Tydliga spår efter en hund


Först ser jag det här.. inte så farligt.. skit samma


Mina NYTVÄTTADE sängkläder.. INTE OKEJ!

HAHAHAHA

Hittade den här i Anines blogg. En tjej har träffat den här killen, Dimitri, och gett honom hennes nummer. Han ringer såklart..

Elins pojkvän har lite kul framför webcamen..


Elin.. kan ni inte spela in något tillsammans någon gång? Skulle vara ruuuligt att se

ELIN ÄR EN TÖNT

Jag fick sånna cravings efter köttbullar idag, så jag var tvungen att åka till IKEA och köpa lite.. och kaviar med dill.. mmmmm.
•♥•
Har förresten jobbat hela 6 timmar, Hallelujah.. och fick också träffa hennes snygga simlärare, shit vilken bra dag.
•♥•
Imorn ska jag keka suuushilunch med Tereza, sen på kvällen åker jag och Ellanbellan till flygplatsen och hämtar Tess som spenderat en vecka i FLÅÅÅRIDA den fjanten, så omoget.
•♥•
Nu ska jag svulla cashews, toodels

Sunny tuesday

Nu sitter jag hemma hos Elin och myser i soffan framför tvn. Hon leker hemmafru och fixar te till mig. Dom har lite svenska matgrejer här som jag självklart redan smakat på, det var det första jag gjorde när jag kom in genom dörren! Kaviar, rääääkost, lingonsylt, Marabou och daaaim!!
Har pratat med Madde och Jag, Madde och Elin åker förhoppningsvis till Cali i sommar, rättare sagt 7 Juli, på en roadtrip. San Francisco - San Diego!  Hur underbart är inte deeet.. fast då krävs det ijuförsig att jag stannar kvar här och inte åker hem. Även fast roadtrip lockar mycket så är det så mycket hemma som lockar också.. typ flytta hemifrån och ha råd med saker till en blivande lägenhet.

Fan att man inte är svinrik!


4 månader har gått..

Dagen har varit rätt seg idag. Somnade inte förens halv fyra igår.. hade så mycket saker som jag bara låg och tänkte på. Men trots det så gick jag endå upp vid tio. Jag åkte iväg och fixade lite saker åt Lynne mitt på dagen, sen har jag bara tagit det lungt och funderat hela dagen på mitt liv här. Jag har inte haft världens bästa dagar den senaste tiden och det har fått mig att fundera väldigt mycket på vad jag gör här egentligen. Jag pratade med en vän hemifrån för några timmar sen som fick mig att må bättre faktiskt, så jag fick äntligen lite motivation att träna. Blev en timma på löpbandet. Tränade rätt bra förra veckan, men jag orkade inte göra något alls igår.. och fastän jag vet att jag mår hundra gånger bättre efter jag tränat lite så hade jag endå ingen motivation. Måste skärpa mig lite.

Jag har allefall än så länge kommit fram till att jag ska vara kvar här till sommaren.. och kanske åka hem i Augusti istället för Oktober, två månader tidigare. Men bara om det blir bättre. Ifall det är så här i några veckor till ser jag ingen anledning att stanna, men jag tror bara att det är en svacka. Jag hoppas det allefall! Jag känner mig så understimulerad här och det är jobbigt för mig att inte ha något att göra varje dag. Jag kan inte bara leva för dom roliga helgerna när jag åker iväg, jag måste ha något som jag kan leva för varje dag. Men jag ska försöka ändra på lite saker.. allefall ändra mina sömnvanor som faktiskt spelar rätt stor roll i hur man mår.


Jag och Linda 20 oktober på flygplanet mot USA. Oh vad jag saknar att vara brun.

Jesus Camp


Har ni inte redan sett dokumentären så tycker jag att ni ska göra det. Det som skrämmer mig mest är att det faktiskt är över 20% av USA som är evangelister.
Det är väldigt många.
I dokumentären får man följa en pastor som heter Becky Fisher, och hennes jesusläger i North Dakota. Jag tror den är inspelad för typ tre år sen men så mycket har väl inte förändrats. Man känner sig så äcklad efter man har sett den. Dom hjärntvättar barnen från födseln. Jag tror inte på Gud, men ifall man nu gör det så trodde jag att det handlade om fri vilja och inte vad man trycker i sina barn när dom är små. Kan dom inte få gå och hitta Gud själva om det nu är hans vilja? Tänk ifall det här är våran framtid? Jag blir så aaaaarg


Här är en diskussion om Jesus Camp med bl.a Bill Maher som är en komiker här i USA med en egen tv show.

wierd

Klockan är 20.22 och min kropp är typ död. Vad hände där?


You can't say no to me


"Mardröm"

Haha, måste bara berätta om vad jag drömde inatt. Jag vaknade upp och var räddare än räddast. I min dröm så vaknade jag upp en morgon men världens fetaste mage. Jag hade gått och blivit gravid, fast det var fem månader sen så jag var rätt stor. Fyfan vad jag bölade, det var det värsta jag varit med om. Jag satt och skrek att jag ville adoptera bort det, men fick inte för jag var för ung!! Mitt liv var totalt förstört! Jag kunde trycka på min mage och känna benen från barnet!

Har fortfarande kvar en jobbig och orolig känsla i magen :p

Ruuulig helg

Helgen var som vanligt jätterolig. Kom in till the city runt sju i fredags och gick och mötte Madde direkt. Vi gick och åt sushi på Whole Foods vid Union Square, det blev mer stressade i oss för vi var en aningens sena för tunnelbanan tog en evighet att vänta på. Anders kom också till Whole foods och sen hoppade vi in i en bil och åkte till Café Wha som Makke hade reserverat bord på. Det var ett asskönt liveband ställe, där dom spelade alla sorters musik och hade lite stand up. Asskön stämning så det var verkligen trevligt. Maddes lilla kompis Hunter kom också dit med sin kompis Garrett.. som senare tog oss till en bar lite längre upp på gatan där vi satt resten av kvällen.







Lördag blev en fin dag på Manhattan med Madde och vi träffade Makke lite senare på eftermiddagen. Vi åt världen godaste sushi vid 9th and 52nd st, Aki sushi tror jag det hette om jag inte minns helt fel, så ifall ni hade vägarna förbi gå dit, det var en av dom bästa ställena jag ätit sushi på! Vi kom hem till Anders vid sex, hängde där ett tag och sen skulle vi hem till Makke och förkröka lite. Det blev ett ölspel fast på engelska där, lite svårare och tråkigare än på svenska.. men det var skoj. Sen drog vi in till Aspen men vääärldens suraste taxichaufför, haha. Vi kom allefall fram till slut och kvällen där var rolig, mycket nya människor som man träffar och trevlig atmosfär.













Söndag blev en chilldag hos Anders. Mycket lyckad helg, Ciao!

it's coming!


TGR LOU

a precious kiss from your lucious lips
is more than any man could stand
a glimpse underneath your silverskirt is a miracle
the scent of your skin your ivory skin
is the thing one would
kill a man in an instant to get close to

but i'll wait for the day you will see
you can't say no to me

one more day is a life spent
that I would give anything
to be the one that tears of your wings

but I'll wait for the day you will see
you can't say no to me
and everything is gonna be ok
it's gonna be ok

:(

Faan, mitt juicy armband har försvunnit ur sin låda.. jag svär på allt att den låg där.. hur fan kan det vara försvinna?? Ngn som har hittat det?

Yuuuum

ååh.. kom precis hem från världens godaste middag. Var ute och åt med Lynne, Haley, Jillian, Jillian's mamma Susan och hennes syster Lauren. Var på en asball restaurang i Newton som heter Bokx 109. Restaurangen ligger inne i ett rätt så nybyggt hotell där och maten var uunderbar. Vi beställde in massa olika förrätter, jätteräkor, bläckfisk, olika sorters french fries och lite annat gott. Till förrätt tog jag pilgrimsmusslor som var jäättegoda och till efterrätt tog jag "Leather and lace" som var en jättegod chokladpralin-glass med hallon på sidan. Så sjuukt gott. Samtidigt som efterrätterna så kom dom in med sockervadd i skålar som man fick gratis och ställde mitt på bordet, haha.. lite kul. Maten var verkligen femstjärnig.. typ sån mat som man får på riktigt fina ställen men restaurangen var mer loungeaktig vilket gjorde det bättre... finns ju inget värre än stela tråkiga vita duken restauranger. Kanske inget ställe jag själv skulle gå till med min ekonomi som den ser ut just nu, då bara min mat säkert gick på 50-60 dollar, men när någon annan betalar så ere lungt ;p

Nu ska jag börja tänka på vad jag ska ha på mig i heeelgen! ♥

Vill ha heeeelg nu

Helluuu!
Har precis varit och hämtat tjejerna som har varit hos Jillian hela dagen, så nu ville dom byta hus och är här. Har åkt runt lite idag, varit i natick mall, shoppers world och wellesley center.. har letat som en galning efter en jacka. Vill ha en liten svart sak som jag vet exakt hur den ser ut i huvudet, men inte fasiken hittar man saker när man väl letar efter nått. Men jag kom hem med lite armband istället från Forever 21. Imorn försvinner jag ju iväg, känns sjukt skönt att åka ngnstans igen.. det räcker med att vara här hemma två helger så dör man och vill iväg. Nu ska jag gå och bestämma vad jag ska ha med mig i helgen, ciao!

haha


Såhär ser det ut när man slingar håret på en Elin.

Quinoasallad

Sitter just nu och äter den godaste middagen på länge, en sallad med quinoa, färska spenatblad, färdiggrillad kyckling i bitar, tomat och fetaost!! Sjuuukt gott! Skulle kunna överleva på det här.. och sushi ibland då och då :p 

Onsdag

Hallå alla min läsare där ute, sisådär 325.000 är jag uppe i nu.. känns kul ;) haaaaaa
Idag vaknade jag rätt sent, så jag kom upp vid elva och käka lite frukost. Jag ringde Tess som sa att hon skulle vara lite ledig på dagen då ena hennes barn skulle till sjukhuset. Men en timma senare precis när hon hade kommit innanför dörren hos mig så ringer hennes värdmamma och säger att dom kommer om 10 min och att hon måste jobba.. så där rök våran playdate. Jag som var sååå glad över att någon hade ledigt.. alla jobbar den här veckan när alla barnen har lov.
Men jag tog på mig kläder och började promenara mot Wellesley center för jag tänkte gå dit och fixa mina naglar.. men istället så slank jag in i en affär där jag köpte en present till underbara Madde som fyllde 22 i förrgååår... grattiisgrattiiiis. Så jag har suttit och fixat med hennes present nu i några timmar, det blev sååå fiint ;) Ska snart boka biljetter till NY tänkte jag.. men jag brukar altid göra det samma dag ifall det skulle hända något som gör att jag inte kommer iväg. Dom har ingen begränsning på hur många biljetter dom säljer så därför kan man boka och vara säker att man kommer med bara någon timme innan.

Tooodels

Jag vill vara liten igen







yees


Nuuu kom deeeet

Guuuuudis, men vart tog godiset som stog på listan vääägen maammmmaaaa?

En fin tavla fick jag också.. tiiihii, vem har målat deeen?

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa sveeenska tidningar!!

Tack mamma och Borre som kanske var med på ngt hörn? :)

Kan mitt guuuudis kommaa

Kan mitt paket komma idag eller.. nu har jag väntat för länge. Mammaaa.. det kommer aldrig.
Igår mådde jag skit, men konstigt nog så mår man bättre när man tränar.. så jag gjorde det. Sen så fick jag pengar av Jim som jag kunde åka och köpa mat till mig för ifall jag ville.. och det gjorde jag. Gud vad jag älskar att åka till matbutiker.. och igårkväll var det så harmoniskt där inne.. inget folk och jag bara gick runt där i en timma och kolla på precis allting. Jag mådde bättre mot kvällen slut och nu har jag laddat upp kylen med massa nyttiga saker.. hittade också quinoa som jag letat efter!
Nu ska jag upp och träna lite.. eller kanske ta en långpromenad med hunden.. vi kör på båda två! Hejhej

Kul liv

Såklart hennes möte i New York blev inställt. suck.

Det är sån här dötid som får mig att vilja åka hem.

laaalala


Me Happy

Oh ja är så glad. Lynne kom hem idag från Österrike där hon har varit en vecka. Hon frågade mig när jag hade planerat att åka till New York och när jag svarade fredag så sa hon "Perfekt! För då ska du få åka med på onsdag istället. Jag ska nämligen till NY och jobba på torsdagen och då tänkte jag ta med Haley. Så då kan väl ni gå runt i NY på torsdagen när jag jobbar och är på möten?." Jaaaa men såklart sa jag så nu åker jag med Lynne och Haley på onsdag och spenderar två nätter i en fin suite på något fint hotell, och på fredag så åker dom nog hem igen.. eller kanske lördag.. hur som helst så ska jag bara jobba på torsdag så jag åker till Maddelutten på fredag. Plus att det som är extra bra är att Lynne betalar min tågbiljett båda dit på onsdag och hem på söndag! Sköönt att för en gång skull slippa den svettiga bussen i fyra timmar.
Me Happy

Lynne åkte iväg igen, eller ca 30 min efter hon hade kommit hem.. så nu är dom allihopa i NH och jag har huset för mig själv till imornkväll när Jim kommer hem, sen kommer Lynne och Haley på tisdag. Myskväll står först på schemat, nuss och klem.

Hallå

Godmooorning hot shots!
Jag tror jag glömde skriva nått igår.. så jag ska skriva eeeextra mycket idag. eller inteeee
I fredags var allefall Elin här.. vi var båda lediga. Igår så gick vi upp sådär jobbigt tidigt igen och skulle på våran SISTA lektion på massbay. Vi skulle lämna in våran essay och göra våran muntliga presentation! Min och Elin grupp gjorde det först så vi fick det gjort, så nu är 3 credits avklarade! Känns skönt.
Efter skolan igår så åkte vi och plockade upp Tess och åkte iväg till matbutiken och köpte mat till middagen som jag skulle ha. Lagade en jättegod kyckling curry gryta, yuuum.. och så blev det varma hallon och glass till efterrätt.. enkelt och jättegooooott! Vi hade det jättetrevligt.. Frida, Anna, Jennie, Linnea, Emma och Tess var här! Tyvärr kunde ju inte Elin komma eftersom hon var tvungen att jobba. Hata Kendra. Men annars blev det en trevlig alla ♥ dag kväll.

Idag ska jag nog bara ligga och vara lite bakis. Fan va dåligt man mår när det är så här fint väder ute och man inte mår på topp. Jag ska allefall ta en promenad med hunden nu, adios!

Fredag den 13:e

Hej hopp. Kul att det är fredag den 13:e idag.. kul. Jag vaknade vid tio tiden av massa barn på övervåningen. Det var Jims bror som hade kommit med sina barn. Dom har precis flygit hit från Indiana och dom ska upp till New Hampshire tillsammans. Hans tredje brorsa kom igår kväll. Så dom ska åka iväg om några timmar när Haley är klar med hennes valentinefest i skolan.
Jag ska väl inte göra så mycket idag.. måste plugga. Har skjutit upp det varje dag den här veckan.. så jag måste verkligen göra det idag. Elin kommer hit snart, så vi ska hitta på något skoj.. får se vad vi gör. Det är ju inte världens roligaste väder ute.. typ molnigt och småkallt. Nu ska jag till banken och sätta in min check. PUSS

Inget bra tecken

Herregud.. den osten som jag typ HATADE, asså helt ärligt typ spydde när jag testade den första gången här i USA.. har jag börjat gilla.. wtf??? Innebär det att mina smaklökar har förändrats här på något sätt eller? Nej.. jag vill inte förvandlas till ngn med dåliga amerikanska smaklökar.. Vad kommer sen... att jag börjar gilla hersheys mjölkchoklad också kanske? OH NO, måste göra något åt det här! Pronto!
Kan någon skicka lite lagrad grevéost tack?

Beautiful day

Har precis kommit hem från Starbucks.. igeeen.. haha, var där med Frida och Terese. Finns inte så mycket mer att göra efter nio men det är trevligt.. speciellt eftersom det sitter ihop med Barnes and Nobels så då får man sitta och läsa alla miljontals tidningar dom har också! Nu ska jag kolla på En Kärlekshistoria, sen ska jag sova.. mer kul än så blir det inte.
Har allefall fått en dejt på alla hjärtans dag, yiho.. TESS OCH JAG SKA MYYYYYYSA

Jag avslutar med dessa fina ord. Namaste ♥

Eternity

Visst blev den fin? Är hur nöjd som helst.. killen som gjorde den var skittrevlig.. gjorde den på ett ställe 15 min härifrån på Route 9, som faktiskt hette Route 9 Tattoo, så passande ;)
För er som inte ser vad det är så är det en fenixfågel som står för evigt liv.
Var ju ingenting emot mina tidigare tatueringar jag har gjort, som tagit 25 min! Den här tog 1½ timma och gjorde skitont typ hela tiden. Och fortfarande, dagen efter värker det i hela sidan. Men det är sååå värt det! Revbenen ska tydligen vara en av dom ondaste ställena att göra på.. bra val där.

Vad har jag mer gjort då.. igår så var jag och Tess och åt lunch i Natick mall. Sen skulle jag till tatueraren och på kvällen så åkte vi till starbucks.
Idag är det sjukt väder ute. Det är ca 17-19 grader ute och fortfarande massa snö.. fast snön smälter såklart. Det är undeeerbart. Har precis varit och köpt en god sallad och kyckling som jag ska äta.. Ciaaao!


Men Liselott dåååå...


Veckans horoskop

Jungfrun: Du skaffar dig ett husdjur i veckan. Korten är otydliga, men det kan röra sig om en hund. Du behandlar den här hunden illa. Du drar av allt hår på hunden. Och du gör det medans den fortfarande lever. Det är ju botten. Du kan väl åtminstone döda hunden först innan du börjar rycka av allt hår på den

Nej.. det där stämmer nog inte.

Fiskarna: Jag orkar inte dra detaljerna, men du drunknar på sjön och försvinner ut till havs och flyter hitan-ditan-härsan-tvärsan och blir återupphittad först två veckor senare av ett gäng zigenare nere i Värtahamnen. Du är alldeles uppsvälld när de drar upp dig. Och så blek att du fanimej är genomskinlig. Jag vill inte vara okänslig, men du ser faktiskt väldigt lustig ut som lik. Som om du var gjord av glas och slem. Du borde kanske få en proper begravning, men istället åker zigenarna ut med dig i parkerna. Om man betalar fem öre får man se “världens äckligaste lik”: Det kunde du inte tro när du vaknade i början av veckan, att du bara några dagar senare skulle utgöra ett lustigt lik uppe i Folkets Park i Skövde.

Mamma.. det där var ju lite läskigt.. du kanske borde hålla dig borta från vatten ett tag framöver.

Källa: 1000apor.se

Cambridge

Hallå sweets. Idag är det måndag igeeeen och gissa vem som var uppe klockan nio? JAG! Vaknade t.o.m. av mig själv ;) Tog en runda på löpbandet vid tio och sen så åkte jag och hämtade Tess som var på Quebrada. Eftersom det är sjukt bra väder idag med så bestämde vi oss för att åka in till Cambridge och åka runt och kolla lite. Det är otroligt fint i Cambridge! Nästa gång ska jag käka där inne också, Cambridge är rätt kännt för deras grymma restauranger! Nu har jag allefall precis kommit hem igen.. ätit lite lunch och jag ska åka och hämta Hale om 20 min.

Byeeee ♥








Coola hus va? ;D




Kunde inte låta bli..

Nu blir det shoppingförbud för min del!
Har det redan nu, men idag kunde jag inte hålla mig från mallet. Köpte bl.a dom här grymma skorna! NU INGET MER, fan.. ska ju (kanske) spendera några dagar i NY snart!


Trots att dom är sjukt höga så är dom jättesköna!

Vår?

Vaknade upp idag av en Haley som kom och la sig breve mig. Hon hade precis kommit från Jillian där hon hade sovit över.
Gick upp, åt lite frukost och Jim säger att jag ska gå ut och känna på den bitande kylan. Yes, ännu en kall day.. va kul.. MEN NEEEEE, det var sjuuukt varmt ute!! Så varmt så man kan gå i skinnjacka! Så det gjorde jag idag! Vi skulle åka iväg till klubben och simma, Jim skulle spela lite squash och jag, Haley och hennes kompis Abbi stannade vid poolen och simmade och badade jacuzzi. Hur trevligt som helst.. hade glömt bort hur skönt det var att simma. Ska försöka hänga med varje gång dom åker dit! Boston var hur fint som helst idag.. solen sken och det var precis som vintern var borta bara för en dag. Vi körde förbi deras gamla lägenhet och Jim visade mig några andra fina ställen. Ifall det är fint väder i veckan ska jag åka in igen.. Jim tyckte det var konstigt att jag aldrig hade tagit bilen och åkt in till Cambridge eller nått.. men jag trodde ju inte att jag fick ta bilen dit eftersom Lucie hade sagt att hon inte fick åka in till stan, men tydligen får jag det :p

University Club of Boston


Dom har jättefräsh hall med pool, jacuzzi och bastu. Sen i omklädningsrummen har dom en lounge med tv, dricka och snacks. Skulle kunna spendera hela dagen där! Dom har gym och massa löpband också. Men dom inriktar sig mest på squash!

lyllo lyllo dig!!!


hahaha, sååå bäst!!

Parteeeeey

Idag gick Elin och jag upp tidigt.. alldeles för tidigt. Det var jättejobbigt.. men nu ska jag börja gå upp lite tidigare varje dag så det är en bra början. Vi hade allefall lektion idag igen, och konstigt nog så var det rätt kul idag. Dagen gick sjukt fort, helt plötsligt var klockan tio över två och vi fick gå!

Nu ligger vi båda utslagna efter att ha tryckt i oss massa Indisk mat, gud så gott det är. Kvällen kommer nog inte bli så mer intressant.. har ingen direkt lust att göra något. Har börjat bli lite vinterdeppig.. fast jag är inte deppig utan har bara ingen fantasi eller motivation till att göra något. Menmen.. det går väl över.. jag längtar tills man kan gå ut och ta en promenad i shorts och en tunn tröja, strosa runt i affärer och bara njuuuuta av vädret.





Theeere's a party in your bedroom all night long!

muuums


Aged white cheddar popcorn, min last. Nu ska vi ha filmkväll, toooodels

jag-har-kul






Poker Face

Den här helgen kommer nog bli rätt lugn. Elin kommer hit ikväll.. vet bara inte när. Hon ska ha the big talk med hennes familj idag och berätta att hon vill byta familj!
Imorn blir det lektion igen, ser verkligen inte fram emot det. Usch, skulle valt något roligare att plugga! Men den här kursen var ju skön för det bara var tre lektioner!!

Idag tänkte jag vara duktig och gå upp lite tidigare, så jag satte klockan på nio. Men det måste vara något fel på mig.. jag kom verkligen inte upp! Jag låg och snoozade men sen stängde jag av den med och somnade om igen. Jag tror det är svårt att kanske gå upp när man vet att man inte har något att göra endå. Jag vaknade allefall inte så sent, tror Elin ringde någon gång vid halv elva. Så det var bra.. gick upp och tränade och åt frukost! Under dagen har jag gjort lite småsaker, åkt till banken och gjort en läxa som ska vara klar imorn. Hämtade Haley vid tre, och sen vid fyra körde jag henne till Jillian.. och sen skulle dom vidare till deras gymnastik lektion. Så jag har slutat för dagen och har ingen aning om vad jag ska hitta på.. blev medbjuden på bio ikväll men nu vet jag inte ifall jag är så sugen på att gå. Nu skulle jag bara vilja vara 21 och gå till någon trevlig bar och hänga. OH!



Lady Gaga - Poker face

Torsdag kväll..

Nu har jag precis kommit hem från Starbucks med Tess. Shit vad vi har pratat.. pratade verkligen av mig idag.. känns hur bra som helst att prata så mycket om allt. Jag älskar verkligen att prata.

En grej som vi bl.a. diskuterade var ifall det är okej att låta barn, ca 8år, sitta och kolla på filmer med sexscener.. alltså inte porr nu.. utan en vanlig normal sexscen som finns i stort sett alla filmer! För Jim tycker inte att Haley ska kolla på sånt och inte stort sett allt som är "olämpligt" för barn att sen.. medans Lynne är mer avslappnad med det.. hon får typ kolla på det mesta för Lynne. Jag tycker att det är hur bra som helst att man är avslappnad till sånt.. jag menar sex är ju endå hur normalt som helst.. varför ska man göra det till en sån stor grej? Inte fan fattar barnen heller vad dom gör.. Haley tror att sex är när två människor rullar runt i sängen och kramas.. fastän hon har sett sexscener! Dom fattar ju inte.. men varför göra det förbjudet när det är en sån normal sak?
Jag skulle allefall inte vilja att mina barn växer upp med tankar om att det skulle vara något som man helst inte gör eller pratar om!?

Jag tror inte mina föräldrar brydde sig så mycket när jag var liten (har jag fel?), och se så bra jag blev. ;)

Superimmunförsvar

Jag är så glad för jag är frisk frisk friiiiiisk

F R I S K


Hej, Jag heter Liselott och jag gick ut med 14.5

Goooodmorgon!
Idag känner jag mig som igår. Hängig, jag blir irriterad över att det inte kan bryta ut snart, så jag får feber i två dagar och sen är jag frisk. Jag orkar inte gå runt och vara hängig hela tiden. Haley kände sig också dålig idag så vi är två sjuklingar som ligger i soffan med varsin dator i knät och tvn på högsta volym.

Under dagen ska jag kolla på kurser som jag vill läsa upp. Har bestämt mig för att läsa upp dom på distans, så jag förhoppningsvis har de poäng som krävs för att kanske söka in på något nu till hösten.. fast det är nog försent.. de e ju lite dumt, men då får det väl bli våren. Så först vill jag läsa upp mina g:n till vg:n eller helst mvg:n! Fan vad jag hatar mig själv för att jag bara lallade omkring i skolan.

Nu, fruuuukost! Tooodels ♥

Fruit Roll-ups

I mångas ögon, inklusive mina egna ögon när jag kom hit, så är det här väldigt snuskigt och osmakligt. Helt enkelt inte ätbart. Men här i USA kallas det godis, och t.o.m jag, efter har gått i livets tuffa skola här i USA, har börjat kalla det godis och faktiskt smakat på det. Det är en rulle man rullar upp, den ser alltså inte ut sådär från början. Inget lösgodis från karamellkungen direkt, men det funkar.. smaken är faktiskt helt okej.. men konsistensen? euuuuw.
Slutsats = ät ett äpple istället.


BÄST!

haha, om ni inte har sett klippet från Semestersvenskar se det nuuu!


Sjukonsdag

Fan jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Vaknade inatt av att jag hade jätteont i huvudet. Sen så känner jag nån skum känsla i halsen så jag var tvungen att gå och spy . Sen försöker jag sova igen men jag kan inte ligga stilla pga värken så jag går upp och tar två advil som jag hade i väskan som tur var.. och efter lite tv-tittande slocknar jag. Jag mår bättre nu men jag känner fortfarande lite huvudvärk och väldigt hängig.. kul, jag blir sängliggandes hela dagen, verkligen jättekul. Nu ska jag kolla på What Happens in Vegas och tycka synd om mig själv! Tur att jag inte behöver jobba allefall...

Någon som kanske vill komma med lite choklad?

myssyster


JAGSAKNARMINSYSTER

JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER
JAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTERJAGSAKNARMINSYSTER

Sjuuuukhus

Nu har jag precis varit hos doktorn. Det var en trevligare stämning här på sjukhusen än hemma.. inte lika stela. Det såg också precis ut som på alla sjukhusserier! Hemma går jag oftast till en liten mottagning, så jag har inte spenderat så himla mycket tid på sjukhus i mitt liv, så det gjorde det extra kul! ^^
Jag fick också gå igenom olika steg och det var typ 6 olika personer som hjälpte mig.. haha. Först när jag kom dit fick jag en rund dosa som skulle pipa när jag kunde komma. Då skulle jag gå till registreringen och säga alla mina uppgifter. Sen gick jag gå tillbaka till väntrummet med dosan igen. Sen pep den igen och då fick jag gå till ett rum brevid till en annan tjej och ta lite prover i halsen å sånt. Sen fick jag också ett litet band runt handleden där mitt namn står.. precis som jag vore nyfödd.
Sen fick jag gå ut igen och följa med en tredje person till ett litet bås.. ni vet sånna man ser i alla sjukhusserier med draperier och sånt. Så fick jag ta av mig mina kläder från midjan och upp och sätta på mig en sjukhusdräkt.. haha.
Sen så fick jag vänta på en sköterska som kom och kollade lite snabbt i min hals. Sen efter det kom doktorn och kollade hon med och frågade massa frågor.. hon var jättetrevlig! Sen efter 10 min kom en annan sköterska in och gav mig en vit medicin som jag skulle dricka som skulle rensa min hals! Efter ytterligare 10 min kom den första sköterskan in och sa att det inte var någon infektion i halsen, men att hon skulle gå och hämta lite papper och sånt. Sen kom den sista nya sköterskan in med papprena och sa att jag kunde gå och att allt var klart.
Så nu gick jag dit lite i onödan men jag fick ju endå reda på att det inte var någon infektion, utan att det borde försvinna snart. Jävla hals.

Liselott, 19 år

Kul att du har hittat hit!
Jag är en tjej som heter Liselott på 19 jordsnurr (snart 20).
Jag söker en tjej/kille i alla åldrar (helst mellan 13 och 16) som jag kan prata med på MSN. Mina intressen är djur, vänner, datorn, hästar, Avril Lavigne, sjunga, rita, åka spark och att läsa riktigt långa böcker. Jag vill helst att du ska ha samma intressen så vi har något att prata om, men det är inget måste.
Hoppas att få höra från någon! Jag lovar att svara alla som skriver. Vässa pennan och skriv till [email protected] (asså adda)

(ps. är det någon som heter singel_kille som addar dig på msn och säger att han sett dig radera honom han är elak och konstig)


Här är jag, kanske inte så bra bild.. jag var lite förkyld när bilden togs.

Bilder från resan


Resan var superrolig

För vi fick bl.a. se The notebook!


Vi fick ta ett break på DONKEN! YES!

Elin fick sitta själv, mohaha

På väg ut första kvällen..

Ellanbellan

Utanför vårat frukostställe på väg till guideturen


En stoooor byggnad


Anna

Vi såg puttinuttiga hundar som skulle tävla!

Vi svängde förbi vinterkarnivalen där dom hade några jacuzzis och fina isbyggnader


På kvällen blev det suuuushi



Tack för att vi fick värma oss på ett hotell i -21 grader!





En helg i "Frankrike"..

Hello mina små hjärtegull!

Nu är det måndag igen.. och samma känsla som jag har haft de senaste måndagarna när jag vaknar upp finns i kroppen. Lite av "fan vad jag längtar till nästa helg igen" och "härligt, ännu en vecka uttråkad och rastlös". Nej.. nu låter jag ju väldigt negativ.. men sanningen är ju faktiskt den att jag är väldigt uttråkad här på vardagarna. Ibland önskar jag att jag inte ständigt kräver underhållning.

Juste ja.. Québec skulle jag skriva lite om också. Kom hem igårkväll efter en jevla lång bussresa. Hela helgen kändes faktiskt som en enda lång bussresa! Vi åkte från Riverside station här i Boston klockan 1pm i fredags. Efter 20 min så blev det något fel på våran buss så vi var tvungna att vänta in en ny buss och byta = 1 extra timme, woho.
Som tur var hade Elin och jag mycket trevlig sällskap på bussen bestående av, förutom alla tyskar, Frida, Anna och Jennie! Visste inte att dom skulle med så det var kul. När vi väl kom fram till Quebec och hotellet var väl klockan 12.30 am ungefär... så det var bara att springa upp på hotellrummet och byta om. Frida, Anna, Jennie, Elin och jag bodde i samma rum! Vid halv två var vi på väg till en Loungebar som låg 5 min från hotellet. Det var kul.. men det kändes mest som det var samma folk från våran buss där, som stog och dansade i deras collegetröjor.. så jag kände mig väl en aningen uppklädd i min tubklänning och klackar. På morgonen när vi vaknade gick vi till ett café och åt lite frukost, sen vid tio åkte vi på en guidetur som var ca 2 timmar lång.
Under dagen så gick vi till vinter karnivalen, som kändes som ett stort vinterparadis. Det var snö överallt och massa isskulpturer och underhållning, isbarer  m.m. Vi gick också igenom några butiker, men vid tre åkte jag och Elin tillbaka till hotellet och sov i två timmar för vi var så trötta.
Vid sex så gick jag och Elin till en jättefin sushirestaurang och åt middag. Sushin var okej, inte som YAMA's men den var okej. Väl på hotellet igen så mötte vi dom andra tjejerna och vi började förkröka på rummet, sen vid halv tolv så åkte vi bort till en nattklubb som vi hade hört skulle vara en av dom bästa. Skulle ta tid ifall jag skulle berätta allt som hände, men det blev allefall en jätterolig kväll!! Var iskallt när vi skulle åka därifrån tidigt på morgonen.. -21 celsius var det någon som sa att det var. Mina fötter höll helt seriöst på att få frostskador när vi skulle försöka få tag på en taxi hem.. som för den delen tog evigheter för alla skulle ha taxi samtidigt och vi var tvungna att ha en stor för dom vanliga vägrade ta 5 pers! Haha, det som var kul var att efter 20 min ute i kylan när dom värsta folkmassorna var borta så ser vi en stor taxi och börja springa mot den, och när vi öppnar dörren var det samma sura taxichaufför som körde oss dit.

Vi kom allefall hem tillslut, och dagen efter gick vi upp vid tio.. sprang runt och letade mat och sen vid tolv satt vi på bussen på väg tillbaka! Hade velat ha en till dag där.. så man kanske hann göra något mer!!

Nu hinner jag inte skriva något mer, ska iväg och hämta Haley. Lägger upp lite bilder sen också! Toooodels! ♥

RSS 2.0