What happens in Vegas

Nu har precis jag, Elin och Tess kommit hem från Natick mall och Starbucks där vi har spenderat dagen. Vi åt jättegod indisk mat och kollade i affärer, som förövrigt satsar stenhårt på julpynt nu. Nu är vi hemma och tränger ihop oss i min säng och kollar på What happens in Vegas.. väldigt bra film. Ska nog ta det lugnt ikväll och kolla på DH eller nått annat bra. Hörs sen! xoxoxoxoxoxo


hahahahaha



Another day in paradise

Hej igen.
Nu är klockan 11 och jag har precis tränat en timma på löpbandet. Sitter och äter lite frukost, ananas och kokos-bitar.. mm.. Lynne har bra smak när det gäller mat.
Nu håller Haley och Lynne på att sätta upp lite julbelysning ute.. och om en vecka redan ska julgranen upp. Lite tidigt för oss svenskar men det är väl mysigt endå.

Igår var det lördag och jag åkte som sagt med Elin till Kids Playground med hennes barn och hennes barns kusiner. Det var precis så roligt som jag anade, så jag var bara kvar en timma. Förlåt att jag drog Elin.


Elin hade kul i alla fall

Senare på kvällen så åkte jag och hämtade Paulina för vi hade bestämt att vi skulle ut för en gång skull. Så vi drog på oss vår läckraste outfit och åkte in till Boston och till ett ställe som heter Paradise, ett av de få 18+ ställena som finns i Boston. Det var okej.. tyvärr inte alls som hemma.. det var mer som en konsert fast tråkigare eftersom det inte var några kända som uppträdde. Men det var kul att göra något annorlunda för en gång skull. Det finns säkert bättre ställen.. så vi får leta vidare.

Nu ska jag snart ringa Tess och hitta på nått skoooooj.

yes

internet funkar igen!!

Krååångel

Internet krånglar jättemycket nu så jag orkar inte uppdatera! Killen från Verizon kommer på måndag så förhoppningsvis har det kommit igång då!

Thanksgiving spenderade jag som sagt hos Danielle med hennes gulliga familj. Det var jättetrevligt och maten var god.
Igår var jag och Paulina på IKEA.. IGEN.. haha.. köpte bl.a. en lampa och såklart massa godis. Sen åkte vi till Natick Mall och spenderade heeela eftermiddagen och kvällen där trots att jag har svurit på att inte ge mig ut i "Dagen efter Thanksgiving-rean". Men det var kul och jag blev jättetrött.

Idag har Elin tvingat med mig till någon lekplats där hennes barn ska leka... får se hur kul det blir.. annars visste Paulina en hockeymatch på Babson College här i närheten... men jag dör ju på alla matcher som har med sport att göra, så jag får se vad jag gör. C yaaaa

Tisdag

Nu ar klockan snart atta och jag vantar pa att Tess ska ringa sa vi kan aka till Starbucks. Dagen blev battre an forvantat faktiskt.. var over hos Tess mitt pa dagen och tittade pa hennes fina lya. Sen kom Danielle forbi med Haley, sa Danielle, Lynne och jag har spenderat eftermiddagen och kvallen i koket och pratat om allt mojligt.. Lynne ar en ratt rolig person sa det har varit kul. haha. Vi kan inte vara nagon annanstans an i koket for malarna har ockuperat alla andra rum fastan dom inte har borjat mala an.. ratt irriterande eftersom det ar thanksgiving nu vilket betyder inga malare torsdag och fredag. I have to live in a big mess!

Imorgon ska jag forbi Massbay och skriva upp mig pa kursen, sa jag har det klart. Kursen heter Journey through North America och det ar en ratt bred kurs om USA. Politik, Kultur.. ratt mycket. Den pagar bara tre lordagar, sex timmar varje gang. I kursen ingar ocksa en resa till Quebec som ligger i Canada som vi aker till i Januari. Ska bli kul, (Canada=19 pa krogen) woho!  

Sen imorgokvall kommer Elin hit och vi ska hanga lite.. ska fixa en liten special surprise, mohaha! Ciao!!



Quebec

:(

Jag satt och vantade och vantade.. det kom inget gossip girl. Dom hade fatt for sig att inte visa det den har veckan!!! Sa nu far jag vanta en heeel vecka igen. Idag regnar det, och jag har ingen bil. Godmorgon forresten!





GG

Kom precis pa att det ar Gossip Girl ikvall! Nu blev jag glaaad :)  


5 veckor

Nu har jag varit i USA i 5 veckor. Hemlangtan kanns lite mer an tidigare nu nar julen borjar narma sig. Saklart man vill fira julen med sin familj.. och battre blir det inte nar halften ska ivag till Thailand i flera veckor! Men jag ska val inte klaga egentligen.. ska bli riktigt kul att fa spendera julen har i USA. Nu i helgen efter thanksgiving sa ska tydligen julen satta igang har ordentiligt, hittills syns det mest i mallen och i affarerna.. inte sa mycket ute pa gatorna. 

Igar var jag och Haley i Natick mall och letade lite julklappar.. hittade direkt inget speciellt eftersom Haley mest ville in i hennes affarer och kolla pa gossedjur. Hon ar besatt av gossedjur, hon har sakert 100 stycken i hennes rum. Sa igar hittade vi en jattestor elefant pa macy's som var lika stor som mig. 700 dollar (!!!) kostade den och jag slar vad om att den star hogst upp pa hennes onskelista! Efter mallet akte vi forbi Ben & Jerry's och kopte med oss glass och nar vi kom hem hade Lynne antligen kommit hem fran Florida.. sa Haley var hypad hela kvallen. 

Anledningen till att jag inte kan anvanda vara kara svenska bokstaver ar for att jag sitter vid Haleys dator och inte min. Varat internet kranglar och Haleys dator ar den enda som internet funkar pa av nagon konstig anledning. Jag hoppas dom fixar internet nu innan dom aker! 

ha en trevlig kvall!

Kanye west


Love Lockdown


Jag ringer snaaart!

Alla dar hemma.. alla mina underbara kompisar som jag knappt har pratat med sen jag akte! Facebook raknas inte.. jag ska bli battre! 

Saknar er

Vitaminwater


Vet inte ifall den här smaken finns i Sverige än, den är hur god som helst och är dessutom riktigt bra för dig ;)

Thanksgiving

Jag har ett problem. Familjen här åker iväg under thanksgiving, så jag blir ensam. Jag jobbar inte och jag har inga andra saker att göra än att mata hunden varje dag.. vilket innebär att jag inte kan åka bort. Jag är som tur är bjuden på thanksgiving middag... men vad ska jag göra resten av tiden?? Snälla kom med förslag.. jag håller på att bli galen för jag kan inte sitta och inte göra något i fyra dagar! 

Tiden går fort..

Veckan har gått fort och vårat internet här är konstigt så jag har inte orkat skriva några inlägg förens nu.Igår var det fredag och Danielle hade bjudit mig till hennes födelsedagsmiddag som hon skulle ha på en jättegod japansk restaurang. Jag tog med Elin och vi hade det jättetrevligt, lite kul att träffa amerikaner och inte bara massa au pairer hela tiden. Efter middagen åkte vi till Tess och hämtade upp henne, för vi hade köpt biljetter till premiären av Twilight. Jag hade höga förväntningar eftersom alla hade sagt att den var sååå bra. Okej.. killen i filmen är skitsnygg, men filmen.. den var inte alls lika bra. Den var helt klart värd att se, men jag trodde att den skulle vara lite bättre!

YAMA

Vaknade tidigt imorse av att Haley fick ett utbrott här uppe och sprang omkring och skrek. Lynne som är bortrest skulle kommit hem idag egentligen och Haley har ju längtat jättemycket. Men hon hade fått förhinder och kommer hem imorn istället, och då blev Haley galen när hon fick reda på det. Så vid två tiden gick jag och Elin ner till mitt rum igen och satte på Troja, världens bästa film förövrigt, och då somnade jag. Så nu har jag vaknat igen och vet riktigt inte vad jag ska göra. Elin åkte precis hem och jag vill bara stänga in mig på rummet ikväll känner jag (helst med Robert Pattinson från twilight, eller en Brad Pitt hämtad ut Troja). Ibland får man göra det.


Visste ni att Robert är med i Harry Potter?

heey winter

Nu har de första spåren av vinter kommit. Det är bitande kallt ute idag så vinterjackan åkte på. Ena dagen kan det vara 18 grader, och andra dagen kan det vara 5. Lite annorlunda från hemma.
Idag fyller Danielle 24 år (den amerikanska nannyn), så hon kom förbi idag. Vi firade henne med tårta och Haley och hennes kompis Caroline hade gjort fina teckningar. Dom var helt hypade när hon kom, haha. Nu sitter jag hos Elin och vi ska snart äta middag.. sen ska vi ut och leta vinterjacka till henne!


Haley hade dekorerat tårtan med hundar och kritljus! ;p

Tisdag kväll..

Nu är klockan halv sju och Danielle är här och passar Haley. Även fast Danielle är här så blir det ju så att jag är med, så det blir nästan som att man jobbar ändå. Danielle fyller år imorgon så på fredag är jag bjuden till hennes middag på YAMA, en jättegod sushirestaurang här i Wellesley.. så jag hoppas att Jim kommer hem innan halv sju så att jag kan gå.
Ikväll så kommer förhoppningsvis Elin hit ifall hon hinner, och så tar vi en sväng till Starbucks. Om inte.. så har jag laddat ner "The sisterhood of the traveling pants 2". Har sett ettan som jag gillar.. så tvåan är förhoppningsvis lika bra!

Har bytt mina påslakan nu som jag köpte på IKEA! Är lite kräsen med påslakan, vill att dom ska vara fina och fräsha.. eftersom det gör så stor skillnad på rummet. Så här ser dom nya ut och resten av mitt rum för er som inte sett!

Ha en trevlig kväll!




IKEA igen :)

Eftersom Therese inte kunde åka till IKEA igår så tog vi en sväng dit tillsammans idag. Men det gjorde inte så mycket för jag hittade lite mer saker och så tog vi en god svensk lunch i restaurangen. :) Här har ni besöket i bilder!


Svenska böcker i bokhyllorna!!


Sill, svensk god ost och soppor från Felix

Jag framför Småland
Therese njuter av lingondrickan, haha
Titta hur dom har skrivit att vi uttarar hej då, förstår inte riktigt hur man ska säga det.

IKEA

Satte klockan på åtta imorse och låg och drog mig till nio. Hade bestämt att jag skulle åka till IKEA och köpa lite grejer till badrummet som jag ville ha, så vid halv elva åkte jag iväg. Therese skulle hängt med, men hon kunde inte.. det var lite tråkigt, men jag skulle ju bara dit en snabbis. Det tog 25 min ut till Stoughton där den närmsta IKEA-butiken ligger, och faktiskt den enda i hela Massachusetts. Gick runt där ett tag, plockade på mig det jag skulle ha.. skyndade nästan lite på mig för att komma till målet.. GODISET EFTER KASSORNA! Dom hade lite olika svenska saker, köttbullar, lingonsylt, kaviar, gravad lax, sill, ballerinakex och såklart svenskt godis. Ahlgrens bilar, Marabou, Daim och svenska fiskar. Köpte med mig lite choklad och bilar. Sen hade dom det bästa av allt, JULMUST! Trodde att jag skulle få spendera julen utan julmust men icke, köpte med mig två flaskor som jag ska spara i kylen, haha.



Jag blev besviken när allt stog på engelska :p


Nyårsplaner..

Nu börjar det närma sig nyår och man måste därför bestämma sig för vad man ska göra. Man vill ju helst göra det lite speciellt, så nu har vi bestämt att vi slår på stort och bokar resa till NYC och står mitt på times square på tolvslaget :) Sen finns det lite klubbar för oss småttingar, så det blir väl dit vi drar sen. Nu måste vi bara hitta en bra restaurang att boka bord på så vi får i oss lite mat på kvällen, det är inte det lättaste eftersom vi inte vet vilka restauranger som är bra eller dåliga. Någon som har något tips? I somras så åt jag och mamma på en god restaurang med scampi och grejer, men Elin gillar ju självklart inte sånt. Löjligt. Kanske blir Hard Rock då. Där är portionerna enorma.

Det här är min mat, EFTER jag har ätit upp hälften och var proppmätt.

Söndag.. igen!

Det är söndag idag, igen! Jag gillar söndagar.. man kan bara ta det lungt och det är bara 1 dag kvar till nästa gossip girl avsnitt, yaay :) Elin ligger här brevid mig och äter upp alla mina spiiiicy peanuts!

Nu ska vi återgå till Talladega Nights.


någon kommer döda mig här nere i källaren..

Vid tolvtiden kom Elin förbi mig, seg som vanligt. Men det gjorde inget för jag är en snäll kompis.
Vid ett var vi inne vid Government Center för att möta upp Louise, http://louisesa.blogg.se/, och vi gick direkt till Quincy Market och åt lunch. Vi gick runt i Boston i några timmar och visade Louise runt så gått vi kunde eftersom det var första gången för henne i Boston. Efter många affärer blev vi trötta och satte oss inne på ett Ben&Jerry's café på Newbury St. Där blev vi kvar någon timme och sen var klockan sex och vi sa hej då till Louise och åkte hem.



Söta tjejer på Ben&Jerry's

Vi hamnade mitt i en demonstration utanför Government Center. Den handlade om bögäktenskap. VI ÄR FÖR!!


Vi hade bestämt att äta en mysig middag och ligga inne och kolla på film. Vi åkte till Roche Bros och köpte det vi behövde till middagen, dvs advokado, citron och sushi. Haha. Vi åt allt möjligt. Vi hade kinarester hemma och på det blev det sushi och advokado. Självklart blev det efterrätt, cookie dough-, chocolate chip-, och chokladglass med m&m's minis.

Chaz med laserögon

Nu har vi lagt oss i min säng och ska kolla på en film. Vi är livrädda förresten. Vi skulle ta bilen innan runt 10 tiden, men ingen av oss vågade gå ut för att Chaz hade skällt innan. Så det tog typ 15 min innan vi samlade oss mod och hade intalat oss själva att det inte finns någon mördare utanför dörren som vill döda oss. Vi klarade oss allefall, vi lever. Men jag är fortfarande livrädd när jag ligger här nere i källaren om kvällarna och ska sova, tror alltid att det ska komma in någon och döda mig.
Vi hörs imorn om jag överlever natten. Peace out!

Boston

Väntar på att Elin ska komma nu. Vi ska in till Boston fastän vädret är sämst. Där ska vi träffa en annan au pair som heter Louise, som är här på lite semester, så vi ska väl visa henne runt och äta lite god lunch.. i Quincy Market om jag får som jag vill. Ikväll ska jag och Elin har mysig middag och sen ska jag KANSKE ut.. fast det är en stor tveksamhet eftersom isåfall så är det i Providence, som ligger på Rhode Island som är en helt annan stat. Menmen.. får se hur vi gör. Hoppas ni får en bra dag, Ciao!

081113

Jag jobbar idag, woho. Ska hämta Haley i skolan för första gången på en vecka. Har alltid blivit ändringar de senaste gångerna jag skulle hämtat henne. Jag har precis kommit hem från en trevlig lunch med ett gäng svenska tjejer som också bor här i Wellesley och nu sitter jag och kollar på Music and Lyrics. Lynne kommer hem ikväll, men imorn ska både Jim och Lynne iväg igen för dom ska på bröllop under helgen i Washington. Haley spenderar helgen hos mormor Debrah, så jag är ensaaaam.. eller ja, Chaz är ju är.. han är som en bebis, kräver uppmärksamhet hela tiden! Chaz är en gigantisk schäferhund.

Idag åkte Lucie hem. Hon kom ju tillbaka från Florida igår natt. Hon skrämde livet ur mig när hon kom ner i källaren där jag sover, med en ficklampa mitt i natten. Hade ju ingen aning att hon skulle komma mitt i natten. Trodde att det var en mördare som skulle döda den stackars svenska aupairen i källaren.
Så hon åkte iväg imorse, tillbaka till Frankrike.


Skulle inte sitta fel med ett Ikea-besök i helgen, Maaarabou.

Remember me tonight


Det här känns bra!

Har precis kommit hem från en jättetrevlig kväll. Åkte först ut till Elin vid fem-tiden och möttes av en gigantiskt lång och långsam bilkö. När jag nästan höll på att ta livet av mig så släppte det helt plötsligt (efter 40 min!!!) och jag kunde köra vidare mot Burlington. Vi drog till McDonalds och åt, mitt första mål snabbmat, tro det eller ej, i USA. Men det kommer nog inte bli någon vana.. McDonalds är 1000 gånger sliskigare här än hemma. Var inte kvar i Burlington så länge eftersom jag var tvungen att vara hemma vid nio och byta av med Danielle så inte Haley skulle ligga och sova ensam hemma. Men när jag kommer tillbaka runt halv nio så var Jim redan hemma så jag kunde åka till Starbucks med Terese och hennes kompisar och fika :) Som jag nämnt tidigare träffas väldigt många svenskar på Starbucks vid Natick mall på tisdagar. Så jag träffade många tjejer som bodde i mitt område, och en av tjejerna som jag träffade har gått i min skola samma år som jag, världen är bra liten ibland.

Jag trivs hur bra som helst här. Man lär känna nya folk hela tiden och man lär sig något nytt varje dag. Nu ska jag kolla på Sex and the city och njuta av liveeeet. Sov gott!


Dom har börjat med julmuggar på Starbucks nu :)

Veteran's Day

Idag är det helgdag här i USA, nämligen Veteran's day. Det har något med militären att göra, vet inte exakt vad.. man det är en röd dag så alla barn är lediga från skolan.. och säkert många vuxna också. Haley blev precis hämtad av hennes kompis och hennes mamma för dom skulle besöka ett museum idag, så jag ska gå och lägga mig igen tänkte jag. Va tvungen att gå upp sju idag för både Jim och Lynne är iväg på resor, så jag fick väcka Haley och göra frukost och sånt.
Senare i eftermiddag ska jag åka till Elin i Burlington, får se vad vi hittar på för skoooj. Ciao!


Måndag igen..

Då var det måndag igen... veckorna här går fort. Sov till elva idag, vilket var skönt... var så trött efter helgen. Fem minuter senare ringer Terese, min svenska granne.. som ville åka till Starbucks och fika lite, frukost för min del. Så jag kom precis hem och ska träna 1 timma på löpbandet. Lynne åkte precis iväg på någon affärsresa så jag har bilen för mig själv heeela veckan :)

Sunday night..

Ikväll blir det en lugn kväll.. var precis förbi Starbucks och köpte en stooor chailatte, sen åkte jag till Blockbuster och köpte tre filmer för 20 dollar, billigt med dvd här! Så det blir nog filmmaraton för min del.. jag som skulle städat ;)



Harvard vs. Columbia

Har haft fullt upp den här helgen, har därför inte hunnit skriva något här. Men nu ska ni få ett långt inlägg.

I fredags fyllde Haley som sagt 8 år. Vi gjorde lite tårtor, och vid sjutiden kom Elin hem till mig. Vi åkte till en jättegod indisk restaurang och åt middag, Chicken tikka masala.. mmmmm. Sen drog vi till bion och såg Role models, den var bättre än jag trodde faktiskt. Vet inte ifall den går på bio hemma, men den är värd att se :)
 
vårat goda biogodis




Igår var det lördag och vi vaknade rätt tidigt på morgonen eftersom Elin har två småbarn som sprang omkring och lät, det gick inte att sova. Men det var lika bra det för vi skulle vara inne i Harvard klockan 11 för fotbollsmatchen!
Matchen var rolig att se på just för att jag ingen av oss hade sett en amerikansk fotbollsmatch tidigare, men eftersom jag inte är så värst sportintresserad (läs inte alls) så vilade mina ögon på spelarna och inte spelet. Lucky 31 ;)
Men det var kul ändå.. det var Harvard vs Columbia, båda Ivy League skolor som tävlar om att vinna Ivy League Championship. Harvard vann, woho, så nästa match ska dom möta Yale.




Efter matchen åkte vi hem till Elin igen och gjorde oss i ordning. Vi hade bestämt att vi skulle ut och äta middag på ett ställe där dom lagar maten framför en. Så vi åkte tillbaka till Harvard Square i Cambridge, där restaurangen låg och hoppas på att få ett bord trots att vi var 9 st. Tyvärr så kan vi inte få ett bord förens 10, alltså tre timmar senare.. så vi letar efter någon annanstans att äta. Bara ett kvarter bort hittar vi en mexikansk restaurang som vi bara behöver vänta 45 min, så vi körde på det och fick till slut vårat bord. Maten var väl sådär, men det var billigt så man ska väl inte klaga så mycket. Efter middagen gick vi till en Ben & Jerry's glassbar och åt lite glass, sen blev det hem och sussa för jag var huuur trött som helst.




Så helgen har varit trevlig och idag ska jag träffa Danielle, vi ska åka och köpa en telefon till mig, yay. Ciao!



jag är en tönt

Jag är en tönt, jag vet.. men låten är sjukt bra. sorry



Lyssna på den flera gånger så förstår ni.

Ben & Jerry's

En liten rolig grej hände i tisdags när jag och Elin var på väg från Natick mall. Precis bredvid Natick mall finns ett Ben & Jerry's-café, och vi gick in för att köpa lite glass. Så står vi och snackar framför kassan om vad vi vill ha.. och så helt plötsligt börjar en kille bakom disken prata med oss, på svenska. Haha.. det visade sig att han och hans fru flyttade till Boston för åtta år sen, och sedan två år tillbaks så drev dom den där Ben & Jerry's-baren. Så nu har vi bestämt att varje söndag ska vi dit och hänga, så mycket bättre än Starbucks ;)

Ben & Jerry's-baren utanför mallet.

Congraaatz!

Det är 2 timmar och 30 min kvar till Haleys födelsedag som hon har tjatat om heeela kvällen. Inte så konstigt, i den åldern kan man ju knappt somna på kvällen för att man är så ivrig. Jag saknar det lite.. samma pirr varje födelsedag och varje julafton..
Allefall, imorn ska Haley och jag baka en kaka till henne..  sen ska jag och Elin gå på bio på kvällen.

Idag har jag spenderat dagen med att träna, varit på Massbay College och pratat lite med dom där, varit på Roche Bros och handlat bröd.. sen tog jag en sväng till Starsbucks och sist hämtade jag Haley och hennes kompis Abbi i skolan. Dom skulle först ha en playdate hos oss, sen skulle dom hem till Abbi och vara där. När jag skulle hämta Haley hos Abbi halv sex så var det redan kolsvart ute. Jag hade ingen aning om vart hennes hus låg.. bara att det va 225 Walnut st. I Sverige är det rätt logiskt vart nummer 225 är, eftersom numrena kommer i rad.. men här så hoppar dom över flera nummer..så det kan vara nr 163.. sen kan nr 214 komma.. sen 225.. man vet liksom inte vilken hus. Så bilarna bakom mig fick ju panik på mig när jag hela tiden stannade vid varje hus och skulle kolla vilket nummer alla hus hade. haha.



Igår var det såhär fint, idag har det däremot regnat heeela dagen.


My model


Har tyvärr ingen kille att sätta i min fotoram, så det fick bli en Abercrombie & Fitch-modell. Det funkar det med.

Godmorgon

Har precis vaknat.. ligger i min säng och drar mig lite sen ska jag upp och äta frukost.. äppel och kanel yoghurt.. mmm.
Ingen har väl missat att Obama vann. Kul för den killen.

Igår var jag ledig. Jag tog en sväng till Boston och på kvällen åkte Elin och jag till Natick mall. Kul att dom redan börjat med hur mycket julgrejer som helst. Fast det är ju trots allt bara 1½ månad kvar.. gud vad året har gått fort!

Här får ni lite freescha bilder på mig och Elin




VOTE!

Det är ett stort val här idag, nämligen presidentval. Det visste du säkert. Det snackas säkert rätt mycket om det i Sverige.. så då kan du tänka dig hur mycket det snackas om det här! Spelar ingen roll vart man är.. inne på Starbucks får man t.o.m en gratis kaffe idag om man har röstat. Här i mitt område så verkar det som det är 50/50.. hälften vill att McCain ska vinna och hälften vill att Obama ska vinna. Alla har satt upp skyltar i sina trädgårdar där det står vem man vill ska vinna, eller så har man ett klistermärke på bilen.. eller en tröja där det står VOTE OBAMAA! Jag tror att Obama kommer vinna, av allt jag sett hittills så verkar det ändå som att de flesta i USA vill att han ska vinna.

Jag vet inte vad jag tycker. Jag är som sagt inte så insatt.


3 november

Det är redan 3:e november.. dagarna här går jättefort. Har varit här i två veckor nu! Imorn kommer Danielle hit, jag är alltså ledig och ska ta en sväng in till Boston. Vid fem kommer Elin hit och vi ska dra och köpa lite saker.. sen ska vi till Starbucks där alla svenskar hänger på tisdagar! Ska bli trevligt :)

nu, gossip girl!
Ciao!



me and my baby



saknar dig

Elin har krockat!!!

Godmorgon Sverige!

Igår var det lördag och Elin och jag tog en sväng in till Boston för lite shopping. Det var jättetrevligt.. vi åt god mat på Quinzy Market och gick omkring i fleera timmar.. jag fick t.o.m ont i benen, stackars mig.
Vi tog tunnelbanan tillbaks hem till Wellesley och däckade i sängen.. vi var helt slut. Först tänkte vi gå på bio, men orken fanns inte så vi åkte och handlade mat på RocheBros. När vi satt där i bilen två små oskyldiga flickor tillbaka från mataffären trodde vi aldrig att resan skulle bli en mardröm. dö-dö-dööö.. nu blir det späännande vaa! Nej.. jag avslöjade ju allt i rubriken så ingen idé att låta er hållas. Vi hamnade i alla fall bakom ett rödlyse med en bil framför oss, och vi stog ivägen för en infart som en bil ville in till. Vi hade inte behövt flytta på oss men Elin var snäll så hon backade eftersom det ändå inte var någon bil bakom. Bilen åkte in och det blev grönt framför oss så vi började åka. Då kommer den här dumma dumma ungen och tror att han ska få köra in i samma infart som den tidigare bilen utan att vänta på att vi har åkt iväg.. när han väl såg att vi skulle börja åka så fick han panik i bilen och började LETA efter bromsen. Men.. han tryckte på gasen istället och dunkade in i Elins bil. Så vi åkte båda in på parkeringen och killen som klev ur bilen var bergis bara 16 och hade precis fått sitt körkort.. han skakade jättemycket och sa "förlååt.. jag letade efter bromsen men så råkade jag gasa istället." Ja.. det fanns ju inte så mycket att göra.. för Elins bil fick som tur va bara en liten skråma på den svarta hårda delen som inte ens syns.. men den andra killen hade en mycket finare bil och hans lack skrapades upp totalt.. haha.

Idag är det söndag och jag väntar på Danielle.. jag hade ingen aning om att vi skulle flytta klockan en timme bakåt idag, så jag gick upp när jag trodde att jag behövde gå upp.. dushade, gick och åt frukost. Så ser jag att mina klockor inte stämmer överens med dom i köket.. så jag frågar Lynne vad den egentligen är.. så var det ju mina som inte stämde.. så nu måste jag väänta. Vi ska åka iväg och köpa en mobil till mig.. äntligen. Vet inte vad jag ska hitta på mer idag.. får se vad som händer helt enkelt. Hoppas alla har det bra där hemma!













höhö

Det här är såå kul



Det var Haley som visade mig den, men som tur är så fattar hon inte slutet.. haha

Trick or treat

Kvällen har varit jätterolig. Vid femtiden börjar jag och Haley skära mönster i pumporna, jag gjorde ett spindelnät med en spindel i och Haley gjorde en katt av sin, så söt.
Haley, Jillian, Caroline och Amanda (Haleys bästa kompisar) åkte iväg vid sex-tiden för att gå ut på trick or treating. Mellan sex och fram tills nu, halv nio, har dörrklockan ringt konstant. Alla har haft helt fantastiska outfits, mina favoriter var två små tjejer som var utklädda till två tanter med papiljotter på huvet och grått hår.. haha, helt underbara! Danielle var här och höll mig sällskap, och hon kommer snart tillbaka för vi ska på bio runt tiotiden.
Förstår inte varför Sverige är så tråkigt när det gäller sånna här grejer.. Halloween, jul, påsk.. ja typ allt.. man borde göra det roligare än vad man gör det till nu.. för sånt här borde alla barn (och vuxna) få vara med om :)

Det ligger godis utspritt nu över heeela golvet, så jag ska upp och sno lite, Happy Halloween!


Jillian är en M&M-glass och Haley är Elisabeth Swann


Ni ser mitt underbara verk i högra hörnet! Och självklart Haleys fina katt till vänster




Förresten, vad har alla för halloweenplaner? Tell me!

RSS 2.0