Canada here we cooome!

Har helt totalt glömt bort bloggen idag! Men bättre sent än aldrig säger man väl ;)
Idag har jag hängt lite med Therese.. vi åkte och gjorde lite viktiga saker, typ bankgrejer och postgrejer å sånt där som viktiga människor måste göra. Vid halv ett åkte jag och Teresa till YAMA och åt lunch.. suuuushi, yum. Sen jobbade jag i två timmar, fixade och packade lite till imorn och nu har jag precis kommit hem från Roche Bros där jag har köpt mat och tidningar till resan! Imorn ska nämligen jag och Elin göra Quebecs gator osäkra.. men fan, 11 timmars bussresa, INTE KUL!

Nu, Stolthet och fördom!


hej hopp

Fan vad ont jag har precis under min näsa. Hade en finne som jag valde att typ klia bort och nu har det blivit ett sår istället som svider jättemycket.. och när jag tar på såret så svider det ännu mer. Nått mer som gör ont är min mage som skriker efter nått onyttigt.. men NEJ. Inte idag.. har varit riktigt nyttig idag, tränade 50 min.. sen har jag ätit sallad till lunch sen åt jag ett äpple nyss. Ska verkligen inte förstöra min dag genom att gå upp till min jordgubbsglass som ligger och väntar på min i frysen.. goda jordgubbsglass. NEJ!


Söker du arbete?

Idag är det en snödag.. så Haley har ingen skola. Jillian är här och dom har precis suttit uppe i deras "writing room" som dom nu har döpt det till och skrivit på deras bok. Dom söker just nu en duktig illustratör, så ifall ni är intresserade av tjänsten så får ni gärna mejla mig på [email protected]. Lön efter överenskommelse.

Cali strawberries

Nu ska jag börja äta ordentlig frukost. Brukar oftast hoppa över den här.. en dålig vana.. men nu ska jag börja igen.

Dagens skörd

Tiny dancer..


I SUCK

Haley har varit otroligt kreativ och duktig idag, något konstigt måste ha hänt i skolan. När hon och Jillian kom hem idag så fick dom för sig att börja städa uppe i ett rum på övervåningen som inte städerskorna städar just för att det nästan aldrig används.. förutom när vi tränar på löpbandet som också står där. Sen lite senare så börjar tjejerna rita och sitta och komma på historier. Tillslut kom Haley på idén att göra en bok.. så dom sätter sig och börjar skriva en bok.. och den var faktiskt riktigt bra. Och dom ska inte bara göra en bok.. utan en hel bokserie. Haha.. dom är riktigt seriösa också för Jillian ringde nyss när hon precis hade kommit hem och berättade att hon hade frågat hennes mamma om hon kunde publicera boken åt dom just för att hennes mamma skriver böcker. Så där satt tjejerna i telefon och smidde deras bokplaner.
Sen när jag nyss tog ett bad med Haley så börjar hon beatboxa, hon var väl ingen mästare direkt men endååå.

En annan rolig sak som hände idag var när vi satt i köket och dom ritade, Danielle satt vid matbordet också och Lynne höll på med mat. Jag hade stått och retat Haley ett tag med min underbara sång... sjungt med radion dvs. Och till slut skriker hon en tionde gång att jag ska vara tyst och sen börjar hon gråta. PÅ RIKTIGT. Lynne frågar vad det är med henne och så skriker hon; BUT SHE'S SO BAD! och så börjar hon gråta lite mer.. sen börjar alla asgarva. hahaha

röd meter.. mmm..

Jag drömde om lösgodis inatt. Fan vilken bra dröm.


Tisdaaaag

Guten morgen allihopa. Jag vaknade för ett tag sen, men jag ligger fortfarande kvar i sängen och håller på och hungrar ihjäl. Jag läste precis att det inte var något gossip girl avsnitt igår.. haha, när klockan var halv tio igår kväll så insåg jag att jag hade missat det. Men det var ju bra för jag missade ju ingenting! Idag kommer Danielle hit som vanligt, så jag slipper hämta Haley idag.
Nu lääängtar jag till den 11 timmar långa bussresan på fredag...or not... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.
Nej.. men det är det väl kanske värt.. utelivet i Quebec ska ju som sagt vara rätt bra!


A fat virus?

Det pratade dom precis om pa nyheterna.. att det ar ett virus som kan gora en overviktig. Yeeeayeaa.. skulle inte troooo det vaavava! 
Goodmorgon allefall... har sovit jattekonstigt idag, kanske for att jag glomde tvn pa. Borjar jobba om fyra timmar, sa fram tills dess tankte jag forsoka samla lite motivation till att ga upp pa lopbandet. Att det ska vara sa jobbigt varje gang. 

Watch out, here I come

You spin me right round, baby right round like a record, baby
Right round round round


Underbara söndag!!

Man kan nästan tro att min blogg handlar om djur.. men det gör den inte. Tycker bara synd om isbjörnarna. Allvarligt alltså.
Idag har det varit huuur fint väder som helst.. om inte snön hade funnits här skulle man kunna tro att det var en fin sommardag!! Jag och Tess tog en runda till Starbucks och sen till Natick mall.. ville så gärna shoppashoppaaa.. jag stog och höll i massa underkläder, men sen hände något konstigt med mig så jag la tillbaka allting och bestämde mig för att inte köpa något. Jag är så sjukt stolt. Det här kanske är början på något bra.. något som gör att jag kan spara pengar. Jag är så sjukt taggad nu!!

1-888-987-3940


www.givetowildlife.org

Det kan snart vara för sent för isbjörnen..

He just became my soulmate

Chaz var huur bra som helst inatt. Han botade min skräck.. allefall till 90%. Tycker det var sjukt att han var i mitt rum heeela natten.. för jag vaknade upp några gånger och då låg han fortfarande kvar.. fram till tio. Precis som att han förstog att jag var rädd.. min loverbooy (måste sägas som i Dirty Dancing). Chaz and I... just became one.

Ja, som ni kanske märker har jag inget intressant att skriva om. Ciao!


God natt


Chaz har nu flyttat ner till mitt rum.. är man rädd så är man.

LAY.. LIE!!

'
Det kanske märks att Elin aldrig haft hund...

Herregud

Jag kom precis på en sak.. är det inte lite hemskt att jag har lagat mat, alltså en maträtt from scratch, ca 5 gånger på 3 månader? haha

Skärpning.

Back in school..

Klockan ringde tiiiiidigt imorse.. hatar det där jävla alarmljudet. Vid kvart i nio var Elin och jag klara att åka till Massbay College för att ha våran första lektion. Det var faktiskt helt okej.. kändes inte som 5 timmar. 90% av tjejerna där tyskar.. inte alls förvånad då dom flesta au pairer är tyskar.
När vi kom hem igen så möttes vi utav Bah som var här och släppte ut Chaz, så när det redan var gjort så satte vi oss snabbt i bilen igen och gasade iväg till IKEA. Vi köpte massa godis, bullar och.... FISKBULLAR I HUMMERSÅS! Så jeevla gott. Fick t.o.m en amerikan som stog där att köpa en burk ;)
Nu har vi allefall kommit hem igen, så vi har dragit på oss mjukiskläder och sitter med varsin dator framför tvn. Ikväll blir det sushi eller nått annat gott.. har inte bestämt mig än vad jag är sugen på. Ha en mysig helg, toooodels! ♥

I'M ALIVE

Jag är frisk!! Så underbart! Jag kan sätta 5000 spänn på att jag hade feber igår.. men mitt underbara immunförsvar vägrade ge upp under natten!
Nu är klockan tolv här.. ska göra mig i ordning nu och sen ska jag iväg och fixa lite saker. Haley slutar vid tre och sen ikväll vid halv sju så ska jag ta med Haley och Jillian till deras skola för dom har någon family luau. Typ klassfest men för hela skolan. GUD VAD JAG LÄNGTAR.. hoppas jag får dansa tryckare med skolans snyggaste kille!!

Tack och hej

Nu känner jag mig sjuk. Kanske därför jag varit så nere dom senaste dagarna. FAN. Jag bli aldrig sjuk.. kommer inte ens ihåg hur det känns. Senast var någon gång på högstadiet tror jag.. 7:an kanske... GOSH! Jag hoppas jag vaknar upp pigg imorn, eller nä.. det kommer jag inte göra... för jag ska upp SJU! kul.. jättekul. Tack

JAG SKA HA!!

Hittade dom här i Louise blogg..


Käääärlek

Torsdag

Idag har jag och Tess varit och promenerat kring Wellesley College, det var iskallt och rått ute så vi var inte där så länge. Sen åkte vi till Roche Bros och köpte deras asgoda kycklingsallad.. inte det nyttigaste men huuur god som helst.
Snart ska jag åka och hämta Haley, tror att hon ska ha med sig en kompis hem idag.. så jag tänkte ta dom till B&J's eller Brighams eller nått.. orkar inte sitta hemma och uggla.
Ikväll ska jag skjutsa henne till hennes simning för i måndags när Jim skulle köra dit henne så vägrade hon åka och började gråta. Hon skyllde på att hon inte ville simma med killen i henne grupp ensam.. för tidigare hade hon två tjejkompisar i gruppen också men dom slutade, så nu har Jim fixat in henne på torsdagar i stället och då blir det privatlektioner. Så Jim ville att jag skulle försöka få dit henne och se ifall det går bättre... för Haley har en tendens att inte vilja göra allt som Jim vill att hon gör.. hon är mer mammig av sig.

Hur sjukt är det inte att det snart redan är februari förresten??

Tommeeeey

Fan. Nu vill jag verkligen åka hem... bara över dagen.. Tommy Lee spelar på Café Opera ikväll och jag missar det.
Jag skulle inte tacka nej till lite hepatit från honom!


byebye

Just nu sitter jag och myser i fåtöljen i vardagsrummet. Skönare fåtölj får man leta efter! Har precis kollat på Simpsons the movie, den var mycket roligare nu än första gangen jag såg den. 
Idag har jag tränat.. samtidigt kollade jag på step brothers, har ni inte sett den filmen så kolla på den nu, det är den mest genialiska film som någonsin gjorts! Tog en sväng förbi Starbucks och se hej till big D... sen har det inte hänt så mycket mer.

Jag orkar inte skriva mer idag.. jag känner mig så tom. 



Längtar till april..

Onsdag igen..

Nu har jag kommit till ett stadie när jag känner mig väldigt uttråkad och rastlös. Det är fortfarande väldigt roligt här, missförstå mig inte.. men nu har allt blivit vardag. Rutiner. Jag hatar rutiner. Jag vill att något nytt ska hända i mitt liv hela tiden om jag fick bestämma.
Jag måste göra något åt det här. Jag måste bara komma på vaaaad.


god natt




Freakin' chinesefood

Jag är så sjukt mätt. Jag ska aldrig äta så här mycket igen... EVER! Even if there's a fire!!!


3 månader!

Mina älsklingar kommer hit snaaart! Gud vad jag längtar till april!! ♥

The Inauguration of Barack Obama...

..det sitter jag och kollar på nu. Känns som jag kommer bli mobbad ifall jag inte kollar på det nu när man är här, måste ju hänga med lite. Helt sjukt, flera miljoner människor som står där ute i kylan och fryser för att han ska hålla ett litet tal. Många av dom har säkert tagit ledigt från jobbet också.. stackarna... förstår inte att det visas på tv samtidigt.

helgen








Här har ni lite bilder från helgen. Jag lämnade boston vid 12 och när jag kom fram till NY mötte jag upp Madde på H&M på fifth avenue för hon skulle hitta något läckert till kvällen.. sen gick vi runt lite, åt middag och sen mötte vi Anders på busstationen. Så vi åkte hem till han, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Makke runt niotiden. Vi var där i ett par timmar, sen drog vi vidare in mot Aspen!
Igår så vaknade vi rätt tidigt men låg och drog oss i typ 4 timmar.. det blev lite thaimat, och sen vid halv fem så gick vi på bio och såg 7 pounds.. jag hann tyvärr bara se halva för jag skulle ta bussen hem vid sex, men jag får se andra halvan någon annan gång ;p

Nu sitter jag och äter jättejättestark kinamat.. har börjat gilla stark mat helt plötsligt, skumt.. men gott är det!! Haley är på playdate hos Amanda fram till fem, så jag ska typ gå runt här och fixa lite saker som jag bara skjuter upp hela tiden.. typ städa mitt rum och tvätta lite kläder. Sen kanske Elin skulle komma!

Byee sweets!

MLK Daay

Nehe.. det ar tydligen ingen skola idag for att det Martin Luther King day, antligen en bra anledning varfor ungarna inte gar till skolan. 

No schooool

godmooorgon. jag ar sa sinnessjukt trott nu. Jag var helt installd pa att fa sova heela morgonen och fomiddagen men det ar jattemycket sno ute, sa haley har alltsa ingen skola. 
Det var sa kul alldeles nyss.. haley och hennes kompis jillian kom fram till mig och sa;
-Lisa.. we have a really important question for you. 
-Yepp, what is it?
-Can you please stand up? Jag satt ner vi matbordet och at. 
Sa jag stallde mig upp, och da sager Haley till Jillian
-Isn't she really small?? 
hahaha.. jag holl pa att garva ihjaaal mig. Sa nu ar jag pigg.. och fortfarande kort tydligen. Fan.. jag som hade hoppats pa att jag vaxt lite under natten. 

Hade en valdigt trevlig helg i NY btw, lagger upp lite bilder och sant senare sen. Nu ska jag ata mermermeeer. 

Sleep tight

Nu ska jag snart sova. Ska åka till NYC imorn vid halv tolv, sen ska jag möta Madde när jag kommer fram och vi ska glida runt lite. Sen ska vi till Anders och göra oss redo för Makkes förkrök och sen dra vidare till Aspen, kommer bli gryyymt. Hörs på söndag! nuss och klem

Fint lår

Chaz är så himla snäll. Omtänksam, söt, charmig.. helt enkelt världens bästa hund.


Idag..

.. är en trevlig dag. Började dagen med att gå till banken och fixa lite saker.. sen tränade jag ett tag på löpbandet. Innan jag skulle hämta peanut så åt jag jättegoda kinarester från middagen igår, sjukt god mat. Gillade inte kinamat så jättemycket innan jag kom hit.. men den är sjukt god här! Så nu kom vi precis hem och jag har gjort pannkakor till henne. Imorn åker jag antagligen till NYC igen, vet bara inte när än. Elin följer inte med för hon ska byta familj, så hon måste fixa massa grejer till det plus att hon ska umgås med ena hennes barn på söndag. Men jag får väl klara bussresorna själv.. ska nog gå bra ;)

nussnuss ♥

Torsdag

Idag har jag inte hunnit blogga så mycket, vaknade rätt sent och direkt efter frukosten åkte jag och Tess iväg till starren. Klockan blev tre och jag hämtade Haley i skolan, sen har jag hållt på hela eftermiddagen med Haley som har varit lite jobbig. Hon rymde t.o.m hemifrån vi ett tillfälle, haha. Hon hatade sitt liv så hon tog sin blankie, hennes snuttefilt, och hennes favorit gosedjur, Gingi, och tog på sig sin jacka och skor och skulle aldrig komma tillbaka. Hon är så söt.

Vid fem kom hennes kompis Caroline och hennes mamma Kathleen förbi med massa kinamat. Haley och Caroline lekte hela kvällen och jag, Lynne och Kathleen satt och pratade skit och hade faktiskt jättekul. Lynne och jag åt varsin av dom där chokladtäckta myrorna.. haha. Den dyraste myran jag någonsin har ätit.. och första för den delen också :p
Dom åkte vid halv tio, och då åkte jag hem till Tess och hämtade henne.. och så åkte vi iväg till Starbucks igen. Så nu ligger jag här i min ensamhet i mitt rum och kollar på Saw 3, världens bästa film när man ligger själv i en källare och ska sova. Neeej. Kom och rädda mig någon.

whooaa

Lynne fick mig precis att ata en chokladmyra!! yum

I was walking with a ghost


Godnatt från Boston

Tess har hållt mig sällskap ikväll. Vi åkte bort till CVS och till roche bros för att köpa lite kek. Nu ska jag försöka sova på riktigt, inte som igår då jag hade en fashionshow för mig själv klockan två på natten, haha. Sussa sött ♥


Saknar!

<3

Fanny min vän, saknar dig :(

yessss

Det kommer en uppfoljare till twilight, yaaaay!

Varsegoda

Här har ni mitt vackraste jag

Det här var sommaren 2007, ayia napa. Man blir riktigt het efter 2 veckor där i 3848 graders värme.

Här var också en bra kandidat, men höll inte riktigt måttet.





höhö

Kom på en jättebra idé.. jag ska leta efter den absolut fulaste bilden på mig och visa den för er. Hej då

Ensam

Jobbar inte idag heller, och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag har bilen så det är ju bra, men kul när man inte har något att göra. Någon som vill komma och hålla mig sällskap?

Tråkig tisdag

Nu sitter jag hos Elin och lyssnar på hennes barn ständiga skrik, underbart. Har varit i natick mall idag med Tess och Paulina, var typ inga folk alls så det var najzzz. Snart slutar Ellan, så vi ska åka en sväng till macy's och leta lite prylar. Annars har dagen varit skittråkig, tråkigt väder och har bara ätit tråkig mat.. ska göra något åt det snart... måste få i mig lite transfetter känner jag.. mmm.
Pratade med min pappa som kom hem från Thailandet inatt, så det var kul eftersom vi inte hade pratat under tiden dom var där, sen hann jag också få en liten update från syrran.. nu ska jag gå och leka med hennes barn, yay.


leeeskigt

godnatt mina vänner, nu ska jag försöka sova med mina spöken här nere ♥

mums


Chocolate covered giant ants and scorpion, en delikatess bland indianer. Har inte vågat smaka ännu.. det kommer nog aldrig hända.

White Lies


wiho

Sitter just nu och kollar på det bästa som gjordes år 1988!!


Landet för längesedan såååklart

moorning

Godmorgon sweets!
Hoppas alla där hemma haft en bra dag.. här har den ju precis börjat ;) Jag ska jobba idag.. innan dess ska jag nog bara ta det lugnt, får se om jag orkar träna. Ikväll blir det allefall tvkväll som alla andra måndagar, gossip girl och the city! yaay. Nu ska jag gå upp och få i mig lite föda, ciao!

NYC

Har haft en till jätterolig helg i new york. Elin och jag åkte dit igår, åkte hem till Anders och började dricka lite där. Sen åkte vi till en annan svensk kille som bodde i närheten och förfestade med massa roligt folk. Vid halv tolv åkte vi in mot Aspen social club som låg på 47th st och jag kommer faktiskt inte ihåg vilken tid vi åkte därifrån.. halv fyra kanske. Det blev en jättelyckad kväll allefall, och bussresan hem idag gick jättesmidigt. Kom hem för två timmar sen och nu har jag däckat i sängen, är konstigt nog inte så jättetrött.. mest seg i kroppen och jag har ont i mina fosssssingar, smart som jag är så hade jag bara högklackat med mig!


Partner in crime ♥






Friday night

Change of plans..
Elin och jag bestämde oss för att vänta med Brad Pitt några dagar.. så jag, Elin och Kathrine har precis varit och köpt massa sushi och tryckt i oss så nu ligger vi utslagna på soffan och kollar på The gameplan.. rolig film det där. Jillians syster är med i den, så se den ;)

Fridiiiiii

Idag är det fredag och Elin kommer hit om några timmar. Idag har jag varit och ätit lunch med Tereza, åt på en jättegod thairestaurang här i Wellesley. Ska hämta Haley snart och senare ikväll ska jag och elin gå på bio och se the curious case of benjamin button, som tydligen ska vara jättebra.. en film med brad är aldrig fel.. förutom Jesse James, den var sämst. Se aldrig den.
Imorn ska vi till NY igen.. ska till Aspen social club, ska tydligen vara en rätt ny klubb.. så det ska bli kuuul :) Hoppas alla hemma får en trevlig helg, vet att fanny redan har börjat ha roligt ;) hahahaaaaaaaaaaaaaa
ciaao ♥

Shake it!

Idag vaknade jag lite senare än vanligt.. runt tio över elva tror jag. Jag brukar bli rätt seg när jag vaknar elva och inte tio, men idag var jag inte det. Så jag åkte iväg rätt fort och fixade det jag skulle fixa idag. Sen kom jag hem, tränade , åt lunch... fried rice.. mm. Sen var jag också och hämtade Haleys skolväska, Haley själv ville iväg på playdate hos Caroline.. så det var bara för mig att åka tillbaka själv.. buhu, nu ska jag tröstäta.




Då var det läggdags igen..

Den här dagen har känts så lång.. så här långa brukar inte dagarna kännas. Ikväll har allefall jag och Tess varit på Truly Yoghurt och köpt glass, cake batter ice cream.. så underbart gott! Sen har vi legat och kollat igenom alla style by mats på 1000apor som Tess inte sett tidigare. Ifall ni inte har sett dom så gör det nu!

Nu längtar jag allefall till helgen.. jag och Elin ska gå på bio och mysa med massa mat på fredag, sen åker alla iväg till New Hampshire igen så jag är ensa-a-a-a-am. Feeest!!, tänker ni säkert då, men nej. Jag är en ansvarsfull person som aldrig skulle göra något jag inte får. Nästan aldrig..

Imorn ska jag åka iväg och börja fixa med en liten grej.. surprise, surprise! Så jag längtar!
Sleep tight, ♥


Friends and family overseas..


Voilà!


Vad tycker ni? :)

No schooool

Haleyflickan hade ingen skola idag, sa jag gick upp tidigt och skjutade henne till Jillian. Ungarna har det ratt bra har i USA.. hemma skulle dom aldrig stalla in skolan pga daligt vader :p Om det kanske inte ar riktigt daligt! 
Jag har allefall klippt mitt har idag.. blev en fin lugg som ni kanske far se sen ;) Sen har jag varit och handlat lite nodvandigheter sasom Cosmo, ansiktsmasker och en ny fin eltandborste ;) Vadret suger som sagt, det ar slask overallt och pa alla parkeringar ligger det gigantiska vattenpolar. Jag klev rakt i en nar jag klev ur bilen, tur att mina stovlar inte lackte in, haha. 
Deb ar allefall har och passar Haley och Jillian.. sa jag har inte sa mycket mer att gora idag, har redan tranat.. fargat haret.. dushat, allt sant. Det ar nu man vill ha nagon att aka till.. men som sagt, alla jobbar! Nu vill jag inget hellre an att joina min familj pa dom thailandska stranderna och surpla goda drinkar. Det enda jag far surpla pa har ar lattar fran starbucks, OH! 


Tuesdiiii

Vissa människor här i USA, allefall här i Boston, säger veckodagarna med i i slutet. Så monday blir mondi, tuesday blir tuesdi, wednesdi, thursdi, fridiiiiiiii. Låter lite lustigt. Haleys mormor gör det.
Idag har det allefall varit tuesdiii och jag har jobbat ytterst lite. Hjälpte Lynne med att hämta lite saker på kemtvätten, handlade lite saker och sånt för hon låg hemma med jättemigrän precis innan hon skulle till London.. så hon försöka vila bort det. Sen åkte jag och hämtade Haley vid tre för Danielle skulle hämta Chaz hos veterinären. Efter lite god tacomiddag med Danielle och Haley + kompisar så tog jag bilen till Burlington mall där Elin gick och vandrade runt själv stackarn. mohaha. Sen tog vi och åkte bort till Starbucks och träffade Kathrine och Kristin. Nu har jag kommit hem igen och jag känner mig faktiskt trött konstigt nog. Peace out

Martina.. vet att du fortfarande saknar mig. Ibland säger man saker på msn man inte menar. Du är förlåten.

liten hund stor hund


Gia, Danielle's hund, är en chihuahua och faktiskt stor för att vara en chihuahua.
Men Brevid Chaz är hon en lite råtta. hihi
. sötnos.

Signs


Tv night..

Ikväll är det äntligen Gossip girl igen! Har varit ett uppehåll på tre veckor eller nått sånt. Så nu kommer jag vara klistrad framför tvn hela kvällen.. har för mig att The City är ikväll också! NaJzZz

:(

Någon som har sett min plattång?




oups


mmm..

Tack Boris :D

Helgen i bilder


Tess och jag kom till NYC 10.30 am

Vi går runt lite i Central Park innan vi ska möta några vänner..


Vi tänkte åka skridskor, men det var för mycket folk..

Så vi mötte upp Anders och hans kompis och gick på The Metropolitan museum of art

Här sitter Will Smith och fiskar i I am Legend..




Efter museumet så gick vi till Big Daddy's och åt, såg ut som ett riktigt diner taget ur Grease!


På kvällen mötte vi upp Linda och Emma som vi senare åkte hem till.. vi hyrde två jättedåliga skräckfilmer.

Dagen efter så åkte vi till Svenska Kyrkan i NYC. Jag har aldrig tidigare köpt en Turkisk peppar-påse för 60 spänn, men det vare värt ;)

Vi såg The naked cowboy på Times Square. Han måste frusit stackarn...

Sen tog vi tuben ner till mysiga West Village (där bl.a Carrie i SATC har sin lägenhet)

Bland alla mysiga restauranger hittade vi en restaurang som lät väldigt svensk

Sen så avslutade vi med en jättegod lunch på SushiSamba!

Back to work..

God kväll mina små vänner. Jag kom hem för 2½ timma sen och är rätt trött nu. Har haft en jättetrevlig helg i New York med Tess, och i stort sett sammanlagt två sköna veckor med semester. Imorn börjar det jobbiga jobbet igen.. hela 3 timmar ska jag jobba imorn! Kommer bli riktigt jobbigt.
Ni får en liten helgresumé imorn, nu ska kolla på nån skön film och soooomna in.

puff puff

Är fortfarande rätt seg i kroppen, kanske för att jag inte har satt igång den överhuvudtaget sen igår morse!
Men imorgon ska jag upp tidigt igen, för jag åker till NYC igen :) Jag och Tess den här gången, och vi ska strosa runt lite bara och möta Linda och co. Sen ska vi åka till Linda och sova där, och sen spendera söndagen in the big apple också, sen ta bussen hem någon gång när vi känner för det! love it!

Du har precis skickat en puff


haha, jag har haft det jättekul idag. Exakt såhär har jag och Daphne suttit heeela dagen.
Btw, varför har dom ändrat ordet vibb till puff? haha

NYÅR I TEXT

Klockan sju går jag och ellanbellan upp ur min säng, hon kom hit kvällen innan och sov över här. Vi kommer med bussen till NYC, men pga av snöstormen som härjade här i Massashusetts så blev vi två timmar försenade till NY. Men det gjorde inte så mycket för det blåse svinkallt och det var mycket folk överallt. Vi lyckades allefall hitta två ståplaster på donken med en påse pommes i handen, våran glamourösa middag ;) Vid halv åtta möter vi upp Linda och Johanna vid Path Station. Med bortdomnade fötter och händer sätter vi oss på tåget ut till Markus, en svensk kille som skulle ha förfest :) Det tog 10 minuter till honom, han bodde i Jersey, strax utanför Manhattan. Hos honom träffar vi massa svenskar, som jobbade eller pluggade i USA. Sen var det två amerikaner där också.
Vi hade verkligen jättekul hos honom, och vid elvatiden så hoppade alla in i taxibilar och vi åkte till Manhattan, (meatpacking district) till en klubb som en svensk kille hade något abonnerat i ett hörn av klubben. Snäll som han var så fixade han in oss trots att flera av oss var under 21, typ jag, Linda, Johanna och Elin.. haha. Där spenderade vi resterande tiden av kvällen och vi hade jättekul, träffade mycket nytt folk och det var lagom mycket folk på klubben, drinkarna var goda och musiken var jättebra! Vid halv tre tiden hoppade jag och Elin in i en taxi, efter att jag hade sprungit och jagat en bil flera kvarter, haha. Vi kom fram till stationen och köpte på oss hur mycket mat som helst och ställde oss och väntade på bussen. Jag vaknade upp klockan halv nio imorse när vi var 45 minuter från Boston, så jag sov hela resan vilket gjorde det hela ännu bättre. Igår var en av dom roligaste kvällarna i hela mitt liv, jag hoppas att alla mina kära kompisar hemma hade en trevlig kväll. Satte på min svenska telefon vid halv sex tiden och skulle ringa några samtal. Men nätet låg nere, så jag kunde inte ringa till någon :( SÅ GOTT NYTT ÅR!!

NYÅR I BILDER


Vi är på väg

Det blåste svinkallt i NYC..

.. och det var jättemycket folk som ville in till Time Square men kom inte in för dom hade redan spärrat av

Hos Marcus


Munnspelsmannen

Elin var lite för glad ;)


Markus som hade festen, svensk kille

Min konstnärliga sida kom fram..

Men munnspelsmannen var bättre..

Vi kom till klubben strax innan tolvslaget..



Elins ragg, haha

2009!!!

Klockan är kvart i elva, vi har precis kommit hem och jag hade den bästa dagen i mitt liv igår, sjuuuukt kul!!!!! Jag vill skriva nu, men jag kan inte.. jag och elin ska ha bakisdag och bara ta det lungt, hoppas alla ni hemma hade lika kul som jag!!
PUSS

RSS 2.0