Då var det roliga slut

Gud så det blåser ute idag. Det knakar ute i träden. Har för några timmar sen lämnat av tjejerna på bussterminalen i Boston och sagt hej då :(
Vi har haft två jättetrevliga dagar. I tisdags regnade det som sagt hela dagen.. blev en rundtur i Wellesley, Natick mall och god mat. Igår så gick vi upp rätt tidigt och enligt metrologerna skulle det regna igår också, men det var fint när vi vaknade så vi försökte åka in till Boston så fort som möjligt ifall att regnet skulle komma senare. Visade runt dom och under de timmarna vi var inne i Boston var det solsken och varmt, vi hade tur. Fick stressa till bilen i slutet, för parkeringstiden skulle inte räcka till ifall vi hade sööölat. När vi kom dit var det 5 min kvar, så det var skönt.. vill helst inte få någon böter just nu.
Vi drog över lite till Cambridge men vi åkte bara runt för vädret började bli lite sämre, så vi åkte hem igen och i stort sett när vi hade kommit innanför dörren så började det regna.
Vi åkte till Roche Bros och handlade saker till hamburgare. Hittade kycklingburgare också som vi var tvugna att testa, det var riktigt gott! Kvällen spenderade vi framför tvn och Twilight, för ingen av dom hade sett den tidigare.

Det var tråkigt att säga hej då allefall. Nu längtar jag till helgen.. för då ska jag soooola. Imorgon ska det bli 20 grader, men på lördag och söndag ska det bli 30!! Helt sjukt eftersom det bara är April.. haha. 



Kommentarer
Postat av: Anonym

hej Liselott. Vad trevligt du har det och nu blir vädret bra också? Du kan så mycket din blogg är jättebra.

Kan du tala om för mig var du får musiken ifrån och hur du får in den på din blogg.

Hälsn.

Farfar

2009-04-23 @ 23:53:07
Postat av: Liselott

Heej farfar!! Hur mår du?

ja, vädret är helt underbart nu! Hur är det i Portugal?

Musiken kommer från youtube.com, där finns all musik och man kan lägga in den som klipp på bloggar och sånt! Hälsa farmor!

Kram

2009-04-26 @ 00:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0