla människor har väl olika grader av rastlöshet. Jag önskar att jag inte var en av dom som vill att nya saker ska hända hela tiden.

chocolaaatecake

Nu står det en chokladkaka i ugnen som ska bli klar.. sen blir det filmmys med Australia.
Imorn är det ny vecka och inget sött på heeeela veckan. YES!

love poem


www.abeautifulrevolution.com

SÖNDAG.

Klockan nio imorse fick jag två extra personer i min säng. Det var såklart Haley och Jillian som kom ner och la sig breve mig och kollade på spongebob.. dom ville egentligen få upp mig så jag kunde sysselsätta dom... men jag gjorde så dom fastna framför tvn så jag kunde vila lite till.. mohaha. Nu har jag fått i mig lite frukost.. två ägg blev det, som många andra dagar. Får oftast inte i mig något mer.. klarar inte av att äta så mycket till frukost. Nu ska jag upp och träna lite, sen vid ett så hänger jag med till flygplatsen med familjen, så jag kan ta med mig bilen tillbaka.. dom ville inte parkera där, så nu har jag två bilar hela veckan... troooor att jag klarar mig :) Ska till frisören i eftermiddag, sen ska jag till mallet och lämna tillbaka ett par jeans som var lite för stora när jag kom hem.. eller stora och låga så dom gled ner hela tiden. Sånna vill man inte behålla.
Om två dagar kommer mina små kycklingar hit, myyyys. Ciaaao

ha



haha, det är inte bara jag som ser likheten va?

f*ck

fan, hur kan det vara så svårt att låta bli att nätshoppa? Det är ju helt omöjligt. From idag har jag förbud mot att ens besöka en nätshop. Punkt slut.

fan

uttråkad.uttråkad.uttråkad.förkyld.uttråkad.uttråkad.mensvärk.uttråkad.uttråkad.uttråkad.

och hungrig

Just get back up when it knocks you down.

Gud vad jag kommer hata att inte få sova hur länge jag vill när jag väl åker hem igen. Det är verkligen något jag får passa på att njuta va när jag väl är här. Och så länge jag är här kommer jag sova till tio varje dag :)

Igår var jag på bio igeeen, med Danielle. Vi såg I love you, man. Den var faktiskt riktigt rolig! Handlar om en kille som ska gifta sig. När han ska välja best man inser han att han inte har några kompisar. Så han ger sig ut på kompisjakt. Mer säääger jag inte. Men den var absolut värd att lägga två timmar och 10 dollar på ;)




gud vad det känns som sommar nu.. 20 grader i mitten av april.. soooligt och svettigt, måste ha solglasögon hela tiden, tunna sköna klänningar, shorts och flip flops.. jo.. det kan jag nog vänja mig vid! synd bara att det ska regna imorn.. så länge varade den lyckan.

men idag njuter jag allefall!

Public Enemies

Förresten.. såg en trailer på en film som jag ska ge en chans när den har premiär..


movie night

Jag fick ett ryck och drog till AMC för några timmar sen och köpte en biljett till Fast and Furious som jag velat se sen den släpptes. Guuud vad den var över mina förväntningar! Den var minst lika bra som när man såg den första filmen första gången! För 2 fast 2 furious och tokyo drift har inte alls varit lika bra.. men den här var minst lika bra som ettan!! Kanske för att Vin Diesel, min tonårscrush (dom yngre tonåren ;) som jag tapetserade väggarna med, var med i hela filmen den här gången igen och inte bara några sekunder! Nu ska jag sova, imorn ska det bli 20 grader eller nått här så jag ska ligga ute och pressssssa! taata



sugarsugar

ooh så glad man blir när man köper något fint för så lite pengarrrrr. Köpte en klänning nyss. mjau. Har gått och mått lite småskumt hela dagen, rastlös men samtidigt trött och så sjukt sockersugen. Måste göra mig av med mitt sockerberoendeeee! Det funkar bra hittills.. men det är svårt.. undra hur många dagar det tar innan det är borta.. en vecka? Det är bara det jag verkligen måste ändra på.. annars är allt galant. Är en expert på att få i mig choklad, godis eller glass typ varje dag! Skärpning!

glömde nästan..

..att gratta Denise som faktiskt har fyllt 20 svensk tid! GRATTIS ÄLSKLING!
Hoppas du får en underbar födelsedag!


miss you!


oh deer god!

Kom precis hem från en lååångpromenad med Chaz. Vi var ute i en timma och gick omkring. Och gissa vad vi såg mitt på vägen? Sex rådjur som stog och kollade på oss 10 meter längre bort. Haha.. var blev helt rädd och trodde dom skulle attackera.. för alltid när jag sett dom tidigare har dom sprungit iväg direkt. Nu stog dom där med intensiv blick och bara stirrade. Men dom gick iväg tillslut. Dom skulle nog sprungit iväg men nu ville jag inte riskera nått ifall Chaz skulle attackera eller nått.
Då var den här dagen slut snart då.. ska försöka somna lite tidigare än tre idag allefall.. Sov Gott. ♥

Produktiva dag

Äntligen börjar vädret skärpa till sig lite. Det har varit soligt och fint i några dagar, men kaaallt. Så idag är det faktiskt riktigt skönt ute! Tränade i 45, sen fick jag i mig lite god lunch ute i solen. Har tagit det lungt och i stort sett fått klart min ansökan. Är bara en bild som saknas. Har också ringt Jensen och bett om en kopia på mina betyg, så det kommer väl så fort som möjligt. Börjar komma igång lite igen känner jag.. guuud så härligt. pöss

pics.


090413

Orkar inte skriva. Kanske imorn, hej

Helgen var allefall grym!
Japp det var den.



sometimes its like someone took a knife baby
edgy and dull and cut a six-inch valley
through the middle of my soul

Good friday tomorrow

Så nu fick ni se lite bilder på matchen. Tyvärr vann inte Red Sox... men skit samma, det var kul att se endå :)
Efter matchen åkte jag hem och började förbereda inför den lilla festen imorn genom att baka 60 st små minicupcakes som tjejerna ska dekorera själva imorn. Tog typ två-tre timmar, yay. Lynne tog Haley till simningen och när dom kom hem igen kom Jillian och Caroline över för dom ska sova här inatt. Efter den alldeles utsökta middagen, chinese take away haha, blev det en runda till parken.. tjejerna ville nämligen dit i mörkret och leka i deras pyjamaser..  ;p Kom hem vid halv tio igen och kollade på Twilight som Haley nu också börjat gilla väldigt mycket.. fast BARA scenerna på baseballplanen och balettsalen.. haha, konstig unge det där ;D

Imorn är det dagen jag väntat på väldigt länge, Gooood Friday! Den heter faktiskt så här.. alla barn har ledigt från skolan! Jag åker till NY vid halv tre tiden och träffar mina små kycklingar, kommer bli gaaaalet!! Hörs efter helgen! Glad Påsk!

The baaaaseball






ooojoj

Det här var ju det roligaste jag sett!! Tjejen, som bara spelar, raggar på killen som redan har tjej. Kul att han dissade hans tjej.. HAHAHA.


Red Sox!!

ohooo, fick precis två red sox biljetter av Jim. Platserna är aaaasbra.. och skulle typ kostat oss över hundra dollar... styck!!! Jag fick dom för Jim och ingen han visste kunde gå typ.. så naaajs! Så imorn ska jag och Elin bli av med vår baseball-oskuld! 


meepmeep

Nu gör jag inget annat än tänker på fredag då jag åker och möter mina små korvar i NY. GAAAH.
Ska bli gaaalet kul. Men det känns knappt som det var ett halvår sen man såg dom.. kanske 2 månader ungefär.. ^^

Idag har jag mest chillat... vi håller på och fixar lite påskgrejer till festen här på fredag. Skulle powerwalka för 1½ timma sen, men jag var så duktig så jag powerwalka 25 min och joggade i 20.. jag har alltid hatat att springa.. fick bara sån lust, ingeeen aning om varför men skönt var det!! Nu sitter jag nydushad och ska upp och äta mellis, hejhej

Då var det klart..

Pratade nyss med Lynne om att jag vill åka hem i Augusti istället. Hon tog det jättebra och sa att hon endå förstog eftersom det är lite svårt att inte vara 21 här.. men att det var synd för att jag var så bra med haley och hon är rädd att få en till Olga (förrförra au pairen som var helkonstig). Så nu känns det bättre.. att dom vet. Ska skicka iväg ett mejl till Ute, min counselor och säga samma sak. 

wawawoom

Regn, regn, reeeegn. Kan det sluta snart kaaaanske? Börjar ju kännas som man är hemma i Sverige igen :p
Har jobbat idag, simning med H igen och åt nyss middag. Blir en lugn kväll igen.. ska nog ner till Blockbuster och se ifall dom har någon bra film.

btw, en jäääättebra greeeej.. har kommit på exakt hur jag vill att mina bilder ska vara till min ansökan!!! Nu ska det foootas!

oh swell!

Heeeey sweets!
Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska lägga mig. Kom hem för en timma sen ungefär.. har haft en himlans trevlig dag. Började dagen med promenad och en god brunch. Efter brunchen så gick vi bort mot andra delen av Wellesley och kom till en lekplats där vi var tvungna att leka av oss lite.. haha. Till slut låg vi och solade istället för det blev rätt varmt och man bortser från att det blåste. Promenerade ännu mer och satte oss ner och tog en dricka på Rosie's bakery. Vid fyra tiden började vi promenera hemåt igen, och jag, Emma och Frida gick hem till Frida och fick skjuts därifrån hem (tröööött i benen). Gjorde mig i ordning lite snabbt och tog bilen bort till Frida igen där vi skulle mötas upp allihopa igen och kidnappa Jennie och Emma (födelsedagsfirande). Vi drog bort till ett ställe och spelade lasertag, grymt kul!! Man springer runt och skjuter varandra med laserpistoler! Efter det så blev det goood middag på TGIF, revbenspjäälll.. muummma. Vips så var klockan halv nio och jag var tvungen att röra mig in mot Boston där jag skulle hämta upp Elin och Kathrine som kom hem från en händelserik helg i NYC ;) Guuud så pigga tjejerna va!! Ooooh så jag längtar till fredag nu! SNAAART SES VI!! :D
Nu ska jag lägga mig.. har bestämt mig för att prata med Lynne imorn och berätta att jag bestämt mig för att åka hem tidigare.. men det kommer nog inte vara några problem.. lite jobbigt att säga det bara!

Sweet dreams

Powerwaaaalk

Gooodmorgon!! Ja vet... klockan är elva.. men man får sova länge när man lägger sig sent.. bara så det är ;p
Igår blev det en trevlig kväll som början på Lemon thai med Linnea, Jenny, Emma och Frida. Vid åtta begav vi oss till Jennie som fyllde 20 igår (graaattis igen) och hade det jättetrevligt!! Tiden gick superfort så helt plötsligt var klockan två och då drog vi oss hemmåt!

Ikväll ska jag hämta Elin och Kathrine men innan det, om ca 30 ska jag möta upp Emma och Jenny och promenera bort mot en restaurang i Wellesley och möta Frida, Linnea, Jennie och Anna. Ska få i oss lite brunch! Nu måste jag upp ur sängen och känna på vädret så jag vet vad jag ska ta på maaaj!! Ciaaao

Saaaaturday

5.05. Det var tiden jag gick upp imorse. Härligt att gå upp efter bara tre timmars sömn! När jag kom hem igen somnade jag direkt och vaknade nyss. Men nu är tjejerna i NY förhoppningsvis!
Igår var jag med Jim, Haley och hennes två kompisar på Bertucci's och åt. När vi kom hem ville Jim att jag skulle visa honom hur facebook fungerade.. om han blev fast? JA. haha, han kommer sitta där heeela tiden!
Vid tio åkte Tess och jag till AMC och skulle se en film. Fast and furious som hade premiär var ju bara att glömma.. kön var sjukt lång, så vi såg The Haunting in Connecticut! Den var helt okeeej för att vara en skräckfilm.. hade inte så höga förväntningar då det är sällan en skräckfilm är bra.. men den var absolut värd att se! ;)

REGN

regn, regn, regn. Kan det sluta snart? 

en blöt torsdag.

MMMM VA GOTT MAMMMMMMMAAAA!! sitter och äter metrar så nästan hela tungan har frätits bort.. sååå surt å gott! haha
Jim ringde imorse och sa att jag inte behövde jobba.. det var ju skönt, eller lite allefall. Simningen behöver jag heller inte åka till.. så idag ska jag.. ja... kanske försöka hitta en liv? Känns som jag inte har något just nu.. haha.
Men det regnar ute idag igen.. vilket är liiite konstigt för Boston då det sällan är så här flera dagar i streck.. men, det fina vädret kommer väl snart.

Imorn är det fredag och ännu en helg. Jag vill se fast and furious som har premiär imorn, någon som vill se den med mig?
På lördag har Elin tvingat upp mig tiiiiidigt. Ska åka och hämta henne och Kathrine som jag ska köra till South Station för dom ska till NY. Ungefär klockan 5-6 am sisådär. mysigt.

Tänk att man kan bli så glad av lite godis

Min finfina brorsa fick skicka linser till mig.. OCH... taaadaaa... metrar!!!!! inte bara röööda.. utan färgade ocksååå ;)

Tack puuuupppppppe!

Inbrottstjuuuuv?

Fööörresten.. glömde ju berätta vad som hände igår! Jag går ner till mitt badrum i källaren och hade inte varit där på hela dagen. Vad tror ni jag ser när jag öppnar dörren? JO MASSA LÖÖÖV. Över typ hela badrummet! Min första tanke var ju Chaz... men sen förstog jag inte riktigt själv hur Chaz skulle kunna ställt till med det där! Gardinen var borta från fönstret och låg på golvet bland löven.. och så kollar jag upp och ser att fönstret var öppet! Då tänkte jag genast att någon kanske hade försökt sig ta sig in genom fönstret och dragit med sig massa löv! Men det var liiite för mycket löv för det.. så då kom jag på trädgårskillarna med deras stora blåssaker!! Dom måste ha blåst på fönstret.. som hade öppnat sig.. och så hade det kommit in massa löv och skit på det sättet. Tydligen var fönstret inte riktigt stängt... fönstret ligger på marknivå så dom skulle väl blåsa bort löven där. Vet inte ifall dom märkte något själva men dom sa inget allefall! Hahaha.. jättekul att städa upp.. verkligen. Men Danielle och Haley hjälpte till så det var klart på 10 min.


Lillördag

Jag är rastlös! Men jag vill inte åka till Starbucks.. jag pallar bara inte. Börjar tröttna. Jag vill bara att det ska bli fredag, fredag nästa vecka. Eller ännu bättre.. sooommmmar! NEJ jag menade inte det där.. såklart jag inte sätter sommaren framför mina vänner!! förlåt suimaricami

April april din dumma sill

Tack mamma för påskpresenten... men jag funderade lite över hur jag ska kunna lösa in en trisslott här i usa? ;p

Första april idag.. jag har faktiskt inte råkat ut för några skämt alls.. tror inte dom gör sånt här i USA? Jag har precis fått i mig lunch.. har tränat och sen åkte jag iväg till Wellesley animal hospital för att hämta en medicin till Chaz. Stackarn har en infektion i örat igen.. har ligger och grinar typ hela tiden.
Funderar på att åka iväg till mallet och kolla lite... har inte så mycket att göra nu! Ciaaaaaaao

RSS 2.0