Summer

Oh vad vädret har varit underbart i helgen. Minst 25 grader. Igår låg jag hos Danielle och Katie hela dagen och solade.. eller två timmar.. jobbade lite också. Blev en god middag hos Tess lite senare, haha.. och sen låg jag och kollade på The illusionist. Bra film faktiskt. Idag har jag och H legat och kollat på film hela morgonen.. myyyyyspys. Nu ska jag nog jobba en timma, sen ska jag försöka klämma in en powerwalk i mitt stressade schema ;) Eller så kanske jag tar den lite senare när det inte är lika varmt ute.
Sjukt att det redan är Juni imorn förresten..

Grattis på mors dag mamma. ♥

Paparazzi

Det här tyckte jag var kul. Lady gaga, en amerikansk artist, som tagit med Alexander Skarsgård och pratar svenska i hennes nya musikvideo. haha


make it stop

Sen jag kom tillbaka i söndags har jag somnat tio varje dag. När man går och lägger sig så tidigt så vaknar man tidigt också.. som nu. Klockan är åtta. Men jag vaknade första gången halv sju. Det är bra.. men som idag tex.. när det regnar ute, igeeeeen, vill man bara gräva ner sig. Kan det snälla sluta regna? Fan, det här är ju nästan värre än Sverige.

Fööörresten, varför är du så sur mamma?




Back on track

Nu är det redan onsdag.. tiden går fort som vanligt. I måndags var det ju som sagt memorial day och dagen spenderade jag med Elin och Danielle. Först låg vi hemma hos Danielle och solade... det var sjuukt varmt ute. Vid två tiden åkte vi till en bbq-fest här i Wellesley hos D's kompis. Det var trevligt, sjuuukt god mat.
Igår började jag jobba som vanligt, och kroppen börjar komma in i rätt tidsrytm igen. Nu väntar jag på att Danielle ska komma hit med Haley.. det regnar rätt mycket ute idag så jag känner bara för att ta det lungt.


Här är lite bilder från mina dagar i Sverige. Ciao!













Im back

Jaaa.. som dom flesta vet nuuu så var jag ju hemma i Sverige i två veckor. Skrev inget för jag hade inte sagt det till någon förutom syrran och några kompisar.. så det blev en liten trevlig överraskning för dom flesta hoppas jag. Nu har jag precis kommit tillbaka till Boston och är rätt trött. Är ju inställd på att klockan är tre nu.. men det går nog över om ett par dagar. Känns kul att vara tillbaka men tråkigt att lämna stockholm... men nu är det slutspurten.. två och en halv månad kvar!

Imorn är det allefall memorial day här i USA, så alla har typ ledigt.. inklusive jag, för dom ska iväg.. så eeeelin och jag kanske drar till stranden ifall vädret blir naaaajs, just nu ser det så ut allefall :)

poss

Idag har Haley varit hemma fran skolan.. hon var lite dalig imorse men nu mar hon jattebra.. haha. Sa vi har varit runt lite och lamnat kemtvatt, postat saker och lamnat pengar at Lynne hos doktorn. Nu ska vi aka igen, ciaaao

First Communion

Vilken rolig dag det har varit idag. Har sprungit runt och inte fått en lugn stund förens nu..
Laddar upp lite bilder senare, ciaaaaaaaao

hmm..

Nu har Jims familj kommit hit, yay. Jag hatar det. Jag tycker det är jobbigt när man inte känner någons släkt och allt är bara stelt.. och Lynne har varnat mig extra mycket för den här släkten, dom ska tydligen var eeextra stela.. haha. Jag rymmer.. jag ska åka och leta present till Haley.


En envis liten tjej.

haaalv nio är klockan och har har varit vaken i sisådär tre timmar. Elin ville ha skjuts till south station imorse, så då var det bara att offra sig. Har hunnit med frukost, och jag fick skjuta Haley till skolan för första gången idag :) Jim vägrade skjutsa henne för han tyckte att hon hade opassande kläder på sig.. och Lynne orkade inte tjaffsa med henne för hon vägrade byta. Det var helt omöjligt att få på henne några andra shorts. Försökte med allt.. försökte t.o.m muta henne.. inget funkade. Så nu sitter hon i skolan med hennes korta gröna mjukisshorts.. haha. Jim är inte glad.

äntligen helg snart!

Kom hem från mallet för ett tag sen.. tänkte att jag skulle dit och köpa något till Haley nu till hennes first communion. Lynne bad mig köpa lite grejer till Haley också, så när det var klart hade jag typ 30 min innan det stängde. Tess skulle till en annan affär så vi var tvugna att splitta på oss. 15 min senare hade jag fortfarande inte hittat något och då ringer Lynne igen och frågar ifall jag kan hitta ett par tofflor till henne som Haley skulle ha med sig till skolan imorn.. sjäääälvklart en bra nanny som man är så kuuuutar man omkring, 10 min innan dom stänger, i ett gigantisk mall och letar efter några jävla tofflor med djur på. Lycka till. Till slut hittar jag ett par som jag köpte i all hast. Jag var inte nöjd, så vi chansade och åkte bort till Marshalls och se ifall dom hade nått där.. och det haaade dom. Ett par söta rosa flip flip slippers..med apor på.. helt perfekta. Så nu får hon välja vilka hon vill ha med sig imorn. Ett plus i kanten var också att jag hittade havaianas för 10 dollar till mig själv :)
Så jag kom hem med allt utom det jag hade tänkt köpa först.. får helt enkelt bli en sväng imorn också.

Testade ett nytt glasställe här i Wellesley idag med Danielle, Haley, Caroline och två barn som Danielle satt barnvakt åt.. det var jättefräscht, ett italienskt gelato-ställe. Dom hade kaffe och massa sånt också... och glassen var grymt god! :) Så.. nu vet ni det alla hemma.. kan ni ju åka dit nästa gång ni blir lite suugna på glass.. haha

i wanna sleep

Herregud vad jag har börjat sova dåligt.. vet inte ifall det kanske är vädret som påverkar en.. Lynne sa att hon också inte sov så mycket inatt. Jobbar inte förens kvart över fyra idag så jag ska se till att sova några timmar..

lobster time!!

mmmmm.. ikväll åt vi hummer och musslor.. kan inte Jim åka bort oftare? ;p



Dagens fynd, 20 dollar (!!)

090506

Nu har regnet börjat igen. Igår regnade det hela dagen, och idag är det molnigt och kommer säkert börja regna senare.. och det ska se likadant ut hela veckan.
För första gången så har jag hämtat Haley på en onsdag.. hon slutar tolv istället för tre och Bah är på sjukhuset så hon kunde inte komma idag. Men jag jobbar bara till ett för sen ska hon iväg på ett hundkalas och sen på nån first communion sak. Så Elin kommer hit om några minuter och då åker vi iväg till mallet eller nått.

Känner att jag börjar sega ner på skrivandet här.. men jag känner väl inte att jag har så mycket att skriva. Jag skriver mest för att själv kunna se tillbaka på min tid här sen när jag är hemma.

M-å-n-d-a-g

♥ Ikväll hade vi sushikväll med massa suuushiiii, yuuuum.

♥ Pratade med den (förhoppningvis) nya au pairen imorse, hon var jättetrevlig och dessutom svensk :)

Hoppas ni sover gott alla hemma i Sverige... och pappa och co i thaiiii, fast ni kanske inte sover nuuuu. Gud vad jag längtar tills jag får se lägenheten i thailand! :) tata


weeheey

Igår var Haley på en audition till en kommande film som ska spelas in här i Boston med Adam Sandler. Hon, Sam och Jillian var där, för dom letar efter tjejer som ska vara i bakgrunden och sånt.. men det verkade bara som dom var intresserade av Sam för dom behöver en kille som var i hans ålder och spelade basket.

Halv sju imorse kom Haley och hennes tre kompisar som sovit över ner och väckte mig.. halv sju! Jag som skulle sova ut.. men jag har varit duktig på senaste tiden och börjat lägga mig innan 12 så jag var relativt pigg. Tog en powerwalk, och sen blev det browniebak med tjejerna. Hann också se filmen he's not that into you, och den var inte alls lika bra som jag trodde.. den var bra, men inte som jag trodde.
Om ett tag ska jag och Tess till IKEA och äta lite middag och gå runt och kolla lite.

Vet inte ifall jag skrivit om det här tidigare.. men Lynne har allefall frågat mig ifall jag ville hitta en ny au pair till familjen, och såklart jag vill de.. hon sa att hon tror att jag har bättre koll på sånt där än hon :) Så jag har letat nu i några dagar och hittat en svensk tjej som jag ska prata med imorn.. och sen en fransk tjej.. men hon har inte svarat på mitt senaste mejl så hon kanske inte var intresserad. Det är inte så lätt för 90% av tjejerna är från Kina, Brasilien eller Tyskland.. och hon vill helst ha någon skandinavisk eller fransk. Sen så ska dom helst vara 21 eller lite äldre, för hon vill ha någon som kan gå ut på krogen och träffa folk så hon inte tröttnar lika mycket som jag gjort ;)

Nog om det, nu ska jag se till att Haley kommer iväg på hennes fotbollsträning! heehehej

och så kom maj

Veckan har gått fort, som vanligt. I helgen ska jag och Tess till IKEA kanske.. smaka lite på Sverige. Eller så kanske det blir måndag. Jim åker bort hela nästa vecka, och nästa helg har Haley sin 1st communion som är någon slags konfirmationsgrej. Då kommer det massa släkt och vänner, och såklart Jims föräldrar.. ska bli trevligt att träffa dom ;)

Lynne är på sjukhuset nu, där har hon spenderat den mesta tiden den här veckan. Hennes pappa ligger där och ska göra en hjärtoperation. Han ska göra den idag, om det inte blir uppskjutet igen.. så vi får hoppas att allt går som det ska!

RSS 2.0