280609

Ny vecka imorn. 45 dagar kvar till SWE! 
Ikväll blir det mys framför tvn till ett nytt avsnitt True Blood. Hur bra är inte introt fyllt med massa scener från Louisiana?




rain rain rain rain rain rain rain rain rain rain

Tjoho sweden
Nu är huset tomt.. Lynne är i Italien och Jim och Haley är i Hamptons. Jag sitter och tittar ut genom fönstret samtidigt som jag bloggar och ser reeegn ösa ner. Hela dagen har det varit varmt och solsken.. men nu åskar och dundrar det massor. Det är rätt mysigt endå.. så länge man hinner göra saker på dagen så kan det regna lite på kvällen.. myyys. 
Idag har jag varit lite överallt. Boston, Wellesley center och Natick. Fick min första parkeringsböter, hej å hå, 100 dollar, inte så kul. Har gjort lite nödvandig shopping också, blev en klänning, bh och skor.. kan visa lite bilder sen om alla mina tusen läsare vill se det kanske? ;) 
Nu ska jag strax iväg till the Baums och sitta barnvakt åt Haley's kompis Caroline och hennes brorsa. tooodels


Det var fler än MJ och Farrah som dog idag..

Förresten.. jag skrev lite om kaninungarna som vi hittade på tomten förra veckan. Imorse när Jim gick ut på tomten med Chaz och kollade till dom små liven (mamman är där varje natt) så ser han en unge som ligger död precis utanför deras bo. Inne i deras lilla grop fanns det bara en unge kvar. Dom andra tre var borta. Vi tror att det är något djur som var där inatt eller tidigt på morgonen och åt upp dom stackarna. Så idag åkte jag iväg med kaninen, som var typ 2 veckor gammal, till ett "hem" där dom tar emot vilda djur som folk hittar som är nyfödda eller skadade. När jag var där hade dom precis fått in 6 små nyfödda fladdermöss, hur söta som helst. Så nu är Haley där, som Haley valde att döpa henne till. Kreativt ;) Ska tillbaka dit någon dag snart för Haley ville se på alla djur och hälsa på lilla bunnien.

heyho

jag är så gryyym, jag var ute och sprang 40 min! Kanske promenerade 10 av dom.. men endå gryyymt. Nu jävlar ska det ätas choklaaad!

Sweden

Det är rätt mycket saker här som påminner om Sverige hela tiden egentligen.. först hela tiden när man är på IKEA såklart, sen så helt plötsligt ser man Lady gagas nya video på mtv med skarsgård.. sen ser man ännu mer skarsgård i True Blood, där dom tom pratar svenska ibland.. sen för ett tag sen var det ngn reklam om tullavgifter där det var en svensk som pratade svenska, Volvo-skyltar på svenska, och nuu.. var det en Bud-light reklam på tv där det stog en sak på svenska och dom pratade om Sverige. Kul tycker jag.

Nu ska jag snart sova.. var ute och sprang i en halvtimma nyss.. eller gick 10 min och sprang kanske 20.. men det är rätt bra för mig ;)


Så här fin blev Haley idag hos frisören :)

59 dagar kvar...

parabababaabababaaaa, tjeena.
Vilken konstig dröm jag hade imorse.. haha, vaknade upp och blev lite besviken. Min brorsa var med i den.. och vi skulle flyga i vårat flygplan.. han skulle köra det, och han frågade ifall jag ville med till London i några dagar.. då sa jag, jaa. bara vi kommer hem innan lördagkväll.. haha (jag ska sitta barnvakt åt Baums då).. och tydligen skulle jag göra det i drömmen också.. sen åkte vi, sen vakna jag och insåg att jag var kvar i Boston.. hmm.

Sökte jobb som barnflicka hos en familj förra veckan ju, som var intresserade av mig.. och som jag pratade med idag. Jag bestämde mig för att tacka nej dock, fick egen lägenhet och grejer.. men det var endå för lite betalt. Men nu har jag lite andra planer på g ;)

Vid elva imorse åkte jag, Lynne och Haley in till Boston. Dom skulle fixa håret, och jag åkte till Marc Jacobs och köpte ett par finfina regnstövlar.. mohaha. Har ju regnat mycket här så kände att det behövde. Sen hämtade jag Haley för Lynne var inte klar.. så vi gick runt lite i Boston common och gick till Starbucks. Nu har skruttan åkt till Sydney, så det är tooomt i huset.
Nu ska jag äta middag, hejhej

Rainy Monday

Den här låten passar perfekt idag.. tror nog det har regnat konstant.


Midsummer

Helgen var som sagt treeeevlig. Packade en väska och åkte hem till Elin över helgen. Hennes värdfamilj är svensk, och hennes värdmammas syster var där med hennes två söner. På lördagen började jag, Elin och Ida med en lång powerwalk. På eftermiddagen när vi började firandet kom några av deras svenska vänner över och lite amerikaner. Det blev massa god grillad mat, sill och nuuuubbe. T.o.m JAAAG testade sill, har inte gjort det på några år nu.. men jag tror inte jag kommer sukta efter någon mer sill i framtiden :p
Söndagen blev en mysig dag, regn, popcorn, cheeeetos och film heela dagen. Jim fyllde år och skulle ha middag här hemma, men jag var för lat för det så jag åkte inte hem förens vid åtta.

Blev inte så många bilder, men här är några av dom allefall..


Kransar måååste man ju ha!

Elins krans fick fem av fem toasters


Lilla söta Ida


puppy!

21 Juni

Kom hem från Elin för någon timma sen. Helgen har varit jättetrevlig. Nu är jag lite seg, så jag orkar inte skriva något långt inlägg. True Blood har precis börjat, så nu ska jag klistra mig vid tvn! :) Imorgon är sista dagen jag kommer hämta Haley i skolan, känns skumt. God natt


Glad midsommar!

Happy midsummer som vi säger här i USA, mohaha, nee, tyvärr så firar dom inte det här.. MEN JAG SKA! Åker till Elin om några timmar, så hoppas alla får en trevlig midsommar! Saknar er alla där hemma, puss hej

HOT!







hurtful

Kom för ett tag sen hem från Lexington där jag och Elin har spelat tennis, guuud vad grymma vi är. Ska verkligen fortsätta med det när jag kommer hem.
Dagarna bara rinner iväg här.. inte långt kvar till Juli nu.. sen blir det Augusti!!!
Har förresten börjat söka lite jobb nu till hösten.. funderar på att hålla på i samma bana som jag är i nu, allefall tills jag börjar plugga! Det är en del familjer som söker barnflickor.. och nu har jag ju en stor fördel eftersom jag har varit här :) Så lycka till till mig. weeehoo, godnatt




baby bunnies

Igår var jag och åt lunch med Paulina på YAMA, och när jag kom innanför dörrarna stog Lynne på altanen och skrek. I handen hade hon små små små kaninungar. Chaz hade hittat dom i en blomkruka som han hade lyckats välta ut och puttat runt dom med nosen. Vi ringde fort till någon animal emerency och frågade dom vad vi skulle göra. Dom sa att dom skulle komma och hämta dom tidigt på morgonen. Så vi tog fram en låda så vi kunde göra ett nytt hem under natten som inte Chaz kunde röra.. så vi går tillbaka till det gamla stället och ska ta över så mycket som möjligt av det som dom låg i innan, så jag petar med en pinne och börjar ta bort massa päls.. helt plötsligt rör det sig ännu mer.. då fanns det fler där. Så vi la tillbaka dom vi redan hade rört och hoppades på att mamman inte skulle stöta bort dom. Så imorse när vi gick tillbaka hade mamman varit där och lagt mer gräs över.. så förhoppningsvis gjorde det inget att vi rörde dom. 

Nu har tjejerna och jag varit på Maugus och ätit lunch, ett jättemysigt familjeägt diner här i Wellesley. Nu vill jag att det ska bli heeelg, familjen här åker till hamptons, men jag åker ju till elin och firar midsommar :) ciao


tuesday

Nu har jag precis kollat klart på finalen av Real housewives of New Jersey, haha, det är väldigt underhållande. Nästa vecka börjar NYC prep som är min nästa serie att börja följa, det är som gossip girl.. fast på riktigt. Kul att jag vill börja följa nått igen.. gör nästan aldrig det och det är faktiskt lite kul att ha något på tv att se fram emot nu när Gossip girl inte går längre.. maaaajor problem, i know ;)

Här är lite bilder från vad vi har haft för oss idag :)





there's like boobs all over the place!

Ännu har jag inte gett upp bloggen.. tycker synd om er ca 15 pers som går in här varje dag och får läsa massa tråkiga saker. Så nu varje dag ska jag lägga in en rolig sak. Dagens roliga sak idag är Haley, som alltid är rolig.

Vi sitter och kollar på nått på tv där dom visar bröst, och Jim kommer in och säger till Haley att hon inte borde kolla på sånt (lite på skämt). Både Lynne och jag börjar ju självklart säga emot.. eftersom bröst är så naturligt och varför ska man tycka det är något fel att se på? Haley är ju självklart smart och kommer med det bästa argumentet någonsin:
- But dad, but why do you let me change in the womens lockerroom at bostons sports club then, there's like boobs all over the place!! And it's not like i've never seen mom's boobs before!

haha, underbara flicka!

nu ska jag ut och leta burkar..

Hur kul är inte det HÄR?!



Kinsale och Nile Lounge

Igår kom Jims föräldrar hit och skulle stanna över natten, så jag bestämde mig för att hålla mig borta hemifrån så mycket som möjligt ;p Jag och Tess åkte ner till Wellesley center och mötte Frida och Emma. Vi gick igenom lite affärer sen satte vi oss på Starbucks ett tag. Lite senare på kvällen så gjorde alla sig i ordning och vi åkte in till Boston. Efter typ ett hundratal felkörningar, hahaha, så kom vi äntligen rätt. Vi åt på Kinsale som är Fridas värdpappas restaurang. Jenny fyller år nästa vecka, så vi passade på att fira henne lite också. Efter det åkte vi till en hookah bar utanför Boston som vi hade hört lite om, Nile Lounge. Det var ett mysigt ställe med rätt skön musik, och lite underliga människor, haha, men vi hade det jättekul.










friday night.

Idag började jag dagen med en powerwalk.. på löpbandet. Det regnade ute, så jag hade ingen lust att gå ut. Vilken skillnad det är att gå ute i naturen och inomhus. Jag måste psykiskt pressa mig själv hela tiden för att klara av att gå en timma. Ute så tänker man inte på tiden lika mycket...
Nu är det kväll och snart ska Tess och jag spela lite tennis, sen efter det blir det filmmys.

Jim stinks!

haha, Jim och Haley hade ett litet bråk igår. Helt plötsligt så frågar hon när han fyller år.. han svarar, hon skriver in en sak sen går hon nöjd därifrån.

Cute!


Dom sötaste små räkorna i hela världen

laaater alligator

Det skedde lite komplikationer som gjorde att jag och Elin tillslut inte kunde simma idag, haha, så vi spelade lite tennis nu på kvällen istället. Haley följde också med.. hon är duktig för att vara 8 :)
Nu har jag ätit lite yoghurt och hallon och ska läääägga mig. God natt

12 Augusti

Det är datumet jag åker härifrån. 8 veckor kvar. Jag är alltså i Sverige den 13e Augusti. Känns lite skumt, men endå sjuuukt kul.. för jag kommer heeeeeeeeem igeeeeeeeen. 

10 Juni

Har powerwalkat, dushat och ätit frulle. Nu ska jag snart åka och hämta Haley, inteeee glömma den här gången.. haha. Hon ska direkt till Amandas födelsedagskalas så jag ska åka upp till Elin och simma en timma.

Snart är det midsommar i Sverige, och sååååklart det ska firas här med. Ska vara med Elin den helgen och hennes familj, som är svensk.. och dom ska ha massa svenskar över, så det ska bli riktigt trevligt :)

Nu har jag inget mer att skriva.. det här måste ju vara eran favoritblogg eller hur? ;p

måndag

Måndag igen. Tror jag har nio måndagar kvar här eller nått.. inte mycket. Idag har jag solat en del, tagit en powerwalk, varit med Haley på hennes simning.. och nu har jag precis kommit hem från ett tennis-pass med Elin. Är rätt trött i kroppen nu.. hoppas jag sover bra inatt, gjorde inte det igår, så jag vaknade helt orolig och trött imorse. Later..

I ♥ NYC

Jag är mätt. Jim grillade kyckling, så blev det ris, tomat och mozzarella till det. yuuum. Jag är glaad nu.. när Haley slutar skolan om några veckor så ska jag, Lynne, Haley och Jillian till NYC. Jag trodde först att jag inte skulle åka dit innan jag åker hem för jag vill spara alla pengar jag får nu tills jag åker hem.. men jooo.. hoppas verkligen det blir av nu, förra gången blev det ju inte det. Lynne ska jobba så jag har tjejerna själv, myyysigt.

Daphne din säl

Usch vad det är skönt ute. 30 grader bergis. Imorse var det lite svalare ute så jag drog ut och powerwalkade.. sen har jag bara legat och solat och kollat på när Haley och hennes skola sprang ett 1 km-lopp. Nu pratar jag med daphne, hej dååå

Chocolate love

Hur mycket choklad kan en människan egentligen trycka i sig? jag tröttnar aldrig.
Vid fem idag åkte jag in till Boston Common park och mötte Kathrine, Elin och Desiree. Vi låg och njöt i det fina vädret och gick och köpte sushi och hade en lite picnic. Riktigt myyysssssigt. Nu kollar jag lite på Eva&Adam, trycker i mig ännu mer choklad och vid halv tolv ska jag åka och hämta Teresa och Burcin som behöver skjuts från tuben.

meepmeep

Nationaldagen

Igår blev det biomys. Jag, Elin, Desiree och Niklas åkte till Burlington och såg Änglar och Demoner. Sen smög vi in på Up som precis skulle börja. Så det blev två filmer.. tror vi var på biografen i fem timmar.. haha.

Senare ska vi in till Boston, men nu ska jag vila lite till, C i a o.

baby L


Jag var sööötast

Fridaaaay

laalalaaaa... snart börjar jag jobba. Men bara till sex, sen ska vi på bio.. förhoppningsvis två.. ifall vi lyckas smita in på en till ;)
Änglar och demoner ska vi se först.

5 Juni 2008

Idag är det exakt ett år sen jag tog studenten. Bara jag som tycker tiden går förbannat fort?


UNDERBAR DAG!

22 Augusti, VIKTIGT

haha, en sak till. 22 Augusti mina vänner, skriv upp det i eran almanacka! Skriv bara att ni ska hem till mig.. det blir kul.. jag lovar.

Höll på att glömma..

Mina favoriter fyllde 20 i måndags! Jag glömde skriva ett inlägg till dom, men bättre sent än aldrig.
Tjejer, ni är underbara! ♥


Ja, det är sådär marty ser ut.

4 Juni

Gissa vad jag gjorde igår.. eller rättare sagt inte gjorde? Hämta Haley!! haha, jag glömde bort min lilla tjej i skolan. Jag brukar ju aldrig jobba på onsdagar, har gjort det en gång tidigare.. så jag är ju så van vid att hon slutar tre. Men på onsdagar så har hon halvdag vilket innebär att hon slutar tolv... så vid tjugo över tolv kommer hon inspringandes och undrar vad jag gör.. det första jag tänker är ju ifall hon slutat tidigare. Då hade Kathleen, Carolines mamma skjutsat hem henne.. det var lite kul. Det är ju inte direkt värsta faran ifall hon skulle få gått hem själv.. det tar tre minuter, men endå. Jag sa det till Jim, och han bara garvade lite.. så det var ju skönt att ingen blev sur.

Imorgon ska jag förhoppningsvis boka min biljett hem, det lutar åt den 12e, så nu förväntar jag mig att alla jag känner står på arlanda 12.45 den 13:e augusti!


June, oh june

Heeeeey.
Gud vad jag har gått mycket idag. Skönt. 1 timma powerwalk imorse, sen en 20 min promenad med Chaz.. och nu vid åtta kom Tess och drog ut mig på en till 1-timmes promenad. Benen är trötta allefall...
Tycker det är sjukt att det redan är Juni.. om fyra dagar är det ett år sen jag tog studenten.. ännu mer sjukt. Känns ju som det var några veckor sen!

Igår såg jag Changeling. Den var grymt bra.. den borde ni se om ni inte redan sett den. Filmen utspelar sig på 1930-talet och handlar om ett kvinna (Angelina Jolie), som kommer hem från jobbet en dag och märker att hennes son blivit kidnappad. En vacker dag, fem månader senare hittar polisen hennes "son". Enligt henne själv är det inte hennes son, men polisen tror inte på henne och motarbetar henne. Som tur är så har hon en präst på hennes sida som hjälper henne.
BRA FILM!


RSS 2.0