fields of gold


13

mmmm myyysigt väder ute... eller inte. Fuktigt, regn, varmt och åska. Jag har inte klivit upp ur sängen än.. och ska inte göra det förens tre när Haley kommer hem.
Igår mådde jag rätt konstigt. Gick ju upp vid tjugo över fyra, och Tess väckte mig. Jag hade en väldigt skum dröm och den kändes sjukt realistisk när jag vaknade. Sen sov jag igen mellan fem och åtta.. utan drömmar. Sen somnade jag igen mellan nio och elva.. med en till lika sjuk dröm fast läskigare. När jag berättade om drömmarna för Paulina frågade hon mig ifall jag hade rökt på.. (nej, oroa er inte.. har självklart inte rökt på).
Det måste ju vara för att jag ska åka hem snart som jag börjar drömma skumma grejer..

hothothot

Nu ska jag försöka sova.. för jag ska upp om fem timmar igen och köra Tess till flygplatsen. Hallelujah.
Idag sov jag till tolv, eller jag var vaken mellan åtta och halv tio sen somnade jag om. När jag vaknade var det vaaaarmt och fuktigt ute så en promenad var ju bara att glömma så jag och Tess tog bilen till wellesley center och åt lunch på Rose's. Jobbade mellan tre och åtta, sen har jag spenderat kvällen med Melissa och Tess. En till dag avklarad..

15 kvaaaar.


Jag och Melissa i fredags

eeeeeelin


Frida och Paulinaaa

helgen

fredag: gryyyym bbq fest, min avskedsfest.
lördag: shopping och chilldag med Paulina och massa sushi.
söndag: chill med Paulina igen och True blood-kväll med Tess och Melissa.

Måndag idag och Haley har varit på soccer-camp. Har varit med Tess hela dagen och nu har vi precis kollat några avsnitt av sex and the city. God naaaaatt

GAAAAH

ÅÅHH MIN KAMERA HAR BLIVIT STUUULEN!!!

bbq

Nu har jag fixat till min bbq som jag ska ha ikväll. Har hållt på hela dagen, och har tom hunnit träna :) Imorse åkte jag och Melissa till affären och handlade en massa mat. Revbensspjäll, kyckling, sallad, potatissallad, pastasallad, grönsaker och såklart ingredienser till massa goda drinkar. Får inte glömma jellyshotsen heller.. haha. Om 1-2 timmar borde det trilla in lite folk.. hoppas alla hemma får en trevlig kväll!

Torsdag

Idag har jag chillat hos Elin. Vi åkte till poolen och badade med Ida som kissade ner hela Elin, mohaha. Sen kom Haley hem vid fyra och satte mig och byggde ihop hennes nya playmobil som tog en timma, jisses.. men stallet blev fint ;)
Sen åt vi god kinamat och mös i soffan med film.
Vid halv nio åkte jag och Tess till Starbucks och fikade och hade djuuuupa disskutioner.. heheheheeee. Och nu ska jag sova.. för imorn ska jag upp halv åtta och säga hej då till Haley som ska åka till long island över helgen, fattar inte varför.. men nu ska jag göra det endå. Heeej så längeee

cocobananananana

Har haft en mysig kväll i en park här i Wellesley med massa andra au pairer, familjer och för att inte glömma pensionärer, haha. Det var nått band som spelade så vi satt där på filtar och hade det träääävligt. Imorn är det torsdag, en dag närmre hemresaaan, och jag ska åka till Elin tänkte jag. På eftermiddagen kommer Haley hem igen.. så då måste jag jobba lite. taaata

Aquarium

Nu har vi precis kommit hem från New England Aquarium inne i Boston. Jag, Tess, Abbi och Haley åkte dit vid elva i morse!
Himlaaa trevligt vareeee, haha.. pingvinerna var så sööööta.
Snart kommer Haley's lärare hit, och sen hämtar Bah henne vid fem. Sen är jag leeedig.

Chill, yum

Har precis kommit hem från Melissa som hade bjudit över lite tjejer för facials och supergoooda margaritas. Vi hann även planera lite för bbq'n jag tänkte ha på fredag.. har bestämt mig för att inte åka med till long island.

Dagen har jag spenderat med Danielle. Haley har haft Abbi över hela dagen så dom har skött sig själva. Vi åkte bort till Cleveland circle, precis utanför Boston College och gick runt och åt glass på ett underbart yogurtglass ställe, Chill heter det.

Imorgon är det exakt tre veckor kvar!

JAGHARTRÅKIGT

Jag har kommit på vad det är som gör mig så uttråkad.. det är när jag inte har någon omkring mig. När jag är helt ensam i huset driver jag mig själv gaaalen. Men när alla andra är hemma, eller bara Lynne är hemma är det lungt.. vet inte varför. Fan vad jag hatar att vara ensam. Jag har nog ångrat mig, jag vill inte bo ensam nästa år.

SAKNAR ALLA MINA SÖTA TJEJER HEMMA I SWE NU

weekend

Igår tog jag och Tess en lång promenad till Wellesley center där dom hade en gatumarknad/fest. Det var kul, fast väldigt varmt ute. När jag kom hem igen hade mina bilder från kodak kommit så jag kunde äntligen börja med min scrapbook. Den blev grym, Haley kommer bli såå glad.
Idag började jag dagen med träääning, sen drog jag, Tess och Melissa till beachen och chillade. Så naajs, mycket folk, bad och vaaarmt. Sen åkte vi och käkade mat och sen drog jag och Tess hem till mig och kollade på Harry Potter.. mohaha. Somnade som jag gjort nu i två dagar i rad när vi kollat film.. det är nått med Harry Potter som får mig att däcka. haha
Nu har jag precis kollat klart på True Blood... gryyymt avsnitt den här veckan!

25

Herre vad fuktigt det är ute.. känns som det sitter regn i luften. Har precis vaknat till och dushat. Tess har gått hem för att byta kläder, och snart ska vi ner till wellesley center.
Glasspartyt hos Tess var trevligt, gott med glass. Efteråt åkte vi till Melissa för lite starkare grejer, hehehe. Hade en trevlig kväll med treeeevligt sällskap.
wihooooooo, daaagarna tickar neråååt

another friday..

Igar blev det mest chill hemma. Var for varmt och fuktigt for att ga ut.. 
Elin ville ha skjuts hem fran flygplatsen, sa Tess och jag satt dar och chillade pa en bank klockan ett pa natten. Jag alskar flygplatser. Snart ar jag dar igen. 

Ikvall blir det glasspartaj hos Tess, ja precis, vi ska ata glass inte dricka alkohol. haha

Dumbledoooore is dead!

hehehe.. såklart vi gick och såg Harry Potter som hade premiär igår! GRYMT BRA! Men det var jobbigt att den sluta just där den slutade för nu måste jag ju vänta till nästa, som är sista filmen, för att veta hur allt slutaaaar. 

28 dagar..

Kul att jag precis kom på att jag inte kommer jobba förens nästa onsdag. Jättekul. Om man inte räknar med idag.. imorn kommer bah, fredag ska dom på jonas brothers konsert, sen åker dom till NYC till måndag, sen på tisdag ska hon med bah till Cape Cod.. och seeeeen börjar jag jobba igen. Hoppas solen är framme bara.. kommer nog komma hem som ett stekt russin.

hejhå

MÄTT SOM FASIKEN.. guuuud vad mkt mat jag har krängt. Fanns massa gott, pilgrimsmusslor, svärdfisk, kött, sallad, ost, cheeesecake och ice creamcake, yum. Det har varit riktigt trevligt.. men det känns så sjukt för jag har kommit väldigt nära dom här människorna under tiden jag har varit här.. och om en månad kommer jag inte bo här längre. Sjukt. Det är nu jag börjar freaka ut lite. När dom börjar prata om saker dom ska göra i Augusti.. sen kommer jag på att jag är ju inte här då. Den nya au pairen tar över. Men ingen kommer ta min plats, det gåååår inte.

\

29 days left

snart kommer haley hem. Danielle hämtar henne dag, sen kommer pat och kathleen och några till ikväll. Vi har köpt massa god mat. Idag har jag hunnit ladda upp bilder, hämtat ut dom, lämnat tillbaka dom och laddat upp nya. CVS photogrej var inte alls bra.. bilderna blev mörka och dåliga så jag testar Kodak en gång. Håller på och gör ett album till Haley som hon ska få innan jag åker.
Har också gjort en ny blogg som jag kommer blogga på när jag kommer hem.. när jag skapade den här bloggen tänkte jag att jag bara skulle blogga här och sen lägga av.. men jag har blivit lite fast vid det.

noooo

Inget NYC i helgen.. fanfanfan. Men jag är inte förvånad.. allt ändrar sig konstant kring Lynne. Vem vet.. det kanske ändrar sig igen i sista sekund!

Dear Beloved

25 min kvar till nya avsnittet av True Blood, äntligen. Undrar när dom kommer börja visa det i Sverige.. hoppas snart för då kommer alla förstå min hysteri.. haha.

I fredags var jag och Tess och såg Bruuuuuuno. VASSSAAP, MY NAME I BRÜNOOO! HAHA, den va helt sjuk! Alla måste allefall ha sett den minst en gång.. jag kommer nog se den flera gånger!

Igår blev det chill här i Wellesley.. vi var i mallet och wellesley center och kollade lite butiker, köpte på mig fler undies från VS. Får ju passa på eftersom det inte finns i Sverige, konstigt att det inte finns egentligen? :s
Idag känns det som att alla har åkt till Visby.. några själar finns kvar i sthlm, men herre vad det är många som åker dit.

Nu ska jag börja pillra på cv och mejl till Oslo. Skadar ju inte att försöka få ett jobb innan vi åker dit!
Hej så länge

Såå bra att man vill gråta!!


Friday

Vädret har vänt om tooootalt. Hur skönt som helst. Det har varit sol dom senaste dagarna och det ska vara likadant hela helgen. Familjen åker på bröllop i New Jersey ikväll, så jag är ensam till söndag. Funderar på att dra till Cape Cod imorn och träffa Frida. Får seeee vad jag kääänner för. Ikväll kommer allefall Tess hit, kram puss hej


au pair

Läste precis igenom några inlägg i Raisas blogg, en tjej jag träffat ett par gånger i NYC. Hon har precis åkt hem efter varit au pair och jag tycker det är tråkigt att så många au pairer inte blir behandlade bra, vet fler än henne som hamnat i en familj som ser au pairen mer som en betjänt. Många får jobba mer än 10 timmar om dagen, måste alltid anpassa sig efter familjen och inte känna sig så viktig. Det som egentligen är rätt sjukt är att familjerna borde behandla au pairerna som kungligheter då det är dom som får heeeela familjens vardag att funka. Många inser nog inte värdet av arbetet en au pair gör.
Jag är överlycklig i att jag hamnade i en så bra familj som jag har gjort. Vi har väldigt lika syn på de flesta saker och dom låter mig vara självständig. Jag har ALDRIG haft ett bråk eller ens kännt obehag i den här familjen. Dom är väldigt accepterande och har inga problem att anpassa sig efter mig och vad jag vill.. även fast det oftast såklart blir så att jag anpassar mig efter dom. Jag har ju heller inget schema som alla andra har.. vilket jag trivs väldigt bra med, eftersom jag har lärt mig och vet i stort sett exakt när dom behöver mig. Dom anser att jag inte behöver jobba ifall någon av dom är hemma.. även fast jag kanske hämtar Haley i skolan en eftermiddag och Lynne är hemma, så kan jag åka iväg en timma.. eftersom Lynne endå är hemma och sen komma tillbaka och laga mat till Haley eller nått. Det är avslappnat och fritt. Jag hade nog inte kunnat få en bättre familj och jag är väldigt tacksam för att dom har låtit mig bli en i familjen.. t.o.m. Haley sa häromdagen att hon låtsas att jag är hennes storasyster.. haha, hur gullig är hon inte!

fler dagar..

19-20/7 - Sista NYC-resan, för den här sommaren allefall ;)
24-26/7 - The Hamptons
31/7-2/8 - Madde kommer! :D
12/8 - SWEDEN
22/8 - Kräftskivavavava
28-30/8 - Oslo med Gangsterbeeeella
3/9 - MY BIRTHDAY, finally 20!

I ♥ SHOES


Shoppa är en trevlig sysselsättning när man inte har så mycket att göra :)

hehehehehe

Nej. jag tror jag överdriver lite. Så hemskt är det inte, bara att jag är en väldigt rastlös person.

wow!

Heeej alla underbara vänner. Dagen har varit underbar, gud så lycklig jag är. Har varit sysselsatt från när jag vaknade och kommer vara sysselsatt tills jag lägger mig. Vill aldrig åka härifrån. Nej.. jag tror bannemig att jag avbokar min biljett hem.






PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP.. där dog jag av uttråkning.


ps. det är inte jag på bilden.

Tisdag

36 dagar tills jag lämnar det här landet. 30 dagar tills den nya au pairen kommer. Kommer definitivt komma tillbaka, men man vet ju aldrig när. Jag vet heller inte ifall jag kommer komma tillbaka till den här familjen, eller träffa Haley igen :( Bäst att bara inte tänka på det. 
Dom kom tillbaka från Hamptons igår kväll, och den här veckan går Haley på camp till halv fem. Jag som trodde att jag skulle jobba mer nu under sommaren, men icke.. mindre blev det helt plötsligt. Som om jag inte är tillräckligt uttråkad.. 

Pratade med Maaadde igår som varit i SWE på semester i tre veckor. Hon ska komma och hälsa på någon helg framöver, weeeee! Hundra år sedan jag var i NYC och träffade den lilla räkan.



Det där jävla suget!

Är det någon som är sugen på att skicka lite karamellkungen lösgodis till mig? *host, mamma, hoooost*

Liselott Svensson
44 whittier rd
Wellesley, MA 02481
USA

Tack! Andra roliga saker mottages också ;)

A little princess..

Jag såg en film när jag var liten (6-7 år kanske) som hette A little princess.. jag såg den bara en gång men den fastnade som tusan i mitt minne och för ett år sen ungefär kom jag att tänka på den igen.. vet inte hur eller varför. Jag försökte få tag på filmen, men på alla hemsidor var den antingen slutsåld eller så hade dom den inte..! Men ikväll när jag satt framför tvn så helt plötsligt börjar den!! Den är huuur fin som helst, eller jag tyckte den var det då.. därför den fastnade.. men det är fortfarande en vääldigt bra film som definitivt är värd att se :)


Dagar att se fram emot..

20-21/7 - Sista NYC-resan, för den här sommaren allefall ;)
12/8 - SWEDEN
22/8 - Kräftskivavavava
28-30/8 - Oslo med Gangsterbeeeella
3/9 - MY BIRTHDAY, finally 20!

Söndag utan True Blood

Så, nu la jag upp lite bilder från Cape Cod så ni får se hur det ser ut där ute.. tyvärr är det ju svårt att få med helheten med en digitalkamera.. men det är verkligen huuuur fint som helst där!
Idag fick vi ännu en solig dag här i Boston, så jag har mest legat ute och solat. Familjen kommer inte hem förens imornkväll, och enligt weather.com ska det bli lika fint imorgon så jag hoppashoppas.
Nu hade jag planerat att kolla på ett nytt avnitt av True Blood, men sjäääälvklart så har dom flyttat det nya avsnittet till nästa helg!! Jag som hade sett fram emot kvällen hela dagen! Nu får jag nöja mig med gamla avsnitt ikväll.
Nu ska jag äta min köttfärssås och spagetti som jag har lagat, så sjukt gott.

Förresten, titta vad jag såg på grannens tomt när jag gick ut.. haha.. nån som måste gått lite fel.


Kolla vad vacker han är min prins!





Cape Cod


32 miles kvaaaar, yeees

Hämtade upp Tess och åkte uuuutan destination. Den här mysiga marknaden kom vi till först.

Sen satte vi oss och åt lunch på ett mysigt café där jag åt rökt lax, sen fanns det massa gallerior och butiker runt omkring.


Sen kom vi till Cape Cods äldsta lanthandel, som jag tror var över hundra år gammal. Dom hade kvar den gamla inredningen, hur fint som helst.

Där köpte vi godis och hemmagjort fudge, yuuum

DO NOT PASS

HAHA, VI PASSERADE!

Och så kom vi till en hamn..

.. där det fanns en strand lite längre bort!

Jag tog årets första dopp i atlanten! Vaarmt var det..

Såhär låg vi ett tag, sen körde jag hem Tess och jag begav mig till Boston igen!


4th of July and Cape Cod

Idag är det 4th of July här! En stor grej. Mycket fireworks å fester ikväll. Har precis kommit hem från underbara Cape Cod. Har spenderat dagen där med Tess som är där ute i några veckor med hennes familj. Huuuuur mysigt ställe som helst! Lägger in lite bilder sen, taata

Cherry Darling

Såg en film igår som hette Grindhouse, Planet terror. Så sjuk film men endå så bra, haha. Måste se Grindhouse, Death Proof också!



THUNDER!

herregud alltsa, tror nog att jag aldrig varit med om sant ovader som nu. Hela morgonen har det regnat och askat. MYCKET, HELT GAALET MYCKET. Manga flyg ar nog installda just nu... jag hoppas det inte kommer bullra hela dagen, for Chaz ar helt galen och bara springer omkring och skaller. 

zazaza

Min hjärna är rastlös men min kropp är jätteseg och vill bara sova.. jag känner mig konstig. Jag hatar det. På lördagmorgon åker dom till Hamptons igen.. jag är ensam till måndag kväll.. skönt. Jag har inga bestämda planer, bara massa snack än så länge. Cape Cod kanske.. fest kanske.. housesitting med D kanske.. vi får se helt enkelt. Hatar också att avsnitten av True Blood som jag inte sett är slut, innebär att jag måste vänta till söndag för att få se ett nytt. Men man kan ju alltid kolla igenom alla favoritscener gång på gång på gång.

Det känns som en liten förkylning påverkar hela mig just nu. HATAR DET OCKSÅ!

Juli

Juli idaaag, skööönt. Har tagit en fika med Teresa och varit och fixat lite smågrejer. Pratat med massa folk hemma i Sverige har jag också gjort... beeeells ska gå visning på Laroy ikväll så lycka till snygging, det kommer gå skitbra! Bella och jag har också bokat flygbiljetter till Oslo den 28e Augusti.. kommer bli gryymt. Vi stannar hos Robin och hans kompisar i två nätter, söker jobb och så åker vi hem igen... så vi hoppas på det bästa! Nu är Danielle här, och vi ska laga taaaacos.

Snääälla kan den här månaden gå superfoooort! ♥

RSS 2.0